kachna napísal:v ps ukladal a zle som ulozil (klasicky a nie save for web....) a psd odtranil a uz sa mi to nechcelo zase robit.
svetlejia verzia sa mi nepaci + utiekol pattern. ale s tym sa zmierim dam to tmavsie a bude to podla mojho gusta. dik teda
cafte - kto by bol za karmu ochotny sa pohrat s tymto obrazkom a zbuchal mi avatara na hojko? a k tomu aj 140x140 velkost vo vacsej kvalite mozno.. na last.fm
vopred diky
// pridal som este jeden nalez... btw: pismo keby bolo ako v mojom terajsom avatarovi=> star wars font tak nebudem proti... a pozadie transparent alebo cierne
maki: no neviem neviem...ked to ma tych 96px sem tak je to dost na prd, hlavne ten prvy...mozno keby sa z neho vystrihlo tak by to slo...ale ved pozri a povedz...
\\jaaj..som myslel, ze s tym nickom a pozadim sa to tyka toho avataru co mas teraz tu...sorry
konyk: zmensit si to viem aj ja a orezat... ale ja som chcel aby tam niekto hodil pozadie bud cierne alebo transparent a moj nick, to je to,ze mne sa nikdy nepodari s lasom dobre orezat nejaky predmet...
Potreboval by som túto fotku zmenšiť a upraviť tak, aby som si ju mohol dať do avataru (keďže mi to stále kričí, že to musí byť menšie ako 6kB). Takže bol by som Vám vďačný, keby mi to niekto upravil.
Maki napísal:konyk: zmensit si to viem aj ja a orezat... ale ja som chcel aby tam niekto hodil pozadie bud cierne alebo transparent a moj nick, to je to,ze mne sa nikdy nepodari s lasom dobre orezat nejaky predmet...
Lasem se neorezava !! Puzij radeji nastroj "pero" na tutorials.cz je o tom tutorial .. od "lefiatha"
pls,kto by vedel upravit moj avatar nejak tak pekne,ze mam tam tu zenu,a troska ju zosvetlit a napisat tam nejaky pekny pismom,ze SSemteXX,hm,dakujem K +
Neviete urobit avatar s nickom ? Objavil som velmmi lahky spôsob . na tejto stranke http://www.imagechef.com/ic/product.jsp najdete rôzne obrazky ,do kolonky nappisete dany text a ono vam to hodi do obrazku.....Potom uz len zmensite na pozadovanu velkost napr. v painte a je to ! Mne osobne sa to velmi paci ... Dufam ze to niekomu pomoze