Problemy po prestahovani + sebadovera
presne tak, kazdy sport vyzaduje peniaze. ale kazdy sport vyzaduje ine mnozstvo. na vybitie by si mohol skusit nejake bojove umenia pripadne box. alebo si najst nejaku tu brigadu. kamaratov sa da casto ziskat aj pri praci (hlavne timovej, ale taka pri brigadovani nie je). na brigade si zarobis nejake prasule a mozes sa dat na co len chces. pripadne aj na nieco drahsie ako paintball alebo daco take (kedze ta loptove hry prilis nebavia)
Vsetko je na *icu. Citim sa ako nepochopeny looser, ktory sa na svete ocitol len nejakym omylom, a za to niekto "hore" si povie, "no ved ten je aj tak odpad, na nho mozem sypat problemov az kym sa nepojde obesit"
Fotrovci ma nechapu. Mal som snahu povedat im o mojich problemov, hlavne mame, ale ako to dalej ide kazda nasa debata vedie k hadke a nezhode nazorov. Myslel som si ze aspon si tu posranu robotu najdem, ale koli debilnym zakonom v UK asi nie. Ked si chcem hladat robotu potrebujem National Insurence Number a bez neho sa nehnem, dnes som volal na jeden urad ci o to cislo nemozem poziadat uz teraz vzhladom na to ze v july budem mam narodeniny, povedal mi ze nie. No v lete budu uz vsetky miesta v robote obsadene
je to na hovno, nic sa cloveku nedari
a kazdym dnom pribudaju len problemy 
Fotrovci ma nechapu. Mal som snahu povedat im o mojich problemov, hlavne mame, ale ako to dalej ide kazda nasa debata vedie k hadke a nezhode nazorov. Myslel som si ze aspon si tu posranu robotu najdem, ale koli debilnym zakonom v UK asi nie. Ked si chcem hladat robotu potrebujem National Insurence Number a bez neho sa nehnem, dnes som volal na jeden urad ci o to cislo nemozem poziadat uz teraz vzhladom na to ze v july budem mam narodeniny, povedal mi ze nie. No v lete budu uz vsetky miesta v robote obsadene
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nevesaj hlavu, zivot je jak sinusoida, raz si hore, raz si dole. Teraz si zrejme dole, tak musis mysliet na to, ze uz to bude iba lepsie. Snazis sa zrejme dost, a verim, ze tvoja snaha bude mat ovocie. Vydrz este tych par dni/mesiacov kym mozes zacat pracovat, zoznamis sa s ludmi, zarobis nieco, bude lepsie, uvidis 
Lubos,mas pravdu,ze UK je shit-co sa tyka spravania sa teenagerov..Ale ty nestresuj-taky je zivot,ber ho ako ide.A snaz sa hladat tie dobre veci.Ja tu tiez zijem.A mozno to mam este horsie ako ty.Prisiel som sam.Ty mas aspon rodinu.Ale uz poznam par ludi,je tu celkom slusna komunita-Czechoslovakia
.Hravame futbal,grilujeme
a kopec dalsich veci.A makame za tazke prachy
.Ak raz budem velky a na SVK to bude podla mojich predstav-rad sa tam vratim..Ale zatial mi je lepsie tu...
Kde zijes,v akom meste?
Kde zijes,v akom meste?
No ano mam tu rodinu, ale za akych okolnosti
Tomas, lenze onot to je vsetko posrate uz poslednych zopar rokov, to nieje mesiac ani dva je to dlha doba a stale to ide vsetko dolu svahom. Tym padom uz zacinam neverit na dobre a stracam nadej.
BTW. aby som nezabudol tak zijem v pokakanom Newporte v Juznom Walese a ty? Urcite si uzivas niekde v Londyne alebo celkovo v Anglicku
Tomas, lenze onot to je vsetko posrate uz poslednych zopar rokov, to nieje mesiac ani dva je to dlha doba a stale to ide vsetko dolu svahom. Tym padom uz zacinam neverit na dobre a stracam nadej.
