problem s kamaratkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

problem s kamaratkou

Príspevok od používateľa konyk87 »

neaktuálne
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tvoja kamarátka je dobrá hus..a nie ty,ale myslím,že ona je tá,ktorá by za Tebou mala prísť..pretože podľa toho čo píšeš spravila chybu ona.. Nemala si púšťať hubu na špacír..podľa mňa to bola jednoznačne jej chyba..a počkal by som,kým príde..(inak sa mi stalo niečo podobné,v podstate som jej nič nespravil..ale ona sa nasrala..a nerozpráva sa so mnou asi dva týždne..ale neprídem za ňou..stále čakám..a hádam jej raz zapne..) :roll:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

tak kamoska sa ti pekne predviedla, clovek by to od nej snad uz ani necakal v takom veku...myslim alebo som o tom takmer presveceny ze chybu spravila ona (za predpokladu ze sa neudialo este nieco ine)
popravde taketo dovody na hadky si hladaju tie 14rocne o ktorych tu je tema :roll:
na tvojom mieste by som jednoznacne pockal kym sa to ukludni, ak ste dobri kamosi tak za tebou urcite pride a ospravedlni sa ti
ak nie a bude ta to velmi trapit tak pockaj nejaky tyzden dva a ak do vtedy nic tak sa skus nejak ozvat popripade to snou prediskutovat ak sa bude dat
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

konyk87 napísal:"si jediny clovek, za ktoreho by som dala aj ruku do ohna a mam ta najradsej z kamosov" alebo "nikdy som nemala nic proti tebe a vzdy som ta brala ako kamosa, jedneho z naj" by sa dalo usudzovat, ze aj ona ma mala celkom rada...
toto jej napis a ze kde sa to jej ze da za teba ruku do ohna podelo... to ze si sa zdrzal toho aby si jej vynadal je sice pekne ale zislo by sa... neviem o co jej ide, zachovala sa blbo, sproste... nemala sa za co nahnevat a nemala ti zaco vynadat... takze si premysli ci ju chces spat ako kamosku... mozno mala zly den, mozno mala kramy, ktovie... kazdopadne na tvojom mieste by som jej napisal tamto to a ak ti odpise ze jej mas dat pokoj tak jej vypi*uj a s tym,ze ty niesi ten kkt co ona z teba robi a ze ty si jej nic nespravil...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

maki neviem ci by bolo najlepsie jej potom vypi*ovat ked on sam pise ze je uz zufaly takze by o nu asi nechcel prist aj ked mu povedala toto vsetko, neskor by to mohol velmi lutovat a ona tiez
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jej najlepsia kamaratka, zhodou okolnosti dievca ktore lubis .. neni to nahodou TEN problem ? ... necakala nieco viac ? ..
Maki
Darca
Darca

paco: ona mu povedala ze by za neho dala paprcu do ohna a potom mu vyrobi takuto scenu? ja byt na jeho mieste jej zmosta doprosta poviem co si v tej chvili o nej myslim a ze by sa mala spamatat... to ze by to mohol potom lutovat je pravda, ale radsej budem uprimny ako sklopim usi a budem prosikat aby porozmyslala a ziskavat ju spat - ona spravila chybu, ona musi spravit krok.. ak nie nech kasle na to... ja mam naj kamosku... bezne si vynadame ked spravi niekto sprostost, minule sme sa surovo pohadali, vynadali si ako este nikdy, dali sa navzajom na 2 dni do ignoru, v pondelok v skole "cau ty pi*a - cau ty kok*t - este ta to bavi? nie, nie... " a bolo po hadke a fungujeme zasa normalne...nas vztah je zalozeny na dovere a uprimnosti a som tomu rad
konyk87
King
King

neaktuálne
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

lenze nie kazdy je taky ako ty maki, nie kazdy zvladne ignorovat toho druheho a mat ho v ahoj ak mu na nom naozaj zalezi
nevravim mu aby ju prosikal na kolenach, len nie kazdy dokaze len necinne cakat kym ten druhy nieco spravi, aj ked vie ze on na vine nie je
jasne najprv mu natrepala do hlavy kaleraby ze da za neho ruku do ohna a pod. a nakoniec ho takto podrazi, mozno je len prilis hrda na to aby za nim prisla sama

edit: to maki-myslim ze tato verzia je uz o nieco lepsia :wink: tu s tebou plne suhlasim, aj ja by som asi takto pokracoval
inak napisal si nech ju neprosi na kolenach a ty sam si to robil, neber to zle len taky maly postreh :)
edit2: tak dalej mi to uz akosi nezaplo preco to pises :oops:
Maki
Darca
Darca

dobre tak nech pocka co spravi ona este par dni a ak nie nech jej napise to s tou rukou do ohna ze kde sa podelo... a ak ju ani to neprime aby sa uvedomila tak nech sa na nu vykasle, lebo holke asi preplo a nema vyznam ju ziskavat spat... sa akurat bude zbytocne trapit...

ja som mal taku situaciu v lete... kamoska, dobra kamoska...(nelubil som ju ale chcel som s nou nieco mat) - nevedela o tom, zrazu sme sa kvoli totalnej somarine pohadali, ja som jej vypisoval ako ma to mrzi a ze nech ideme von a porozpravame sa a tak ale nic nepomahalo... prosil som ju mesiac ale ona si stale tahala svoju... ok, nechal som to 3 tyzdne tak, za ten cas napisal basen o dlzke 84 versov... na jej narodky jej to hodil do schranky a pockal co bude... ozvala sa cela uzasnuta a prekvapena ze toto necakala a netusila ze mi na nej az tak zalezi - isli sme von, vyrozpravali si to, vsetko bolo asi 2 mesiace ako predtym... a potom proste sam od seba ten vztah zacal chladnut a teraz sa ledva v skole pozdravime... a to sme sa ani nepohadali ani nic... btw: hovorim o inej kamoske a pisem to len preto aby sa konyk zbytocne netrapil, ze pokial sa holka nespamata naozaj coskoro tak sa bude musiet zmierit s tym,ze o kamosku prisiel

