Fallout 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

ono to este nevyslo ? alebo apson demo ? ... ja mam pocit ze uz som o tom cital recenziu :o :)

edit/ http://64.233.183.104/search?q=cache:mt ... cd=1&gl=sk
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

ee to len jeden teaser vysiel a par screenov nic moc no a ma to byt na jesen 08
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

fallout je moja srdcovka...
...to zas budu prebdete noci :smt009 :indian:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

deblasco predpokladam ze ked si tak zatazeny na fallout, tak pravidelne sondujes na strankach madbrahmin.cz .. tam je zatial tamojsia komunita s pocinanim bethesdy dost zhnusena. Zatial totiz uverejnili len nejake artworky ktore s realnou podobiznou zial nebudu mat moc spolocne (ozaj skoda, mimoriadne podarene artworky), a screenshoty zachytavajuce vacsinou akcne sceny. Az clovek ma vazne pocit ze to bude postapoFPS akcia s prvkami RPG.. o nazoroch ze bethesda z toho robi oblivion v postapo svete uz ani netreba nejak hlbsie uvazovat.

Viem ze bethesda vie robit hry, avsak ako sa popasuje s takymto projektom mi nie je jasne. V kazdom pripade aj ked sa nedockame pokracovania predchodzich dielov, dockame sa snad aspon kvalitne spracovanej hry (ale o5 ako v pripade oblivionu sa pojim stupidneho zjednodusovania ovladania kvoli konzolistom :?)
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

jj koci je to tak ako vravis...
ked to robili Black Isle Studios pod distributorom interplay bola to pecka...
ked zacali robit na 3jke dostali sa do fin. problemov a bethseda sa na nich vrhla...
potom to najskor uplne zastavila... na co sa ozvali fanusikovia a donutili ich obnovit projekt... ale... zacali yebovia uplne na zelenej luke...
samozrejme... ludia ktory niekolko rokov pracovali na fallout-och tam teraz nepracuju...
bojim sa ze to bude, ked to bude, prepadak... :(
KoCi
Darca
Darca

deblasco - kedze Black Isle Studios patrili k mojim naj vyvojarskym studiam, ktore neboli a ani nebudu tak lahko prekonane, tak mam cosi o nich aj precitane :) V prvom rade Bethesda licenciu odkupila daaavno potom co bol projekt Fallout 3 zavrhnuty. Ak mam povedat pravdu, viac ako F3 ma mrzelo zmrazenie na dobu neurcitu projektu, z ktoreho malo byt Baldur's Gate 3... Paradoxne, financne tazkosti Interplay zacali hlavne nepresadenim sa hry Baldur'S Gate: Dark Alliance (aj druhy diel) na konzolach (u tej konzolovky sa nedivim vobec)..

Interplay tak zacal prepustat z dovodu skrtenia rozpoctov, niektore studia az doslo aj na BIS (koniec roka 2003), ktore chystalo pre interplay zarucenu pecku - Fallout 3.. Na trhu sa mal Fallout 3 objavit necely rok po rozpusteni BIS. Ked si vezmeme, ze stacilo pockat rok, a dostal by sa interplay vdaka pecke ako Fallout 3 o5 na vyslnie.. niekto sa unahlil mam pocit.

Interplay vsak nespi, o5 sa prebudza a maka na Fallout Online. Nakolko Fallout 1 bol dielom firmy Interplay, neda sa povedat zeby nemali pre atmosfericke ponatie Falloutu skusenosti. Avsak co sa mi rozhodne nepaci, ze to bude MMORPG... a to je teda pekne na ho..o
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

SOm strasne zvedavy na fallout 3 i ked imho moj pocitac to nebude zvladat co ma mrzi a mrzi ma aj pohlad prvej osoby a nevonia mi betesdha
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

na fallout 3 sa celkom tesim ale chcel by som vyskusat aj starsie diely ktory diel by ste mi doporuci 1alebo 2 na zoznamenie s touto seriou?
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

martin M napísal:na fallout 3 sa celkom tesim ale chcel by som vyskusat aj starsie diely ktory diel by ste mi doporuci 1alebo 2 na zoznamenie s touto seriou?
obidve casti povinne :wink:
..ale ked jednu, tak dvojku..
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

No jasne Fallout 2 je pre mna ta najlepsia hra aka bola vytvorena, ale ked z toho chces mat dobry zazitok, tak hraj jednotku a potom dvojku ;) Na Fallout 3 sa az tak netesim, uz to nebude ten Fallout, aky mam rad, aj ked netvrdim ze to nebude dobre.
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa konopes »

marcus-16 napísal:obidve casti povinne :wink:
..ale ked jednu, tak dvojku..
nie,ked jednu tak jednotku...jednotka mala lepsiu atmosferu :) skratka to bolo vsetko nove,v zaciatkoch...dvojka uz nepriniesla tolko prekvapeni a zahad ,jedina jej vyhoda je ze bola dlhsia jak jednotka
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ja som hral najprv dvojku a potom jednotku optimalna kombinacia .. :)

btw myslite si ze betesda robi fallout trojkou pre beznych userov alebo pre pocitace z nasa?
KoCi
Darca
Darca

kedze fallout 3 bude vyuzivat len prepracovany engine z oblivionu, tak myslim ze na sucasne PC uz to nebude tak brutalna hra ako tomu bolo u oblivionu pred par rokmi :)
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Jeremy napísal:ja som hral najprv dvojku a potom jednotku optimalna kombinacia .. :)

btw myslite si ze betesda robi fallout trojkou pre beznych userov alebo pre pocitace z nasa?
Ja som to hral tiez takto, aj ked si nemyslim ze je to optimalna kombinacia, predsa len par veciam som vo F2 nechapal, ked boli narazky na F1. A Bethesda to urcite robi pre beznych hracov a nie pre Falloutakov, co je na skodu, lebo ja to vidim tak ze to bude len prerobeny Oblivion, nebude to mat uz tu atmosferu, ktora ma na Falloute dostala najviac.

