miki690 napísal:No ale tie jeho vynalezy ... tietajuce stroje a take haluze ... pripada mi to tak tňze on bol daco take ako v dnesnej dobe star trek ... minule davali na discovery dokument o tom , ze kolko veci co boli v star treku ako scifi su dnes realitou tak podobne aj Da Vinci ...
Pinacolada: Ja by som tiez napisal Jezisa, ale pre mna je Jezis cosi viac ako len osobnost no pustite sa do mna Ale pravda je ze asi najviac ovplivnil historiu ludstva ... aj ateistov, ci uz nanho veria, alebo nie ... no chcete mi povedat ze niekto z vas neoslavuje vianoce ??!!
uplne suhlasim.s oboma castami len som sa nechcel dalej hadat.
za druhu cast mas u mna karmu
uprimnaDUSA napísal:podla mna Jezis Kristus a Adolf Hitler len mi to akosi do jednej vety nepasuje. predstavte si akoby svet vyzeral bez nich...
stoji za uvahu, nie?
sry ze vytahujem post ktory je vyse roka stary.. ale vcera som pozeral dokument kde bolo dokazane ze clovek s menom Jezis Kristus nikdy neexistoval
no ale k teme..
podla mna Thomas Alva Edison
ja neviem ci A. Einstein ktory vynasiel Atomovku ale tak ok
a Columbus ktory nasiel Ameriku ktora nas spasí
Filipito napísal:SUDO:nacom to islo, nemas to nahrate?? alebo nevies nahodou ako sa ten dokument vola??
vola sa to Zeitgeist
mam to v Avi.. ale je to aj tu
su tam 4 kapitoly.. prva o tom jezisovi.. potom aj o dvojickach.. ze ako to bolo s tymi lietadlami.. take teorie.. ale maju dokazy
//
brm napísal:Uff.. ešteže si nepozeral dokument o Járovi Cimrmanovi.. to by bola pre mňa rana pod pás keby zistili, že ani on neexistoval!!!
Šu-Do napísal:sry ze vytahujem post ktory je vyse roka stary.. ale vcera som pozeral dokument kde bolo dokazane ze clovek s menom Jezis Kristus nikdy neexistoval
Jezis Kristus existoval, su o tom historicke spisy, polemika je iba v tom ci mal nadprirodzene schopnosti cize bol Bozi syn alebo bol clovek ako kazdy iny. A to ze v cielovo natocenom filme co dava par konspiracnych teoriji dokopy a spravil ho niaky tutko ktory asi nema ani strednu skolu, neznamena ze to tak naozaj je
Tiez si mylsim, ze najvplyvnejsou osobnostou bol Jezis Kristus, prostrednictvom krestanstva zasiahol vsade ako nabozenstvo dobyvatelov zvysku sveta a moralnych hodnot vo svete.