// paco k tvojmu postrehu - ved prave preto mu to pisem aby to nerobil... u mna to mesiac nemalo vyznam a citil som sa dost ponizene ze som sa kvoli babe takto... grrr...treba mat hrdost dorite
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

konyk87: povedz jej to presne ako to citis, tak ako si to aj sem napisal... lebo podla mna mala vtedy kramy, tak jej trosku je*lo v hlave (sorry ze to takto pisem, ale taketo spravanie moze fakt len niekto komu vazne je*lo v hlave)

a nezabudaj ze to ze je to tvoja naj kamaratka este neznamena ze ju nemozes poslat natrvalo do <> ... pretoze ak sa k tebe bude nadalej takto chovat tak to ani nikam inam nemoze viest
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

to mi chces povedat, ze sa nahnevala na teba za ten jeden koment tak, ze sa s tebou nerozprava 2 tyzdne...??? bud hladala zamienku sa na iekom vyventilovat a bol si v nespravny cas na nespravnom mieste, alebo fakt neviem... pride mi to prehnana reakcia... az neuveritelne prehnana a preto predpokladam, ze to nebol jediny dovod a trapilo ju uz nieco pred tym... dal by som ruku za to do ohna :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: problem s kamaratkou

Príspevok od používateľa jin »

konyk87 napísal:1. myslite si, ze toto je normalny dovod aby sa prestala so mnou bavit, najma potom co sme spolu prezili - isty cas bola prave ona u mna na prvom mieste, ale nehrozilo aby z toho bolo nieco viac a aj podla jej slov typu "si jediny clovek, za ktoreho by som dala aj ruku do ohna a mam ta najradsej z kamosov" alebo "nikdy som nemala nic proti tebe a vzdy som ta brala ako kamosa, jedneho z naj" by sa dalo usudzovat, ze aj ona ma mala celkom rada...
Rozhodne reagovala úplne prehnane a nezmyselne. Buď mala ten večer blbú náladu, alebo si na teba už dlhšiu dobu potrebovala niečo vyliať a tak to teraz prasklo. Každopádne podľa tých fráz je to dosť divné. Nezmenilo sa medzičasom niečo vo vašom vzťahu?
konyk87 napísal:2. mohli by ste mi poradit nejaky sposob ako ju ziskat spat? lebo ja uz som vazne zufaly...je to pre mna obrovska strata a tento clovek ako jediny z mala vzdy pri mne stal, aj ked sa mi cely svet obracal chrbtom...
Klasika - rozhovor, avšak nechoď tam s pocitom, že máš Ty niečo naprávať, nakoľko s tým pocitom by tam mala ísť ona. Možno mala len fakt blbý deň a teraz to ľutuje. Kamarátsky vzťah predsa nemôže ukončiť hentak a z takého "dôvodu", veď to je choré...
konyk87 napísal:popripade mozte napisat aj svoje nazory na tuto situaciu...
aby sa uviedlo do situacie - kamaratka ma 17, ja 21...par krat sme sa sice pohadali, ale nikdy to nebolo taketo vazne a po kazdej hadke sme boli este lepsi kamarati ako predtym a ja sa na nu nedokazem hnevat aj ked hovori hocico :(
Vek je relatívne ok, v 17tich by už mala mať rozum, tak to teda riešte rozumným rozhovorom. Ak Ti vážne o ňu ide, tak navrhni rozhovor Ty, ale s vedomím, že Ty si chybu nespravil.
Maki
Darca
Darca

jin napísal:17tich by už mala mať rozum, tak to teda riešte rozumným rozhovorom
mala by mat rozum... ale podla toho ako sa sprava ho ocividne nema alebo jej pred kupou spominanych cigariet vypadol do jarka a odkotulal sa do kanala...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Maki napísal:mala by mat rozum... ale podla toho ako sa sprava ho ocividne nema alebo jej pred kupou spominanych cigariet vypadol do jarka a odkotulal sa do kanala...
To je fakt, ale mohol to byť len skrat. Uvídíme podľa potenciálneho rozhovoru. Pokiaľ k nemu dôjde, tak by to mohlo byť ešte OK. Ak nie, tak babe fakt preplo a bude to chcieť istý čas odlúčenia na resstart kamarátskeho vzťahu.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Cistejsi priklad emocionalnej lability u dievcat v nizsom veku...uf, utekaj najdalej tak ako sa ti da, sam sa kukni ako ta to vzalo....kym nedospie bude to rovnake
konyk87
King
King

neaktuálne
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

nuz....tak bojuj, ale proti casu sa bojovat neda...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

konyk > si typicky priklad toho ked zena sa bezhlavo vracia za nejakym chlapom aj po tom co ju chlap niekolkokrat zbil, poslal dpc, podviedol apod. Akurat teraz su troska obratene pohlavia. Viem si predstavit co pre teba znamena, ale takuto hus by som teda za "kamaratku" nechcel.
konyk87
King
King

dakujem vsetkym za rady a zatial sa majte krasne :smt006
Napísať odpoveď