whitejustice
Opat ta ista pesnicka, co to ma spolocne s ideologiou NS?Dieg0 napísal:Pár chuligánov ktorí zabili pár ludí
Vysvetlenie najdes asi v dalsich milion prispevkoch v podobnych temach kde som ti to nie len ja vysvetloval.Dieg0 napísal:Ludia volne pobehujúci po ulici sú zlí? Cool.Teoreticky bojujú proti "zlému" lebo černosi sú príživníci ale tak každý má mať rovnaké právo na život a mali by sa dodržiavať jeho práva
Uz vazne zacinam o tebe pochybovat.
Tebe su na hovno aj podlozene argumenty.Dieg0 napísal:Nepodlozene argumenty su mi na hovno
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Do kelu sak to je co za OT, sa sem pridem pozriet, zeci tu nie su navrhy na riesenie tejto zalezitosti a dve strany plne flamewars a nedolezitych kickov... omg...
Tých ľudí na tú sajtu neustále pridávajú.. Vieme, komu patrí sajta, ale čo s tým môžeme urobiť? Návod, ako na to prísť hovorili v telke, ale to znamená, že to už vedia i oni, tak prečo to neriešia?! (/edit, zabudol som dodať, že je to čech a má trvalé bydlisko v česku)
Tých ľudí na tú sajtu neustále pridávajú.. Vieme, komu patrí sajta, ale čo s tým môžeme urobiť? Návod, ako na to prísť hovorili v telke, ale to znamená, že to už vedia i oni, tak prečo to neriešia?! (/edit, zabudol som dodať, že je to čech a má trvalé bydlisko v česku)
A mozu stym nieco urobit, ked to je na americkom serveri??? Pretoze co bol bratislavsky monitoring neonacistou, tak urcitu dobu nefungoval po tom co sa to odvysielalo v tv... Ale teraz ide, ale uz sa dost dlho neaktualizuje...mimkorn napísal:Do kelu sak to je co za OT, sa sem pridem pozriet, zeci tu nie su navrhy na riesenie tejto zalezitosti a dve strany plne flamewars a nedolezitych kickov... omg...
-
pinacolada
Guru wannabe
mimkorn: neviem o akom rieseni rozpravas. bolo to tu zopakovane milionkrat. monitoring je na USA servri a tam neplatia nase zakony a tamojsie to neporusuje.
imho cela tato tema je prakticky iba flame o tom kto zacal prvy monitorovat a kto sa zacal na to prvy stazovat.nevsimaj si ju
vARG : kur*a,nauc sa aspon zaklady slovenskej gramatiky dpce (neonacistoU )
//ja sa tu pred tebou na nic nemusim hrat ty zebrak
imho cela tato tema je prakticky iba flame o tom kto zacal prvy monitorovat a kto sa zacal na to prvy stazovat.nevsimaj si ju
vARG : kur*a,nauc sa aspon zaklady slovenskej gramatiky dpce (neonacistoU )
//ja sa tu pred tebou na nic nemusim hrat ty zebrak
-
forgottten
Medium Star
Ja tam tiez poznam dvoch ci troch ludi co tam suu zo SNV dokonca aj ich mena maju (mozno aj adresy ale to je asi len pre registrovanych ) , tak ci tak ako sa vlastne kua dostali k tym vsetkym informaciam .. este aj ludi co poznam z thoo zoznamu su uplne pohodaci fest super ludia jooj .. akoze nechapem to sa vazne s tym nic neda robit ? nemozu im to bloknut tu stranku alebo nieco ?? .........
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
asi tak ako sa dostali antifaci k udajom o vyholenych.slavo120 napísal:Ja tam tiez poznam dvoch ci troch ludi co tam suu zo SNV dokonca aj ich mena maju (mozno aj adresy ale to je asi len pre registrovanych ) , tak ci tak ako sa vlastne kua dostali k tym vsetkym informaciam .. este aj ludi co poznam z thoo zoznamu su uplne pohodaci fest super ludia jooj .. akoze nechapem to sa vazne s tym nic neda robit ? nemozu im to bloknut tu stranku alebo nieco ?? .........
-
forgottten
Medium Star
WJ
čítaj všetky posty a budeš vedieť...slavo120 napísal:Ja tam tiez poznam dvoch ci troch ludi co tam suu zo SNV dokonca aj ich mena maju (mozno aj adresy ale to je asi len pre registrovanych ) , tak ci tak ako sa vlastne kua dostali k tym vsetkym informaciam .. este aj ludi co poznam z thoo zoznamu su uplne pohodaci fest super ludia jooj .. akoze nechapem to sa vazne s tym nic neda robit ? nemozu im to bloknut tu stranku alebo nieco ?? .........
Podľa mňa ten majiteľ stránky, o ktorom som sa dozvedel cez whois.domaintools.com nie je skutočný majiteľ...