uf... uz dlhsie som si planoval reinstall win xp ale mal som problem zohnat ho na dvd kedze moja mechanika CD-cka akosi nelubi....
konecne som sa dostal k DVD, tak som dal bootovat nabehlo mi klasicke modre okno,potom som dal pokracovat v instalacii ale namiesto vyberu HDD na ktori mam instalovat mi napisalo ze ziaden HDD nenaslo ... kupil som novu mechaniku a skusal ine CD ani tie nesli stale ze nenaslo HDD zaujimave je ze windows sa mi spusti aj ked v poslednej dobe mi PC akosi blbol...
..pls.. poradte
problem s install WinXP SP2
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
ak mas moznost vypni v biose AHCI mod pre disk (ak mas SATA)..
je to zrejme pre absenciu integrovanych driverov v tvojej instalacke Windowsu na DVD.. potom sa to riesi cez nLite kde si vlozis do instalacky drivere, resp. cez F6 pri instale winsowsu (nacita driver z diskety alebo USB kluca).. ale ak vypnes ten AHCI mod malo by ti to ist bez problemov
navod mas popisany aj v linku co postol PeterCA
je to zrejme pre absenciu integrovanych driverov v tvojej instalacke Windowsu na DVD.. potom sa to riesi cez nLite kde si vlozis do instalacky drivere, resp. cez F6 pri instale winsowsu (nacita driver z diskety alebo USB kluca).. ale ak vypnes ten AHCI mod malo by ti to ist bez problemov
navod mas popisany aj v linku co postol PeterCA