ImageReady

Informácie o software, ankety...
Po[W]eR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ImageReady

Príspevok od používateľa Po[W]eR »

chcem sa spytat ci obsahuje photoshop cs3 extended aj imageready ako presdosly photoshop cs2 ... niekde pisu ze sucastou je imageready ... ale ja som ziadne imageready vo svojom photoshope c3 extended nenasiel ... daju sa vobec v Cs3 robit animacie ? ... pls :?
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

No CS3 uz nepouziva Imageready, ale je tam na to program na takom principe a vola sa Adobre Bridge, a animacie sa samozrejme daju robit...
Po[W]eR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Po[W]eR »

cize v tom adobe bridge sa daju robit animacie ? .. mohol by si to upresnit kde sa to nastavi alebo zapne ?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

WTF? Adobe Bridge sluzi len na stahovanie, kupovanie, kategorizovanie obrazkov a pod.

Image Ready je zlucene s Photoshopom, staci si len zapnut okno Animation (cez Window v roletovom menu).

Pri ukladani zvolis Save for Web and Devices, tam vyberies gif a dalej uz tak isto ako v Image Ready.

Pripadne animacie zvlada este Fireworks, ale tomu som moc na chut neprisiel. No a samozrejme flash, ale to je zase o inom :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

KoCi napísal:WTF? Adobe Bridge sluzi len na stahovanie, kupovanie, kategorizovanie obrazkov a pod.

Image Ready je zlucene s Photoshopom, staci si len zapnut okno Animation (cez Window v roletovom menu).

Pri ukladani zvolis Save for Web and Devices, tam vyberies gif a dalej uz tak isto ako v Image Ready.

Pripadne animacie zvlada este Fireworks, ale tomu som moc na chut neprisiel. No a samozrejme flash, ale to je zase o inom :)
S tym bridge mas pravdu sorry som sa sekol, a v ostatonom mas pravdu aj ked animacie sa dali robit aj v cs2 cez to animacne okno ;)
Napísať odpoveď