Gigabyte p35 DS3 + jej muchy.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pao
Medium Expert
Medium Expert

Gigabyte p35 DS3 + jej muchy.

Príspevok od používateľa Pao »

Viem ze nas je tu viac ktory mame tuto celkom slusnu dosku za celkom ferove peniazky. Dnes ma jeden uzivatel kontaktoval s tym ze sa mu zda ze mu ide velmi pomaly dvd mechanika, ze mu to cita len 6-7mb co je v podstate 5-6x. tak ja som mu hned odpisal ze mne to ide dobre, no hned som si hodil nejaku sestrinu rozpravku na dvdcku co som mal po ruke do mechaniky a zacal tahat, moje prekvapenie nastalo ked som naozaj zistil ze taham max 7mb. popritom viem ze uz som vypaloval dvd aj 16x cize kde je pes zakopany. on ma sata mechaniku, ja pata. konkretne h10n od LG. obaja mame reviziu 2.0 ja mam f11 bios on f6 ktory som mal aj ja predtym. jediny rozdiel co som zaznamenal medzi f6 a f11 je ze mam nastavenia casovania pameti priamo v menu a nemusim hrat komba este aj v biose.
dodnes ma to az tak netrapilo ale nasadil mi chrobaka do hlavy. ma niekto nejaky napad ako to zriesit?
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Ak mate obaja H10N, tak obaja mate Serial ATA mechaniku. S podobnym problemom som sa zial este nestretol, avsak v pripade ATA mechanik by som skontroloval ci mas zapnute Ultra DMA (devicemanager - ide radic). Skus pozriet, mozno podobne cosi existuje aj pre sata radic.

//ups tak sry nechal som sa odrbat googlom ktory mi vypisal aj to co som nexcel :D
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

KoCi.. H10N nie je SATA, ale iba obyčajná PATA..

http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/gsa_h10n.html

btw.. skúsili ste flashnúť firmware? Na tej stránke píšu, že nový firmware pridáva nejakú podporu pre Vistu. Nemáte Vistu?

:)
Pao
Medium Expert
Medium Expert

re

Príspevok od používateľa Pao »

no chlapci ten druhy mam mechaniku Asus DRW-2014L1T (sata) takze tam firmware any neni.
Napísať odpoveď