BTW. aby som nezabudol tak zijem v pokakanom Newporte v Juznom Walese a ty? Urcite si uzivas niekde v Londyne alebo celkovo v Anglicku
No Manchester,ale nestazujem sa
.
Pises,ze ide dolu svahom-hmm..Ber zivot ako ide-niektore veci proste nezmenis a snaha zmenit ich ta len utrapi..Ver,ze viem co hovorim.Dokonci si skolu,par rokov prezijes a ak budes mat 18 si volny ako vtak..Ja viem,ze to je na h...,ak si clovek nevie zohnat ani brigadu
,ale ber to ako vyzvu.Urcite ta niekto zamestna aj na cierno,len musis hladat a otravovat ludi-osobne.Je sice skoda,ze to neklape v rodine podla tvojich predstav,ale ver,ze si jeden z mnohych...
A hlavne sa prestan lutovat.Ti co sa lutuju,koncia ako loosers.
Pises,ze ide dolu svahom-hmm..Ber zivot ako ide-niektore veci proste nezmenis a snaha zmenit ich ta len utrapi..Ver,ze viem co hovorim.Dokonci si skolu,par rokov prezijes a ak budes mat 18 si volny ako vtak..Ja viem,ze to je na h...,ak si clovek nevie zohnat ani brigadu
A hlavne sa prestan lutovat.Ti co sa lutuju,koncia ako loosers.
Ja sa nelutujem, iba nadavam na zivot a na vsetko okolo toho a uz ma to nebavi. A vobec netusi mpreco nas fotrovci tahaju do ich problemu, uz len somarinamy, ked si popytam peniaze na obedy tak jeden mi povie ze nemam ze si mam ist popytat od toho druheho rodica a naopak. JE tu smutne. Ma to sice jendu vyhodu, ze viem ako sa nemam spravat ked budem mat svoju rodinu,a viem akym chybam sa mam vyvarovat 
Dalsi problem ,a nechcem vytvarat novu temu. Yakze paci sa mi jedna holka je o rok starsia, ale je v mojom rocniku. Mam ju pridanu ako priatela na stranke bebo (je to nieco ako myspace) ona je online mozno len 2 krat za mesiac, ja som jej tam uz dva alebo tri krat pisal mail, no ani na jeden neodpovedala, v skole som sa jej raz pozdravil ona sa odzdravila no na druhy den sa na mna ani nepozrela, je mi to dost trapne, a citim sa blbo.
Dufam ze mi poradite, alebo aspon ako by ste sa spravali vy, alebo co by ste v tom pripade, robili ked vas ignoruje.
Nechcem sa v nej sklamat, a dufam ze to nieje typ dievcata, ktory cloveka ani nespozna a hned ho hadze do druheho vreca.
Hovoril som o tom so spoluziackou ktora sa s nou kamarati. Spoluziacke doverujem tak som jej to hned vyklopil vsetko, ze uz sa mi nejaku dobu paci a tak, ale ze ma ignoruje a podobne. A ta moja spoluziacka ktorej som sa vystazoval, povedala ze v skole pohovori s tou holkou. Aj pohovorila, potom na druhy den mi povedala, ze hej ze ona vie, ze ma odo mna maily, a ze si ma prida na msn ale nieco jej blbne PC tak nemoze, (no na bebo bola online uz niekolo krat medzi tym. )
Ignorovala ma v skole tak so mto skusil online ale doteraz si ma nepridala a tie maily stale ignoruje.
Dufam ze mi poradite, alebo aspon ako by ste sa spravali vy, alebo co by ste v tom pripade, robili ked vas ignoruje.
Nechcem sa v nej sklamat, a dufam ze to nieje typ dievcata, ktory cloveka ani nespozna a hned ho hadze do druheho vreca.
