Veľká noc
Nic zvlastne. Do kostola a domov. Tento rok bohuzial nebudem musiet ist obliat starku, to bude pre mna asi najvacsia zmena.
A mamu so sestrou mozno oblejem,ale kedze ani brat neoblieva asi by im nevadilo, keby som tento rok neoblieval ani ja.
A "somranie" za ucelom tradicie, rozumej navstivit kazdu kamaratku v okruhu 100km a so vsetkym v dome zenskeho pohlavia ich zliat do nitky, ja neuznavam, takze asi bude Velkonocny pondelok straveny medzi monitorom a stolickou
A mamu so sestrou mozno oblejem,ale kedze ani brat neoblieva asi by im nevadilo, keby som tento rok neoblieval ani ja.
A "somranie" za ucelom tradicie, rozumej navstivit kazdu kamaratku v okruhu 100km a so vsetkym v dome zenskeho pohlavia ich zliat do nitky, ja neuznavam, takze asi bude Velkonocny pondelok straveny medzi monitorom a stolickou
Sibacka sa mi dost znechutila pretoze som musel ist sibat vsetkych v rodine a to bolo asi tak ze som o 10 rano odisiel a prisiel som o 7 vecer a moct to v laske nemam..dobre vysibem si nejake peniaze ale radsej by som zostal doma a spal a potom isiel visibat:mamu,babku,drhu babku,krstnu a to je vsetko a nie behat na 40 rodin z maminej strany a 50 rodin z otcovej strany