take normalne 2, potom este nejake tie letne lasky na tabore (tam som bol 3-krat takze 3 vztahy ) a piatkove zalezitosti sem nepisem lebo som vela krat nevedel ani ako sa dotycna vola (nebol cas na zoznamovanie )
hmm... takže ja jeden normálny, jeden platonický, jeden súrodenecký, jeden kamarátsky, jeden internetový a jeden niečo medzi priateľstvom a láskou...
som zvedavý, čo ma čaká teraz
1 normalny, 1 trvajuci 24 hodin a nebola to ani chata ani piatok a 1 chatovy (od slova chata)
to mam hlasovat za 3? lebo tie 2 beriem len tak ze "co bolo, bolo"
Mne osobne sa zda trochu cudne ked niekto napise, ze mal 3 seriozne vztahy alebo viac... fakt, ze museli byt seriozne ako hrom. Zvlast ked sa jedna o relativne mladeho cloveka.
Pojem seriozny vztah sa v tejto dobe vztahuje na nieco take typu ze su spolu viac ako tyzden zavse idu von je to lepsia obdoba piatkovej a sobotnajsej zalezitosti, je to len hratka so slovickami, ale s normalnym vztahom 2 lubiach sa ludi to nema nic
pershing napísal:dalsia tema aka podme sa chvastat co sme dosiahli...ospravedlnujem sa ale nema to tu zmysel podla mna
noo ani tvoj prispevok nema moc zmysel .. co si to tak beries k srdcu ? zavidis tym co tu hadzu tie cisla ?? vsimaj aj tak vsetkych tronfnem ,.. takze piatkove , sobotne , utorkove a neviem ake zalezitosti hmm ta tych veru bolo nech ratam jak ratam teraz dufam ze vsetci sedite 0
axXis napísal:Mne osobne sa zda trochu cudne ked niekto napise, ze mal 3 seriozne vztahy alebo viac... fakt, ze museli byt seriozne ako hrom. Zvlast ked sa jedna o relativne mladeho cloveka.
a preco nie? ak je to viac ako 3 - 4 mesiace, da sa to pokladat za serioznejsi vztah...aspon ja som bol seriozny
ak nepocitas ten vek do 15-16 rokov
Tak vazne vztahy 2, z ktorych ten druhy stale trva a tych piatkovych ... nie vela, asi take 4. Zaujimave vsak je ze zo vsetkych tychto cisel sa slovenka objavuje akurat tak v tom terajsom.