Dal som sa dokopy teraz z jednou babenou...som zistil ze ma chce.kamos mi to povedal a potom sa ma opytala jej kamoska ci ju chcem atd..tak sme sa dali predvcerom dokopy.je to zatial super.ale s tym kamosom je aj ona velmi velmi dobra kamoska a stale spolu niekam chodia ked sme vonku a tak.a stale sa rozpravaju a tak...nie ze by mi vadilo ze sa rozpravaju alebo co.sak chapeme sa ale od toho by som tu mal byt ja nie?alebo nedokazeme zatial spolu robit nic ine ako olizovat sa a prehodit par viet.lebo stale sa rozprava s inymi.ale o to v podstate nejde...trapi ma hlavne to ze nedokazeme zatial "rozbehnut ten vztah"toto je moj prvy vztah...ked neratam tie "detske 14 rocne" vztahy...ale inak stale zabavy a tam babu nejaku mam vzdy ale ako vztah taky ozajstny je toto prvy.ale nebudem odbocovat od temy,robime spolu vsetko ale bojim sa toho ze ju stratim kvoli tomu kamosovi.a to nechcem.ale ked ma chcela uz dlhsie asi 3 mesiace tak ku mne citi urcite nieco viac ako k nemu.on je len kamarat ale ja som pre nu laska.si aspon myslim teda.tak a chcem sa vas opytat ako mam prekonat tu moju zabrzdenost a nejak rozbehnut vztah.alebo proste mi aspon povedzte vas nazor na tento vztah...bol si vam moc vdacny.dakujem zatial
.:co s tym?:.
-
malakian41
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
.:co s tym?:.
takze cawte vsetci...najskor vam poviem ako to vsetko je a potom sa vas opytam par veci.
Dal som sa dokopy teraz z jednou babenou...som zistil ze ma chce.kamos mi to povedal a potom sa ma opytala jej kamoska ci ju chcem atd..tak sme sa dali predvcerom dokopy.je to zatial super.ale s tym kamosom je aj ona velmi velmi dobra kamoska a stale spolu niekam chodia ked sme vonku a tak.a stale sa rozpravaju a tak...nie ze by mi vadilo ze sa rozpravaju alebo co.sak chapeme sa ale od toho by som tu mal byt ja nie?alebo nedokazeme zatial spolu robit nic ine ako olizovat sa a prehodit par viet.lebo stale sa rozprava s inymi.ale o to v podstate nejde...trapi ma hlavne to ze nedokazeme zatial "rozbehnut ten vztah"toto je moj prvy vztah...ked neratam tie "detske 14 rocne" vztahy...ale inak stale zabavy a tam babu nejaku mam vzdy ale ako vztah taky ozajstny je toto prvy.ale nebudem odbocovat od temy,robime spolu vsetko ale bojim sa toho ze ju stratim kvoli tomu kamosovi.a to nechcem.ale ked ma chcela uz dlhsie asi 3 mesiace tak ku mne citi urcite nieco viac ako k nemu.on je len kamarat ale ja som pre nu laska.si aspon myslim teda.tak a chcem sa vas opytat ako mam prekonat tu moju zabrzdenost a nejak rozbehnut vztah.alebo proste mi aspon povedzte vas nazor na tento vztah...bol si vam moc vdacny.dakujem zatial
mame 17 obidvaja.aby som nezabudol 
nepovedal si ako dlho sa poznate, ako ste spolu vychadzali predtym a tak... ak ho pozna dlhsie ako teba a vecne boli dobri kamosi tak sa necuduj, casom sa zdoveri aj tebe a budete sa rozpravat, ak ta lubi... ak ta berie len ako nejake rozptylenie a objekt na olizovanie tak necakaj...a ak ti to vadi alebo tak tak jej to povedz.. a najma po 2 dnoch necakaj zasa neviem co... cas...
myslim si, ze dievca ma tvojho kamarata ako za butlavu vrbu. Poznaju sa dlho, su super kamarati, proste povie mu viac nez tebe. Vy sa poznate uz dlhsie ? ked nie tak to moze byt aj tym, ze nevie ci ti moze doverovat a vsetko povedat. Daj jej najavo ze si tu pre nu a ze sa ti moze zdoverit s hocicim. Normalne chodte spolu von a sa porozpravajte. Jej povedz, ze sa chces porozpravat. A pytaj sa jej na vsetko
Vas vztah je cerstvy a potrebuje cas, aby dozrel. Casom pride aj dovera. Uvidis. Treba len cas.
