No pochopim, ked napises, ze netusis ze aka je matika u nas, ale ako sakra mozes hned napisat, ze ja neviem aka je matika u vas..?mi-chau napísal:Smeruje to k debate na mrtvom bode, kedze ja neviem aka matika je u vas a ty netusis aka je na FRIja by som bol len rad ak by ludia len prehanali a bolo by to zvladnutelnejsie.
Zilina, fakulta inf. technologii
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
2 tomexx: na FRI sa tradovalo, ze ked dal Kaukic na skuske nejaky priklad (matalyza 3 - za mojich cias este povinny predmet ... diferencialne pocty, plosne a krivkove integraly a podobne srandy) a studenti si s tym nevedeli rady, tak to poslali kamaratom ma matfyz, ktori si s stym tiez nevedeli rady, tak to dali svojmu profakovi, ktory si s tym tiez nevedel rady, ale povedal im, ze v ziline je jeden profak Kaukic a ze ten by to mohol vediet
neviem kolko je na tom pravdy ale pobavilo ma to .... ale myslim ze na matfyze bola matika asi tazsia
neviem kolko je na tom pravdy ale pobavilo ma to .... ale myslim ze na matfyze bola matika asi tazsia
ja som prvak na FRI (informatik) a matika mi celkom na isla az doteraz...teraz som zo vsetkeho na vetvy...mat. analyzu 1 som nespravil a ak boh da tak ju spravim v letnom semestri ale ked kukam na to co bereme na matalyze 2 tak zas nespravim tuu... Algebru som nastastie na 3-krat spravil ale ostatny chalani z partie (4) ne...Inak z naseho kruzku spravil matalyzu 1 ibe jeden. 
dalej na informu mam Jackovu (na cvika) a to je taky pripad ze vie menej programovat ako my ...chodi dokonca aj na prednasky co mame a ked nieco od nas chce tak ju nikto nechape a asi ani ona lebo casto nevie odpoved ani ona
dalej na informu mam Jackovu (na cvika) a to je taky pripad ze vie menej programovat ako my ...chodi dokonca aj na prednasky co mame a ked nieco od nas chce tak ju nikto nechape a asi ani ona lebo casto nevie odpoved ani ona
tazko povedat .. napr taku matalyzu bude asi navzdy ucit dr. blasko
ale pri niektorych sa vyucujuci obcas (po par rokoch) zmenia (stari zomru alebo tak ...) .. ale to nie je pravidlom
ale ked raz ten predmet dakto uci tak skusku u ineho mat budes asi tazko ... maximalne tak u cviciaceho ak su tak dohodnuti
ale pri niektorych sa vyucujuci obcas (po par rokoch) zmenia (stari zomru alebo tak ...) .. ale to nie je pravidlom
ale ked raz ten predmet dakto uci tak skusku u ineho mat budes asi tazko ... maximalne tak u cviciaceho ak su tak dohodnuti
-
Sagittarius
Guru
Skús sa popýtať tu, tam bude asi viac ľudí, čo robili prímačky.