uplne suhlasim s tymto nazorom.. teda pokial su ludia free tak nevidim problem je to kazdeho bordel.. ket je ale clovek zadany tak to je ina rec...ob3l1x napísal:takze ...
nechapem jednej veci a to tej ze ked to robi chlap polize sa s jednou a potom s druhou a pod a nakoniec sa vyspi v tretou tak je to king a pod ...
ale ked sa takto sprava zena automaticky je v ociach muzov kur*a ...
ved ked chcu nech si robia co chcu ... co vas to tak serie ? ich zivot ... raz sa uvedomia predpokladam ze teraz je to len pubertalny ulet ...
Kur*enie
-
midnight_man
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
vies ze toto ma otrasne stve? ti dievcata su v tejto dobe otrasne nadrzane vsade, kde pocujem dievcensky rozhovor pocujem len "ja som osukala toho a ty toho..." nic v zlom ale najdu si zopar debilov,co ich len an to vyuziju....
a dneska rano som na jojke mrkol ze podla prieskumu su zeny zatazene viac na sex ako muzi... co mi potvrdzuje kazdy den...
a bohuzial aj moje kamaratky sa ozeru a potom uz vidim len za*eby s kazdym druhym chalanom,co mi teda uprimne lezie na nervy (vtedy idem radsej prec)...
a este ku zakladatelovi temy... mam na to taky isty nazor ako ty,takisto to neviem pochopit...
a dneska rano som na jojke mrkol ze podla prieskumu su zeny zatazene viac na sex ako muzi... co mi potvrdzuje kazdy den...
a bohuzial aj moje kamaratky sa ozeru a potom uz vidim len za*eby s kazdym druhym chalanom,co mi teda uprimne lezie na nervy (vtedy idem radsej prec)...
a este ku zakladatelovi temy... mam na to taky isty nazor ako ty,takisto to neviem pochopit...
-
midnight_man
Guru
Ani preplieskat netreba, neda si povedat. Vie, co robi, vie, ze si ju ludia mozu zaradit ako slapku, ale ocividne jej to nevadi, tak naco sa tym zaoberat? Chce si uzit kym je mlada, tak jej nebran, neskor z toho urcite vyrastieMaki napísal:no jo... najlepsie je ked to povie jedna "kur*a" o druhej... kokos ako kaslite na to ludia... ked to chce robit tak to robi... ak sa nedokaze ovladat pod vplyvom treba ju za triezva preplieskat nech sa uvedomi...
Kazdy je nejaky, ak je niekto metalista, tak musi pocitat s tym, ho par ludi nebude mat v oblube len preto, co robi. Podobne to mas aj s kur*enim.
Ano.jin napísal:Keď si nájdeš holku, budeš ju ľúbiť, budete mať super vzťah a raz sa dozvieš že v minulosti sa opila a mala niečo s niekým na nejakej párty - necháš ju preto?
Inak to ze som dnes narazil na tuto temu mi dost sadlo, pretoze akurat dnes som sa o jednej kamaratke dozvedel aky je to kus sprosteho pi*iva, normalne som neveril vlastnym usiam ako sa po par poharikoch meni na slapku. Vobec nechapem toto spravanie. Podla mojho nazoru aj ked su naje*ane vedia co robia, ale prave ta opitost im dava zamienku a rataju s tym ze sa na nu mozu vyhovorit, tak preco si neuzit nie? Nech som akokolvek strieskany v hlave mam vzdy relativne cisto, ci si to je*em o steny alebo uz ani chodit neviem, tak sa nemenim na zver co ma v hlave nasrate. Tieto typy ludi totiz od srdca neznasam a vo svojom okoli ich fakt nestrpim...
-
t0m4s3
Admin
Mozno je to preto, ze ona je kur*a hlavne v ociach svojich kamosiek, ktore jej to zavidia a okamzite rozsiria "na vsetky strany", ze ake je to kur*a. To je moja domnienka. A inak spravne, nech si robia co chcu, ale nech sa potom nedivia nasledkom, ktore byvaju rozne.ob3l1x napísal:takze ...
nechapem jednej veci a to tej ze ked to robi chlap polize sa s jednou a potom s druhou a pod a nakoniec sa vyspi v tretou tak je to king a pod ...
ale ked sa takto sprava zena automaticky je v ociach muzov kur*a ...