Hovoril som o tom so spoluziackou ktora sa s nou kamarati. Spoluziacke doverujem tak som jej to hned vyklopil vsetko, ze uz sa mi nejaku dobu paci a tak, ale ze ma ignoruje a podobne. A ta moja spoluziacka ktorej som sa vystazoval, povedala ze v skole pohovori s tou holkou. Aj pohovorila, potom na druhy den mi povedala, ze hej ze ona vie, ze ma odo mna maily, a ze si ma prida na msn ale nieco jej blbne PC tak nemoze, (no na bebo bola online uz niekolo krat medzi tym. )
Ignorovala ma v skole tak so mto skusil online ale doteraz si ma nepridala a tie maily stale ignoruje.
-
midnight_man
Guru
1.) Mas 2 prispevky po sebe.
2.) Bohuzial uz to neopravis lebo som napisal dalsi prispevok
3.) Mas kolko? neviem...Nebudem typovat ale riesti otazky ala "Poviem kamaratke nech sa jej spyta" Jaaaj spominam ja som mal presne 14 ked som takto otravoval kamosku
4.) Bud Chlap, nemas co stratit. Sak Mi-chau? Maximalne sa dozvies na com si a bude ti lepsie (Ja viem ja viem Sladka nevedomost a to napatie..ale pravda je pravda!)
Záver: Zasvta ju v skole, dohodni si s nou "Light Rande" nieco v style Ala ideme sa porozpravat
//hojko: Ano, ma tu dva prispevky po sebe, ale keby editoval ten predchadzajuci, tak by si si vsimol, ze tam nieco dopisal. Niekedy ma udivuje kolko ludi vobec nerozmysla.
2.) Bohuzial uz to neopravis lebo som napisal dalsi prispevok
3.) Mas kolko? neviem...Nebudem typovat ale riesti otazky ala "Poviem kamaratke nech sa jej spyta" Jaaaj spominam ja som mal presne 14 ked som takto otravoval kamosku
4.) Bud Chlap, nemas co stratit. Sak Mi-chau? Maximalne sa dozvies na com si a bude ti lepsie (Ja viem ja viem Sladka nevedomost a to napatie..ale pravda je pravda!)
Záver: Zasvta ju v skole, dohodni si s nou "Light Rande" nieco v style Ala ideme sa porozpravat
//hojko: Ano, ma tu dva prispevky po sebe, ale keby editoval ten predchadzajuci, tak by si si vsimol, ze tam nieco dopisal. Niekedy ma udivuje kolko ludi vobec nerozmysla.
-
midnight_man
Guru
Nuz ano ale to ze ona sla za nou a hodila temu na teba(tada ak to tak bolo) tak si moze mysliet ze posielas kamaratky zanou.....zober iniciativu do vlastnych rukLub0$ napísal:Nie je to trosku inac. Kamaratke som vobec nepovedal nech za nou ide a nech sa jej opyta.
Len som s nou rozpraval o mojom probleme, co si o tom mysli apodobne. A ona s tyou holkou len porozpravala a nic sa jej nepytala, cize asi tak
Ja viem asi kazdy mi to povie, no je to dost zlozite, a nesmiem byt nejaky trdko. skusim ked bude prilezitost a stretnem ju niekde v skolemidnight_man napísal:Nuz ano ale to ze ona sla za nou a hodila temu na teba(tada ak to tak bolo) tak si moze mysliet ze posielas kamaratky zanou.....zober iniciativu do vlastnych ruk
-
midnight_man
Guru
-
mad dogg.SK
Medium Expert
no fakt ta obdivuje ako to zvladas...mna by je*lo..
a tu babu asi musis necim uputat lebo nemyslim si ze ked pride nekto zo SVK a napise jej mail tak sa mu hodi okolo krku
ale no fakt najjednoduchsie je nadviazat kontakt ze ten bebo ci kí kkt a potom to uz pojde samo....
inak keby som bol tebou kosím trávičku do úmoru
maj sa drz sa
PS: zi a nelutuj sa
a tu babu asi musis necim uputat lebo nemyslim si ze ked pride nekto zo SVK a napise jej mail tak sa mu hodi okolo krku
ale no fakt najjednoduchsie je nadviazat kontakt ze ten bebo ci kí kkt a potom to uz pojde samo....
inak keby som bol tebou kosím trávičku do úmoru
maj sa drz sa
PS: zi a nelutuj sa