/Rozhovor s T. Howardom:
Od minulého týdne existuje již 200 (né, to není překlep) možných konců. Těch 12 bylo překročeno již dávno.

Hra je dvakrát rozsáhlejší, než s původně očekávalo. Pořád není "velká jako Oblivion", ale větší něž s čím jsme začínali.

Stále platí jeden humanoidní společník a jiné NPC jako Dogmeat. Tomu můžete dát úkol a budete koukat, jak oslnivou umělou inteligenci má (*).

Dogmeat může zemřít, ale pracuje se na udržování jeho zdraví. Pokud budete bezohlední, zemře. Jinak by mel normálně přežívat.

V určitém okamžiku budete s Bratrstvem oceli- jež je ve hře na pokraji zániku- spolupracovat opravdu hodně.

Hra je již hotová, potřebuje ale ještě poladit. Zkoušíme ji, přidáváme nové věci. Někdy dohrát hru trvá 100 hodin, hlavní quest má 20 hodin.

Stoprocentně vyjde na podzim 2008.
tak vyzera to slubne, aj ked asi to su len blbosti na nalakanie ludi
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

nove screeny
http://www.pcgames.de/?rewrite=pid,1737 ... ery&page=1
odporucam checkovat novinky na madbrahmin.cz (ako to uz pisal koci v prispevkoch predomnou)
http://madbrahmin.cz/
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tie screeny mi pripadaju take, noo, "nefalloutske". Tak ako hovoril jeden z vyrobcou, ze tam bude plno krvy, ze nie je nic lepsie ako odstrelit mutantovi polku ruky a smiat sa na tom. No neviem, Fallout nikdy nebol o tom, ze by vsade lietali ludske organy a striekala krv. Stale viac a viac sa na to tesim menej a menej. Ale dufam ze nakoniec sa budem mylit a prekvapi ma to.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

theBliZZard napísal:Tie screeny mi pripadaju take, noo, "nefalloutske". Tak ako hovoril jeden z vyrobcou, ze tam bude plno krvy, ze nie je nic lepsie ako odstrelit mutantovi polku ruky a smiat sa na tom. No neviem, Fallout nikdy nebol o tom, ze by vsade lietali ludske organy a striekala krv. Stale viac a viac sa na to tesim menej a menej. Ale dufam ze nakoniec sa budem mylit a prekvapi ma to.
Ze nie? Nepamatas na davku z blizka z takeho minigunu alebo automatickej borkovnice? Ved obeti odleteli ruky aj hlava :D Samozrejme podstatnejsi bol pribeh, ale toto atmosferu dost dobre doplnalo.
KoCi
Darca
Darca

nech uz sa tesim na F3 akokolvek, ale z tych screenov som totalne zhnuseny - to su co za vygrcane nazelenale sive farby? Co sa mi na grafike v oblivione nelubilo, bol vecne nazelenaly odtien v aleydskych ruinach, ci jaskyniach. Ratal som s tym ze pouziju engine z oblivionu, ale tiez som tak nejak automaticky ratal ze pokrocia s dobou a nejak ho vylepsia.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR jasne, ze pamatam, na to sa neda zabudnut. Ale neviem ci si cital ten rozhovor s nim, hovoril tam o tych drastickych zaberoch, o tom ako strieka krv, ako by bol Fallout Falloutom, prave pre to. Ale urcite to tam musi byt, aby to dotvaralo atmosferu, tak ako si pisal. Ja sa len bojim jedneho, ze Bethesda nezachyti tu pravu Falloutacku atmosferu, a bude z toho len dalsia lepsia RPG zo znameho post-apokalyptickeho sveta a predavat ju bude (len) meno.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

theBliZZard napísal:GothaR jasne, ze pamatam, na to sa neda zabudnut. Ale neviem ci si cital ten rozhovor s nim, hovoril tam o tych drastickych zaberoch, o tom ako strieka krv, ako by bol Fallout Falloutom, prave pre to. Ale urcite to tam musi byt, aby to dotvaralo atmosferu, tak ako si pisal. Ja sa len bojim jedneho, ze Bethesda nezachyti tu pravu Falloutacku atmosferu, a bude z toho len dalsia lepsia RPG zo znameho post-apokalyptickeho sveta a predavat ju bude (len) meno.
Aha...rozhovor som necital, ale tak podla mna si daju zalezat aj na pribehu, pretoze materialu je dost.
A proti naturalistickemu spracovaniu nic nemam ale teraz uz presne tak ako ty dufam, ze to nebude hlavnou naplnou hry :) (asi tak ako to bolo pri Soldier of Fortune alebo Carmageddon)
Napísať odpoveď