dal som tomu sancu asi pred 2 tyzdnami..stiahol, nainstaloval, spustil som.. dal som 4 zavody a potom dovi.. hned to islo prec.. vobec ma to nezaujalo. porsche unleashed je aj tak king vsetkych NFS
- ja tuto hru zacinam pouzivat ako tester , len ma hneva ze na mojom pc mi to sekalo a islo s pomalene a teraz mam novy o nieco vykonnejsi pc a tam som mal inu instalacku a tam to zas ide strasne rychlo tak som mimo s toho a si to asi ani poriadne nezahram
vsetky hry zatial idu len poje**** pro street samozrejme nereaguje na novy volant
konkretne logitech formula force ex
v menu mi to v kuse beha hore dole a ked nadstavujem talcitka resp zabacanie volantu tak to neraguje,doprava ide do lava nic
mal s tym niekto problem?
neni na to drbnutu hru patch?
halo to fakt nie je naky patch ako si poriadne nastavit volant do pro street,sak to sa neda hrat normalne to nezabaca poriadne, pripominam ze v tom programe k volantu cez co spustam hry som nastavil sensitivity a range ale furt to uplne oneskorene zabaca a volant sa vobec netrase a nedava ani odpor , v ostatnych hrach ako gtr2 to ide ako lusk ,vsetko sa trase a krasne zabaca.....pomoc
caw pls potreboval by som uploadnut tieto subory z instalacneho CD ( nie z nainstalovanej hry)
alebo cely priecinok PB to by bolo lepsie ... diki K+ (PS: surne to potrebujem)
Mam taky problemik... Stiahol som si US Boosterpack. Dal som to instalovat, lag, spadlo to. Skusil som tu druhu verziu, inak lokalizovanu a to iste. Ja chcem McLaren F1! Poradte mi nejako prosim.
Ma este stale niekto naplno prejdeny profil ... lebo mi to v robote teraz hravame a nechce sa mi to tam cele od zaciatku prechadzat aby som mohol upravovat auta . Podelil by sa niekto o ten profil so mnou ?
potreboval by som poradit v kariere: musim prejst drag kde treba robit wheelies a vobec neviem ze ako to treba spravit.... mam dodge viper 878 bhp... viete mi proadit ? popripade ake auto kupit?