//edit: a skús nám aj povedať, na čo je tam to tlačítko "uprav"
.:co s tym?:.
-
Začiatok Konca
Professional
-
malakian41
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
malakian41
Amateur
-
Fabo
Hardcore addict
No j len tolko k tomuto, ze sa mi z tvojho slovnika ktory pouzivas (chce ma, olizujeme sa) to ma dost blizko k tej 14rocnej "laske"...
ale nemusi to byt.
V prvom rade by som rad vedel kedy si stihol zistit ze sa s tebou nerozprava len s nim ked ste spolu az dva dni. Osobne si myslim ze sa s tebou kludne normalne porozprava ale este nevie ci ti moze dostatocne verit aby sa ti zdoverovala so svojimi problemami, co u neho ako u "najlepsej kamarata"®. Chce to trochu casu a sukromia. Pockaj ju pred skolou, prejdite sa.
ale nemusi to byt.
V prvom rade by som rad vedel kedy si stihol zistit ze sa s tebou nerozprava len s nim ked ste spolu az dva dni. Osobne si myslim ze sa s tebou kludne normalne porozprava ale este nevie ci ti moze dostatocne verit aby sa ti zdoverovala so svojimi problemami, co u neho ako u "najlepsej kamarata"®. Chce to trochu casu a sukromia. Pockaj ju pred skolou, prejdite sa.
-
malakian41
Amateur
si to nejako nepochopil....vacsina vie co myslim ale ty asi nie.nejde o to olizovanie....mam ju rad a ona mna.a viem ze potrebujem viac casu aby sa mi so vsetkym zdoverila.s nazim sa s nou byt co najdlhsie....uvidim ako sa to bude vyvijatFabo napísal:No j len tolko k tomuto, ze sa mi z tvojho slovnika ktory pouzivas (chce ma, olizujeme sa) to ma dost blizko k tej 14rocnej "laske"...
ale nemusi to byt.
noo myslim ze to pochopil ........ ved daj tomu cas co cakas po dvoch dnoch ? ziarlis na kamarata ? ved si to tak neber ty si ten kto ju ma , noo a ak ta ma rada tak to vsetko casom pojde , predsa len ak chodi s tebou a nie s nim tak niejaky dovod na to mat bude a nemyslim si zeby ti nedoverovala ...malakian41 napísal:si to nejako nepochopil....vacsina vie co myslim ale ty asi nie.nejde o to olizovanie....mam ju rad a ona mna.a viem ze potrebujem viac casu aby sa mi so vsetkym zdoverila.s nazim sa s nou byt co najdlhsie....uvidim ako sa to bude vyvijat
.........
a tlacitko uprav (edit) neni na ozdobu nepis dva prispevky pod seba
, inac good luck s tou holkou