ved ked chcu nech si robia co chcu ... co vas to tak serie ? ich zivot ... raz sa uvedomia predpokladam ze teraz je to len pubertalny ulet ...
lenze ked sa nevie ovladat ked je opita tak su zasa 2 druhy - tie co s tym fakt rataju ze sa spiju a budu robit taketo veci a kazdy im prepaci ved boli opite a potom take co sa opiju a robia to neumyselne, proste chcu byt v spolocnosti, v blizkosti nejakeho chalana(co poznaju dajme tomu) - raz sa mi spila kamoska, vesala sa po kazdom kamaratovi co sme boli spolu v meste, nejak sa jej podarilo sa s nikym neoblizovat ale ked som jej na druhy den povedal co vystrajala tak holka ze coze? a odvtedy som ju nevidel ani tak opitu ani sa po nikom vesat... ale tak mozno len svetla vynimka... kazdy je nejaky, to je pravdaGothaR napísal:Ani preplieskat netreba, neda si povedat. Vie, co robi, vie, ze si ju ludia mozu zaradit ako slapku, ale ocividne jej to nevadi, tak naco sa tym zaoberat? Chce si uzit kym je mlada, tak jej nebran, neskor z toho urcite vyrastie
Kazdy je nejaky, ak je niekto metalista, tak musi pocitat s tym, ho par ludi nebude mat v oblube len preto, co robi. Podobne to mas aj s kur*enim.
-
Carver11
Light Star
podla mna nechat ich tak je najlepsie. kym nebudu mat dost, pripadne nebudu mat brusko, tak ich to nezastavi. preto radsej nech sa vyburia. ocividne zas ked je tu niekto taky, ze mal skusenosti s takymto ku*venim, tak sa asi nestazoval. cize tiez by som sudy nevynasal nad nikym.
ved ruku na srdce, ked sa vam nieco take stane, poslete dotycnu docerta len preto, ze sa vam nepaci, ze je taka ku*va? kolko ludi, tolko chuti. netreba sa nad niektorymi vecami pozastavovat.
ved ruku na srdce, ked sa vam nieco take stane, poslete dotycnu docerta len preto, ze sa vam nepaci, ze je taka ku*va? kolko ludi, tolko chuti. netreba sa nad niektorymi vecami pozastavovat.
Tak, tak. Ale zas popri citani prispevkov, mi napada, ze tie, co ja poznam sa vlastne asi vobec neku*viat0m4s3 napísal:Mozno je to preto, ze ona je kur*a hlavne v ociach svojich kamosiek, ktore jej to zavidia a okamzite rozsiria "na vsetky strany", ze ake je to kur*a. To je moja domnienka. A inak spravne, nech si robia co chcu, ale nech sa potom nedivia nasledkom, ktore byvaju rozne.
-
jin
VIP
Neverím.Gangy napísal:Ano.
Každý má právo na minulosť a aj na zmenu. Ak však zastávaš takto striktný názor potom by si mal očakávať podobnú potenciálnu reakciu od opačného pohlavia. Popravde som zvedavý, ako by si reagoval, keby sa s Tebou nejaká baba rozišla kvôli minulosti. Pokiaľ niekoho fakt ľúbiš, tak nehľadíš na budúcnosť, ale tešíš sa na budúcnosť...
Toť" môj názor...
//dík
-
Sagittarius
Guru
:] : Po chvíľke rozmýšľania by som ti poradil toto: vykašli sa na to nemá to zmysel bojovať...takéto dievčatá si v podstate neuvedomujú dôsledky svojho konania a to, že robia niečo, čo nie celkom "kóšer" im to vlastne nemá, kto povedať, lebo kamarátky buď robia to isté alebo sú to také "falošné kamarátky", ktoré im radšej nič nepovedia aby mohli ostať s nimi kamarátky. Nepriateľky to síce rozšíria do celého sveta, ale tie predsa nebudú brať do úvahy. A chalani: sú takí, ktorým to skôr vyhovuje, že sú také, tak na čo by im to hovorili, ďalším to síce vadí, ale nechcú si ich pohnevať, lebo to väčšinou, k ničomu nevedie a potom sú takí, čo to majú háku...
Takže nemá zmysel sa nad tým trápiť, poznám to a je to ťažké...
Takže nemá zmysel sa nad tým trápiť, poznám to a je to ťažké...