Chaty
Presne...pijeme spolu, ked niekoho zalomi, tak sa o neho postarame. Ak je to fakt extrem ako spi(napoly vyzleceny a tak) tak to zvecnime fotoaparatom, ale fotky distribuujeme iba interneDigital napísal:my máme taký zákon že nerobíme si medzisebou počas tvrdého spánku zle... lebo sme partia a nepotrebujeme nikoho strápnovat alebo mu proste nieco spravit... ked uz sa niekto moc naleje tak ho ebneme do postele a pijeme dalej
No a chatam: Prideme, ozerieme sa, vytriezveme, pospominame na predchadzajucu noc a zas sa ozerieme.... Jednoduchy kolobeh pocas ktoreho sa da uzit vela srandy.
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re:
Akurát teraz piatok ideme na poslednú tohtoročnú letnú akciu... Väčšinou 7-8, ale taký dvaja sa aj tak odpália hneď na začiatku
Neviem, proste pohode, nemusíš sa zobudiť doma ale niekde s kamošmi 
co takeho si balite na chatu ked idete na tri dni? ja chaty prilis v laske nemam a tak ani neviem co si zabalit, urcite to bude oblecenie a hygienicke potreby, ale co take sa tam este zide ak neratam alkohol? na jedenie tiez neviem co vziat, pretoze ani neviem co to bude za chata a tak asi vezmem dake pecivo a cestoviny.
partia neviem aka bude, pocitam tak okolo 10 ludi (asi 6 chalanov a 4 zeny).
partia neviem aka bude, pocitam tak okolo 10 ludi (asi 6 chalanov a 4 zeny).
No na strenej bolo tych chat az az, stale s triedou som chodil nedaleko kosic, platili sme za to asi 350 na dve noci, elektrina, tepla voda, celkom slucna kuchyna a hlavne je to ze sme tam stale mohli byt sami, kedze ide o chatu pre cca 25 ludi.
Dost sa piju u nas v tride ovocnickove, ale ja mam jedneho sparing partnera s ktorym stale ficim na tequile, snazime sa ist stale vyssie a vyssie s davkami.
Druhy den (po prvej noci) je neskutocne upokojuce ist si sadnut na terasu, zababusit sa a popijat tatranak, spoluziak zatial vari gulas a ostatni prehodnocuju nove vztahy z noci
Dost sa piju u nas v tride ovocnickove, ale ja mam jedneho sparing partnera s ktorym stale ficim na tequile, snazime sa ist stale vyssie a vyssie s davkami.
Druhy den (po prvej noci) je neskutocne upokojuce ist si sadnut na terasu, zababusit sa a popijat tatranak, spoluziak zatial vari gulas a ostatni prehodnocuju nove vztahy z noci
jeeezis, to chodite na chaty len pit a sexovat s opitymi zenami ??? Tipujem ze autor temy ma 16-17 rokov, (moze mi dat K- mam to na haku).
Ked ideme na chatu, tak stala partia, ideme s frajerkami, sem tam sa naberu novacikovia - cim viac ludi, tym lepsie
A idu tam ludia, ktory vedia pit. Vypiju vela a nelezia pod stolom, ako dnesna mladez, a nedavaju na net svoje fotky, ako spia niekde pri strome. Obdivujem ludi, ktori idu na chatu, opiju a sa a potom nevedia, co vlastne robili. Z chat mam najlepsie zazitky, miliardy fotiek - momentiek - za noc ich padne aj 60-70. Vypije sa strasne vela, sem tam sa nieco zakope na zahrade, aby ostalo aj nabuduce, v nasej partii je vzdy haluz, z chat sa nam nikdy nechce odist.... nase chaty su proste best
mne sa tam strasne paci.
Ked ideme na chatu, tak stala partia, ideme s frajerkami, sem tam sa naberu novacikovia - cim viac ludi, tym lepsie
Uz sa staloenergy00 napísal:jeeezis, to chodite na chaty len pit a sexovat s opitymi zenami ??? Tipujem ze autor temy ma 16-17 rokov, (moze mi dat K- mam to na haku).
No asi si ma nepochopil, tie moje "rekordy" s kamaratom su za ucelom posunutia hranice, no na druhej strane s tym faktom ze nam nesmie byt zle a musime sa vediet bavit zvysok noci. Urcite to vyzera detsky, ale ako keby sa u vas na chate nic nikdy take nestalo? Nie je to pravidlom, ale zvacsa po burlivej noci sa keca o niecom neocakavanom, no a co ine moze byt neocakavane.
To s tymi spomienkami je pravda, ja si neviem predstavit co by len jednovecerny byt medzi priatelmi bez jednej fotky, no na taketo chaty sa beru bezne dve tri kamery
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
olololwtfomg
Expert