ako sa s nim spoznat????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

chod chod, drzim palce, to je lepsie ked uz mas nejaku vyhliadnutu a daco ti opatuje aj keby to nemalo vyjst je to furt lepsie ako ziadna :D
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

:cry: Dnes sa to stalo,po tom čo som ju v meste stretol po tretí krát,tak som sa pri nej zastal a sa jej opýtal,že či by nemal čas sa porozprávať..a ona???že teraz nemá čas :cry: ...potom som sa jej opýtal,či by niekedy inokedy nemala čas...a ona????že asi nieee :cry: .
Priznám sa toto som naozaj nečakal...potom čo mi na nete odpísala,a že mi predminulý piatok zakývala,tak toto som od nej nečakal. :new18:
Len jedno plus v tom vidím,že ked som prišiel domov,tak som do úplného vyčerpania boxoval.
Ešte raz díky všetkým čo mi chceli nejak stým pomôcť,ale toto bolo pre mňa dosť velké sklamanie....len tak podotýkam,ja to ešte nevzdávam a na 100% je ušte raz zastavím,pre vysvetlenie...dúfam,že pre mňa z lepším koncom.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

spike97 napísal::cry: Dnes sa to stalo,po tom čo som ju v meste stretol po tretí krát,tak som sa pri nej zastal a sa jej opýtal,že či by nemal čas sa porozprávať..a ona???že teraz nemá čas :cry: ...potom som sa jej opýtal,či by niekedy inokedy nemala čas...a ona????že asi nieee :cry: .
Priznám sa toto som naozaj nečakal...potom čo mi na nete odpísala,a že mi predminulý piatok zakývala,tak toto som od nej nečakal. :new18:
Len jedno plus v tom vidím,že ked som prišiel domov,tak som do úplného vyčerpania boxoval.
Ešte raz díky všetkým čo mi chceli nejak stým pomôcť,ale toto bolo pre mňa dosť velké sklamanie....len tak podotýkam,ja to ešte nevzdávam a na 100% je ušte raz zastavím,pre vysvetlenie...dúfam,že pre mňa z lepším koncom.
co chces ako od nej pocut? maximalne ti povie daj pokoj a neotravuj....joj..kasli na nu
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Zeny su v mnohych veciach nevsvetlitelne :) to ze ti zamavala .. hmm ..aby si sa teraz necudoval keby ti napisala ona :D ale ne ..kasli nanu :) pridu ine, lepsie...a aspon uz vies ake je to dostat kosom a nabuduce ta to tak nevezme ;)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

chrobakos napísal:Zeny su v mnohych veciach nevsvetlitelne :) to ze ti zamavala .. hmm ..aby si sa teraz necudoval keby ti napisala ona :D ale ne ..kasli nanu :) pridu ine, lepsie...a aspon uz vies ake je to dostat kosom a nabuduce ta to tak nevezme ;)
cista pravda, zeny su nevysvetlitelne. Su to stvorenia, ktore sa nedaju pochopit a ak sa o to pokusis, tak sa len zblaznis z toho. Proste nesnaz sa pochopit holky.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man : no mne by aj to stačilo...aspoň by som sa stým konečne zmieril.
chrobakos : hmmm...keby mi ona napísala,tak by som sa asi naozaj zbláznil...ale dosť nereálne
stanulik : lenže ja mám pocit,že sa aj bez toho zbláznim
stanulik
Light Professional
Light Professional

spike97 napísal:midnight_man : no mne by aj to stačilo...aspoň by som sa stým konečne zmieril.
chrobakos : hmmm...keby mi ona napísala,tak by som sa asi naozaj zbláznil...ale dosť nereálne
stanulik : lenže ja mám pocit,že sa aj bez toho zbláznim
musis na to proste zabudnut, vies kolko dievcat je vo svete a vies ake super. Ale ako sam seba poznam, tak mne by odpoved nie nestacila. Uz ked si bol za nou, tak si ju mal niekam pozvat a nie spytat ci si najde cas, ze jej chces nieco povedat. Ucime sa na vlastnych chybach. Ale super je na tom to, ze si sa odvazil a teraz to pojde len a len lahsie, ver mi. a drz sa.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

stanulik napísal:musis na to proste zabudnut, vies kolko dievcat je vo svete a vies ake super. Ale ako sam seba poznam, tak mne by odpoved nie nestacila. Uz ked si bol za nou, tak si ju mal niekam pozvat a nie spytat ci si najde cas, ze jej chces nieco povedat. Ucime sa na vlastnych chybach. Ale super je na tom to, ze si sa odvazil a teraz to pojde len a len lahsie, ver mi. a drz sa.
Ved jasné na vlastných chybách sa najlepšie učí...a to ma aj dosť štve,že som sa nezmohol na nič lepšie,len nato či nemá čas...a pritom som tento rozhovor si tak pripravoval a som si predstavoval ako to bude...lenže naživo som sa ani na 1 slovo nepamatal,čo som jej chcel povedať...a práve preto ju ešte raz zastavím,teraz by to už asi malo ísť lahšie.
stanulik
Light Professional
Light Professional