-
malakian41
Amateur
poznam ju dlhsie ako on lebo som hraval za jednu dedinu futbal a tam sme vidavali lebo tam ma rodinu.ale to len tak zvidenia som ju poznal.sem tam prehodili par slov a tak.nic viac.viem ze treba cas...ona je alebo bola taka prelietava.a teraz povedala ze uz s tym chce skoncit a najst si chalana na vazny vztah.....a ten chalan mam byt ja.to mi bolo povedane od inych.vidim ze asi sa s nou budem muset stale rozpravat...asi musim stale a stale kecat.si myslim ze to pomoze
-
matus121
Light Professional
neviem, ci som to dobre pochopil, ale ked ste spolu von, tak je aj on s vami? v tom pripade, je skus nejak brat von sam a nemusite sa vkuse olizovat, no nie ze by to nebolo pekne, ale co ja viem. pytaj sa jej otazky, ako v skole ako doma, porad jej nieco, vypocuj ju a hlavne, skuste byt aj trochu vtipni. taketo veci len otuzuju vztah a samozrejme, patri to k nemu.
-
wolodo
Professional
hmmm neviem ale pripomina mi to uz jednu situaciu...
a ty si v nej da sa povedat obet... je to iny nazor ako co tu dali ludia, ale takto to poznam ja... aspon tit o tu dam ako nejaku vystrahu.....
Ona nevie co citi k tomu kamosovi, a teba si dala len na to aby zistila ci on bude ziarlit. Ona si len vsimne jeden nedovercivy pohlad tvojho kamarata a rozhodne sa ze ho lubi a povie si ze ved s nim mi je super mozem s nim kecat o com chcem a este je aj (napr.) zlaty.
a teba odkopne a za tyzden bude s nim... uz sa len jedna o to ako ty si an tom s kamosom a co jej on povie na to..... no nejdem moc popredu.... neber to tak ze sa to tak stane.... ale tvoja situacia mi pripomina zaciatok takejto slamastiky...
Rada: snaz sa ju k sebe priputat, sprav daco co necaka preco by si mal byt ty no.1
Vela stastia
a ty si v nej da sa povedat obet... je to iny nazor ako co tu dali ludia, ale takto to poznam ja... aspon tit o tu dam ako nejaku vystrahu.....
Ona nevie co citi k tomu kamosovi, a teba si dala len na to aby zistila ci on bude ziarlit. Ona si len vsimne jeden nedovercivy pohlad tvojho kamarata a rozhodne sa ze ho lubi a povie si ze ved s nim mi je super mozem s nim kecat o com chcem a este je aj (napr.) zlaty.
a teba odkopne a za tyzden bude s nim... uz sa len jedna o to ako ty si an tom s kamosom a co jej on povie na to..... no nejdem moc popredu.... neber to tak ze sa to tak stane.... ale tvoja situacia mi pripomina zaciatok takejto slamastiky...
Rada: snaz sa ju k sebe priputat, sprav daco co necaka preco by si mal byt ty no.1
Vela stastia
-
malakian41
Amateur
nie.my sme ako partia 5.tich chalanov.mame klub.dve take miestnosti a tak...a ona k nam chodieva.za mnou pochopitelne.ale ked sa chceme rozpravat tak to sa neda lebo vsetci su okolo nas...nemame take sukromie ako som si predstavoval.ale ved co cakam po druhom dni este lenmatus121 napísal:neviem, ci som to dobre pochopil, ale ked ste spolu von, tak je aj on s vami? v tom pripade, je skus nejak brat von sam a nemusite sa vkuse olizovat, no nie ze by to nebolo pekne, ale co ja viem. pytaj sa jej otazky, ako v skole ako doma, porad jej nieco, vypocuj ju a hlavne, skuste byt aj trochu vtipni. taketo veci len otuzuju vztah a samozrejme, patri to k nemu.
