Kur*enie
-
Sagittarius
Guru
Ony na to musia prísť sami, že to nie je príliš dôstojné...ale zase niektorým chlapom to vyhovuje...A môj názor: Keď to robia baby, ktoré mám rád tak mi to vadí. Keď to robia iné, tak mi to nevadí (a môžu aj so mnou
).
Táto téma je pre mňa tiež zaujímavá, lebo moja láska (síce iba platonická) robí/ila niečo podobné.
Len skús porozmýšľať nad zmenou názvu témy, aby ti to nezmazali...
Táto téma je pre mňa tiež zaujímavá, lebo moja láska (síce iba platonická) robí/ila niečo podobné.
Len skús porozmýšľať nad zmenou názvu témy, aby ti to nezmazali...
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Milý autor témy (bez poriadneho mena) - máš na mysli "krásne devy" z Panónskej, Vajnorskej či Žiaru n/Hronom alebo pubertálne spolužiačky, ktoré omámené alkoholom získavajú prvé sexuálne skúsenosti? Je to totiž diametrálne odlišné a myslím, že vzhľadom na vekový priemer fóra, bude táto téma skôr o tých spolužiačkach...
No ale aby som sa aj ja zapojila do diskusie, myslím, že to robia hlavne a len kvôli peniazom. Keď sa na ne pozriete, sú to väčšinou počerné dievčiny, pravdepodobne s nízkym/žiadnym vzdelaním, pre ktoré postávanie popri ceste znamená jediný možný zdroj zárobku a asi aj zábavy
No ale aby som sa aj ja zapojila do diskusie, myslím, že to robia hlavne a len kvôli peniazom. Keď sa na ne pozriete, sú to väčšinou počerné dievčiny, pravdepodobne s nízkym/žiadnym vzdelaním, pre ktoré postávanie popri ceste znamená jediný možný zdroj zárobku a asi aj zábavy
-
Sagittarius
Guru
zuzkazuzka: On myslel skôr spolužiačky/kamarátky ako aj napísal...Inak, je paradoxné, že prostitúcia je tomu zároveň vzdialená aj blízka...
Inak, táto moja téma má s tým niečo spoločné http://www.hojko.com/vztahy-kvoli-peniazom-t89813.html
Inak, táto moja téma má s tým niečo spoločné http://www.hojko.com/vztahy-kvoli-peniazom-t89813.html
-
jin
VIP
Tomu nezabrániš - tak to bude fungovať až kým sa nevybláznia, nepreskúmajú svoju rodiacu-sa sexualitu, neutíchnu v nich hormóny. Svojho času som tu zakladal tému z podobnej pohnútky, tiež kamarátka, tiež alkohol, tiež problémy. Nijako jej nikto nepomohol a predsa sa z "toho" dostala. Jednoducho sama od seba pochopila čo robila a aké to bolo pre ňu aj jej okolie deštruktívne, ajkeď vtedy sa jej to zdalo, ako špicová fun...:] napísal:brm: mam problem, ze mam viacero dobrych kamaratok, ale ked sa opiju nespoznavam ich.. vesaju sa na kazdeho muza v okoli 10 m, aj inde sa im potom vesaju.. a tak proste
No pokial ide o ku*venie so zenami tak je to jednoduche. Predstav si ze tvoje prve auto bude Skoda Oktavia, budes s nou bohovsky spokojny pretoze je to auto co ti vyhovuje.. ale cely zivot jazdit len na jednom aute? Nebude ta nikdy mrziet ze si si nezasoferoval nic ine? Preto sa ludia kurv****, chcu toho vela vyskusat.
Teda aspon ja tomu tak rozumiem.
Teda aspon ja tomu tak rozumiem.
-
Sagittarius
Guru
takze ...
nechapem jednej veci a to tej ze ked to robi chlap polize sa s jednou a potom s druhou a pod a nakoniec sa vyspi v tretou tak je to king a pod ...
ale ked sa takto sprava zena automaticky je v ociach muzov kur*a ...
ved ked chcu nech si robia co chcu ... co vas to tak serie ? ich zivot ... raz sa uvedomia predpokladam ze teraz je to len pubertalny ulet ...
nechapem jednej veci a to tej ze ked to robi chlap polize sa s jednou a potom s druhou a pod a nakoniec sa vyspi v tretou tak je to king a pod ...
ved ked chcu nech si robia co chcu ... co vas to tak serie ? ich zivot ... raz sa uvedomia predpokladam ze teraz je to len pubertalny ulet ...
-
jin
VIP
Keď kupuješ auto z bazáru tak tiež k nemu pristupuješ podobne? Ja viem, že to nie je vhodné prirovnanie, ale princíp je podobný. Keď si nájdeš holku, budeš ju ľúbiť, budete mať super vzťah a raz sa dozvieš že v minulosti sa opila a mala niečo s niekým na nejakej párty - necháš ju preto? Silne pochybujem. A prečo také nič nerobíš Ty? OMG! Lebo chlapi si nemôžu dovoľovať to isté, ako ženy. Nemôžeš predsa v tomto porovnávať ženy a mužov.:] napísal:potom uz sa moze uvedomit, ale pre mna ostane spinava k...a.. a moze rozpravat, ze bola opita... ja ked som opity zaujimave, ze nic take neskusam... nie zeby holky nechceli, ale hnusi sa mi to
//Sagittarius: Whoops
akoze toto nechapem ani ja... akoze ked to spravi holka ktoru poznam tak poviem ze sa trosku pokur*ila, ked kamos, poviem mu to iste... nemali by sme byt konecne aspon v 21. storoci v civilizovanom svete rovnocenni? a mame pravo na to byt si sami zodpovedni za svoje skutky nie?ob3l1x napísal:takze ...
-
Sagittarius
Guru
Troška nechápem, resp. nevidím rozdiel medzi chlapom a mužom...alebo tam máš nejaký preklep?jin napísal:Lebo chlapi si nemôžu dovoľovať to isté, ako muži. Nemôžeš predsa v tomto porovnávať ženy a mužov.
No väčšinu takýchto súdov nad tými ženami/dievčatami vynášajú práve iné ženy...muži sú väčšinou len prijímatelia informáciíakoze toto nechapem ani ja... akoze ked to spravi holka ktoru poznam tak poviem ze sa trosku pokur*ila, ked kamos, poviem mu to iste... nemali by sme byt konecne aspon v 21. storoci v civilizovanom svete rovnocenni? a mame pravo na to byt si sami zodpovedni za svoje skutky nie?
// jin: OK.
-
bolek
Guru
Re: kur*enie
Takí sme viacerí...:] napísal:naco to ludia robia? vysvetlite mi to, asi som "iny", konzervativny alebo ja neviem co
no jo... najlepsie je ked to povie jedna "kur*a" o druhej... kokos ako kaslite na to ludia... ked to chce robit tak to robi... ak sa nedokaze ovladat pod vplyvom treba ju za triezva preplieskat nech sa uvedomi...Sagittarius napísal:No väčšinu takýchto súdov nad tými ženami/dievčatami vynášajú práve iné ženy...muži sú väčšinou len prijímatelia informácií