kinjeril napísal:Mam rad tvrdu muziku, ale toto imho nema s umenim nic spolocne. Pripada mi to, ako keby niekto grcal na horuci plech.
Nic proti tvojmu vkusu, ale definovat "tvrdu" muziku je dost zlozite. Ak je pre teba tvrda napr Metallica, tak vsetko v poriadku, ale niekto ma na vec o dost iny nazor. Preferenciam sa samozrejme medze nekladu, avsak zastavat nazor ze to nie je ziadne umenie (nemyslim len spominany Silencer, ale podobne kapely) je trochu povrchne.
Zorq, ako som uz napisal, je to moj nazor. Stacilo mi kliknut na par odkazov v tejto teme a hned ako som zapocul ten "spev" ... ostala mi zima vo vlasoch. Nielen ze to co spieva, spieva falosne ale mu nie je ani rozumiet. Proste nieco blaci bez ohladu na to, ze co. No offence, ale fakt toto nepovazujem za hudbu.
takžeee... vypočul som si Silencer - Sterile Nails and Thunderbowels...
hudba sa mi vcelku páčila, jeden z tých dvoch vokálov bol tiež v pohode... ale ten druhý, no ja som nevedel, či sa mám smiať, alebo plakať dokonca aj mama, zvyknutá na moju hudbu (viz príloha), sa prišla pozrieť, že čo za vtip to počúvam
Prílohy
počúvam toho oveľa viac, toto je taká vzorka, že aké metalové odnože u mňa zvyknú hrať...
silencer mam rad a pacia s ami....koniec koncov..ktory black metal vo svojich silnych rokol bol ako sucastny dumu borgir a podobne...je blobost porovnavat dobu sucastnu z minulou.ma to atmosferu.mam zimomriavky ked to pocuvam..a presne o tom to je...koniec koncov....spevak mal nejaku diagnozu myslim ze nejaky druh psychickej poruchy..urivok z historie
"There have been many rumours about vocalist Nattramn, most notably that he had cut off his own hands during the recording of the album. This rumour largely stems from pictures of Nattramn in the CD insert holding a pair of pigs trotters in his bandaged hands.In 2001, he was admitted to a psyciatric hospital where he apparently stayed for five years. The overalls he was handed to on arrival have since been given to a competition winner through Nattramn’s website."
áno chlapec to nemal v hlave vraj v poriadku... a počas liečenia v psych.liečebni nahral už niečo menej extrémne a ľudia ktorým sa to nepáči nech to nepočúvajú ale hovoriť na to že je to kktina alebo to nemá nič spoločné s umením..
tu je ukážka hudby ktorú som spomenul