-
malakian41
Amateur
ja som si na 100% isty ze jeho nechce.ona chce mna.to viem.ale mne vadi to ze s nim travi viac casu ako so mnou.asi sa mu stale o mne zdoveruje alebo...neviem.uvidim neskor ako na tom som.ale obaja vieme ze chceme byt spoluasi poviem tomu kamosovi nech drzi trosku dalej.sme super kamosi a on to pochopi.wolodo napísal:hmmm neviem ale pripomina mi to uz jednu situaciu...
a ty si v nej da sa povedat obet... je to iny nazor ako co tu dali ludia, ale takto to poznam ja... aspon tit o tu dam ako nejaku vystrahu.....![]()
Vela stastia
a wolodo tvoja vystraha ma prekvapila takze budem davat pozor aj nato.moc ti dakujem
-
malakian41
Amateur
a to hned ma vediet ci ma miluje?ja si myslim ze je to takto...baba nieco k chalanovi citi ale nevie presne co to je.daju sa dokopy a postupne az zisti ze je to laska.ze ma miluje.to by som este nehovoril ze ma miluje.alebo ja ju.samozrejme ze je tam nieco.naklonnost,ta iskra a tak..a urcite z toho bude laska ale zatial sa to tak povedat neda.si myslim
Ja som prezil to iste : V lete som brigadoval, a spoznal som sa s jednou babou, chodila ma pozerat, rozpravali sme sa, chodil som pozriet ja ju ( v ramci brigady) davali sme sa na jedno miesto, proste aby sme boli spolu. Bolo evidentne, ze ma o mna zaujem, a ja o nu. Kazdy tam hovoril, ze spolu chodime, hoci sme spolu este nechodili. Lenze ona bola ina ako ostatne. Ona poznala VSETKYCH, PROSTE VSETKYYYYYYYCH VSETKYCH VSETKYCH. S kazdym sa objimala, kecala, mala najlepsieho kamarata, s ktorym chodila hocikedy vonku, a bavila sa s nim. Aj mi to povedala, ze ON je proste super kamarat, da sa s nim o vsetkom a tak. Ale nic k nemu necitila. Ja som sa s nou tiez nedokazal bavit o vsetkom. Stale rozpravala iba ona, pretoze mala kopec zazitkov, a uz co - to prezila... Potom sme zacali byt trosku "blizsi" stale v objati a bla bla bla, rozpravali sa o buducnosti, proste nadherny zaciatok vztahu.... AZ KYM NEPRISLA OSUDNA VETA : ALE KED TY IDES NA VYSKU..... oukej, to je uz OT. No, chcel som len tolko, ze BABA ma vzdy NAJLEPSIEHO KAMARATA, baby si vzdy rozumeju lepsie s chalanmi. Aspon tie, co poznam ja. Nevadi mi, ze ide s kamaratom vonku, pohodicka. Vo vztahu musi byt aj dovera. To je zaklad. Ja som mojej frajerke povedal : RAZ MA PODVEDIES a SKONCILA SI.... ona mne to iste. A TAK SI VERIME 
-
malakian41
Amateur
-
malakian41
Amateur
-
malakian41
Amateur
...ja s priatelkou sme pre seba navzajom "aj" najlepsi kamarati, mozno to bude tym ze sa pozname 17rokov, vravime si vsetko, neskryvame pred sebou nic, kecame ako o mejkapoch, tak o pocitacoch...
...davnejsie som chodil s jednou slecnou, cca mesiac, no ta mala rovnako ako tvoja svojo "best kamarata" ,,neklapalo nam to, nezniesol som pocit ze on vie o nej vsetko a ja takmer nic
...davnejsie som chodil s jednou slecnou, cca mesiac, no ta mala rovnako ako tvoja svojo "best kamarata" ,,neklapalo nam to, nezniesol som pocit ze on vie o nej vsetko a ja takmer nic
-
malakian41
Amateur