ludia potrebujem poradit ... pozajtra mam ples a neviem si s tymto rady:
mam cisto bielu (presvitajucu) koselu (pozicanu) a neviem ci si mam dat pod to tielko alebo nie...niektori vravia ze je to sedlacina a nevyzera to dobre, ini zase ze furt lepsie ako spotene flaky, presvitajuce bradavky atd.... za kazdu radu thx
pokial to tielko bude biele a ta kosela nebude strasne priliehava nevidim problem... ja musim mat krize v teple takze mam tielko stale... aj na stuzkovej som mal a nebol problem... aj na plese... aj ked zasa biela kosela v tomto nieje vyhra.. proste ak nieje extra priliehava a priesvitna tak nieje problem si dat biele tielko.. nebude ti kosa, zachyti potu trochu(kedze pozauchy mas aj tak staby obnazene) a tak
To by aj mňa zaujímalo, čo je správne podľa bontónu.. resp. podľa aktuálnej módy nosiť pod košeľou k obleku.. V našej firme všetci nosia tielka.. a mne sa to strašne nepáči.. už radšej tričko..
Inak miesto tielka môžeš zobrať aj biele tričko.. až tak nekričí pod košeľou s kravatou.
pod košeľu zásadne tielko takto nás to učili na slušnom správaní i v literatúre o bontóne. Ale dnes by som si bielu košeľu nedával, skús inú farbu. Pokiaľ vás nenútia mať motýliky, ste na tom dobre. My sme na plese ako tanečníci ich mať museli Never more...
Ja sa tiež pripájam k názoru, že pod bielu košeľu zásande len s tielkom alebo tričkom. V opačnom prípade dáš každému k nahliadnutiu svoje ochlpenie hrude a ružové bradavky. To je spoločensky absolútne neprípustné....
Ja tielko záasadne nenosím ani pod košeľu. Spotíš sa rovnako takže fľaky od potu nie sú argumentom a celkovo sa mi moc nepáči keď to tam trčí Často to ale riešim tak že si pod sako ešte dám vestu a je všetko vyriešené
Vesper.. pokiaľ nemáš nič pod košeľou, tak ak sa spotíš, tak sa na Teba lepí košeľa. Ak máš pod košeľou niečo iné, tak sa na Teba lepí tielko, ktoré je v podstate aj tak na tele.. a košeľa je voľná. Samozrejme ak sa spotíš, že z Teba strieka pot na všetky strany, tak Ti nič nepomôže. Ale na horúce letné dni tielko resp. tričko na telo pomáha.. človek sa cíti pohodlnejšie.. Odkúšané..
Stoporko napísal:Ale dnes by som si bielu košeľu nedával, skús inú farbu.
hehe ... nemam moc na vyber lebo ju mam pozicanu
a mam k tomu taku kremovu kravatu kt. k tej bielej koseli moc tusim nejde .. ale zevraj na 2. strane biela kosela ide ku vsetkemu
pesinko2468 napísal:ludia potrebujem poradit ... pozajtra mam ples a neviem si s tymto rady:
mam cisto bielu (presvitajucu) koselu (pozicanu) a neviem ci si mam dat pod to tielko alebo nie...niektori vravia ze je to sedlacina a nevyzera to dobre, ini zase ze furt lepsie ako spotene flaky, presvitajuce bradavky atd.... za kazdu radu thx
tak tu ti hovorit presne to co ti vravia znami.
jedni ze ano a druhy ze nie
imHo : je to sedlacina. vyskusaj nejaku nebielu,nepriesvitnu koselu ak mas s tym problem(ja mam iba biele kosele ale bradavky mam pekne takze sa nehambim)
na 100% tielko... je to v podstate aj slusnost voci inym.... ale keby si mal sako a si si isty ze si ho nedas dole tak nemusis si davat tielko (alebo ak si das aj taku tu vesticku) ale to zalezi od okolnosti...