spike97 napísal:Ved jasné na vlastných chybách sa najlepšie učí...a to ma aj dosť štve,že som sa nezmohol na nič lepšie,len nato či nemá čas...a pritom som tento rozhovor si tak pripravoval a som si predstavoval ako to bude...lenže naživo som sa ani na 1 slovo nepamatal,čo som jej chcel povedať...a práve preto ju ešte raz zastavím,teraz by to už asi malo ísť lahšie.
no najlepsia je improvizacia, zbytocne planovanie. to poznam este z mojich 1. pokusov, ze som si pripravoval, ze co jej poviem, ale ked som ju videl, ostal som otapeny a nic z toho co som mal pripravene som jej nepovedal. kecal som o niecom inom :D ja si rozhovory nepripravujem, proste idem a kecam. Vzdy je o com kecat ;) uvidis, do toho sa este dostanes.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ved jasné....táto situácia ma dosť naučila a aj ked sa mi to nepodarilo som jej vdačný :D
Keby sa vyskytli ešte nejaké tie otázočky,alebo sa náhodou niečo zlepšiôo stou babou,tak si ešte nechámn poradiť :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

spike97 napísal:Ved jasné....táto situácia ma dosť naučila a aj ked sa mi to nepodarilo som jej vdačný :D
Keby sa vyskytli ešte nejaké tie otázočky,alebo sa náhodou niečo zlepšiôo stou babou,tak si ešte nechámn poradiť :)
jediny kdo ti najlepsie poradi jed ten ktory stoji rano v zrkadle ked sa donho pozeras
pershing
Guru
Guru

:D lol midnight :D
pocuj, normalne na nu chod ako keby si siel pokecat so spoluziakom, ale trocha milsie ;) proste ked na nu vychrlis ci nema cas to sa neda tak, musis ju donutit :D ona musi povedat ze prepac ale teraz nemam cas, nepytaj sa jej ci ma ked ju este ani poriadne nepoznas :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:jediny kdo ti najlepsie poradi jed ten ktory stoji rano v zrkadle ked sa donho pozeras
Tak od toho úbožiaka sa veľa nedozviem :D len samé hlúposti :lol:
pershing napísal::D lol midnight :D
pocuj, normalne na nu chod ako keby si siel pokecat so spoluziakom, ale trocha milsie ;) proste ked na nu vychrlis ci nema cas to sa neda tak, musis ju donutit :D ona musi povedat ze prepac ale teraz nemam cas, nepytaj sa jej ci ma ked ju este ani poriadne nepoznas :)
no len sa to velmi nedá,ako z nejakou inou babou,to je úlne iný pocit...a uvedomyl som si ,že som asi jej povedal to najhoršie čo sa len dalo :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kamarat, mas si dve negativne odpovede za sebou, tak co chces na tom este "znasilnovat"?
ja osobne dam po dvojnasobnom odmietnuti, negativnej odpovedi, a pod. pokoj...
pershing
Guru
Guru

spike97: no toto poznam :) velmi dobre dokonca...bud sam sebou asi, alebo sa nejako donut:D
waikiki
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa waikiki »

Ja mavam takto stastie na verejnych miestach typu diskoteky, skolske vecierky, autobusy, chaty atd. Tam sa mozes aj nanho hodit ze Hááá ved teba poznáám... ci to az po 18-tke?:D
Alebo ze kamarat kamarata mojej kamaratky ho pozna...
Najlahsie je to najst ho na nete, jednoznacne som ZA-na pokeci asi najskor, pri troche stastia tam bude mat uvedene aj icq.
A este sa mi stalo takéto - robim pre skolsky casopis redaktorku a ako clenka studentskej rady som navrhla ze do casaku spravim taky maly prieskum alebo anketu abo dotaznik so studentmi... a sme zostavili s kamaratkou par otazok a lietali po skole a davali tie otazky chalanom s vyhovorkou ze to ide do casopisu... sme sa hrali na strasne dolezite jak sme tak lozili s lajstrami po chodbach.. a takto sme si nasli minimalne tolko novych kamosov kolkym sme to len dali... dodnes sa zdravime so vsetkymi... Zostav si nejaku blbost takto, a hybaj to v mene VEREJNOSTI vyplnat v skole... vraj vyskum abo tak:D okrem toho ze je to sranda aj ti vyjde to o co ti ide:) pochybujem ze by ta poslal do riti:)
pershing
Guru
Guru

blbost pokec, napr ja tam vobec nechodim, a ked je dotycny normalny tak tam tiez moc nechodi :) najlepsie je podla mna to vyriesit na mieste aj za tu cenu ze sa dotycny zlakne, nie potom plakat ze ho nikde nevies zohnat :) [pripadne ju]
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Jednoznačne pokec je na také veci blbosť...chodím tam len kvoli e-mailu.Ale na zoznamovanie :?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

aj radsej treba rozvijat osobny kontakt, ako cez pismenka ..
Napísať odpoveď