cez kabel to neurobis...iba na symbiane..ale vraj origos nokia ficia v pohode.ja mam teraz kupenu z orangeu s najnovsim FW a fici v poho aj MMS, ale mal som taketo problemy s 6280 a uznali mi spec. reklamaciu
da sa to, ale neviem preco len pri prvom nastaveni displeja.
ak si tam hodis nejake pozadie alebo temu odrazu ten pohotovostny režim zmizne a neda sa nastavit. Ale na to sa musim este opytat operatora z Nokie ze preco to uz potom nejde nastavit.
Ykso napísal:da sa to, ale neviem preco len pri prvom nastaveni displeja.
ak si tam hodis nejake pozadie alebo temu odrazu ten pohotovostny režim zmizne a neda sa nastavit. Ale na to sa musim este opytat operatora z Nokie ze preco to uz potom nejde nastavit.
no pisal som im a odpoved je ze si mam nastavit defaultnu temu a vyskusat to nastavit s nou, alebo vybrat bateriu a restartovat telefon, alebo poslat do servisu
Este by bolo mozno skusit restartovat telefon do povodnych nastaveni, ale neviem ci to zaberie.
Ale ani jedna vec nefunguje, skusal som. Sranda je ze pri zapnuti toho fonu to tam bolo a teraz nie je . Software mam aktualny takze ani nie je co zmenit ... a neposlem si rozobrat super fungujuci telefon len kvoli takej drobnosti.
majlo01 napísal:no jasne akurat, ze ten fon mam aj ja aj oco a mne to tiez nevadi, ale ocovi to chyba pretoze on si kupil ten telefon len kvoli tej funkcii.
skus nastavit povodne nastavenia, cez menu ci to pomoze a daj vediet!
No takze ja mam problem ten ze ked zapnem telefon tak mi naskoci plocha normalne ale potom 3 krat pomali preblikne - plocha-biely displey ... a vypne sa .. da sa stim nieco robit alebo je to servisny pripad