Keď som si čistil priezor prilby, nešťastnou náhodou som sa na volante dotkol tlačidla obmedzujúceho rýchlosť v boxoch,“
F1 2009
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
PACO8
Light Professional
t0m4s3 hovoris mi z duse
, asi Kovalainen az prilis moc trenoval na playstatione
a neviem co tu splietas o jazdeni po trave a strku ved celym monopostom bol Kimi len raz vonku ked sa snazil predbiehat nasho znamenaho "nestastnika" Heikkiho
ale Massa to je kapitola sama o sebe, za toho sa pravdupovediac hanbim ako cerveny
Hojko a ostatni McLarenisti: neviem preco stale spominate Schumiho preslapy, snad mu len nezavidite, vysledky jednoznacne hovoria za vsetko
//Mateq videl som tie hodiny Kimiho snad 10krat ci uz v TV alebo na YouTube ale ziadne zablokovanie kolies ktore by ho poslalo do smyku som nespozoroval, ked vysiel kusok na travu kolesa sa stale tocili
cas 1:47 nie je to prilis dobre vidiet ale moc zablokovane kolesa som tam nevidel
a neviem co tu splietas o jazdeni po trave a strku ved celym monopostom bol Kimi len raz vonku ked sa snazil predbiehat nasho znamenaho "nestastnika" Heikkiho
ale Massa to je kapitola sama o sebe, za toho sa pravdupovediac hanbim ako cerveny
Hojko a ostatni McLarenisti: neviem preco stale spominate Schumiho preslapy, snad mu len nezavidite, vysledky jednoznacne hovoria za vsetko
//Mateq videl som tie hodiny Kimiho snad 10krat ci uz v TV alebo na YouTube ale ziadne zablokovanie kolies ktore by ho poslalo do smyku som nespozoroval, ked vysiel kusok na travu kolesa sa stale tocili
cas 1:47 nie je to prilis dobre vidiet ale moc zablokovane kolesa som tam nevidel
-
Mateq
Medium Professional
Dosť bu ma zaujímalo, kedy podla teba začínaju jazdci brzdiť pred zatáčkou, keď podla teba Raikkonen v momente výjazdu na trávu nebrzdil ale držal stále plynPACO8 napísal:ja viem aky je rozdiel medzi TC a EBS lenze ked sa on dostal na travu tak nebrzdil, jemu kolesa pretocilo vdaka mensiemu odporu a smyklavosti travy takze na tom mala zasluhu absencia TC
to pri predbiehani Kovalainena mu chybala EBS, tym padom do zakruty nedobrzdil a vyletel
Samozrejme že brzdil, a keď za ľavé zadné koleso dostalo na trávu kde nebol grip tak sa mu zablokovalo, preto sa roztočil. Určite to nebolo pod plynom.
Adelaide 94 za Schumacherovu chybu nepovazuju snad uz len najortodoxnejsi Schumifans. Suhlasim, ze o tomto incidente sa diskutovalo naozaj vela, no dodam snad uz len jedno. Radiokomunikacia Schumachera s Briatorem tesne pred incidentom: "Damon se blizi, zostrelo ho!". Potom, co bolo mozne vidiet nasledne sa tazko dokazuje, ze Schumacher Flavia neposluchol. Nasledne vyhovorky Schumachera na poskodene riadenie po predchadzajucom naraze do bariery boli trapne. Schumacher si dobre uvedomoval, ze ten pretek nezvitazi a jedina sanca na titul bola zostrelit Hilla (napokon, tak ako mu to prostrednictvom radiokomunikacie prikazal Briatore). Hold, cista prasaren, nehovoriac o zostreleni Villenueva v Jerez 97, za ktore priznal zodpovednost az po odchode do dochodku (dovtedy ortodoxni Schumifans obhajovali Jerez 97 podobne, ako Adelaide 94).krija napísal:hojko, omielat stale nehodu schumiho a hilla je podla teba co? tusim s gotharom sme tu userom ozrejmili, ze to bola hillova chyba, jednoznacne!
-
PACO8
Light Professional
neviem preco ukazujes prave Jerez 97? ved zavaril akurat tak sebe, nepamatam sa ci sa Villeneuveovi nieco stalo ale podla tvojho videa nie
a suhlasim Adelaide 94 bola spinavost, ale preco stale ukazujete veci ktore sa stali pred viac ako desiatimi rokmi? robi vam to dobre?
asi stale nie je nic ineho co by ste na Schumiho vytiahli
ak by to bol pretekar co vyhra 2-3tituly tak by ste sa nad tym ani len nepozastavili, ale kedze bol najlepsi tak sa vsetci snazia na neho vytiahnut len spinu hlavne jeho neprajnici
pride niekedy cas kedy priznate ze je momentalne jednoducho najlepsi? asi by sme cakali marne vsak
toto je odomna posledne k danej teme o Schumacherovi, uz nemam chut rozpitvavat to tu
a suhlasim Adelaide 94 bola spinavost, ale preco stale ukazujete veci ktore sa stali pred viac ako desiatimi rokmi? robi vam to dobre?
asi stale nie je nic ineho co by ste na Schumiho vytiahli
ak by to bol pretekar co vyhra 2-3tituly tak by ste sa nad tym ani len nepozastavili, ale kedze bol najlepsi tak sa vsetci snazia na neho vytiahnut len spinu hlavne jeho neprajnici
pride niekedy cas kedy priznate ze je momentalne jednoducho najlepsi? asi by sme cakali marne vsak
toto je odomna posledne k danej teme o Schumacherovi, uz nemam chut rozpitvavat to tu
PACO8, ja som Adelaide nevytiahol... reagoval som na konkretne slova, ktore z kolizie v Adelaide 94 obvinuju Damona Hilla, a to dokonca "jednoznacne!" ; ) Nemam najmensi problem priznat fakt, ze Schumacher je statisticky najlepsi pilot F1. Sport vsak nie su len statistiky, ale aj okolnosti, ktore by ziaden fanusik sportu nemal ignorovat (rec pritom bola len o jednej z mnohych).
-
PACO8
Light Professional
Tomasito fandil som Schumimu snad od mojich 7rokov ale po opatovnom zhliadnuti videa (naposledy som ho videl pred cca 4rokmi) z Adelaide som stale nezmenil nazor a Hill na vine jednoznacne nebol
inak dalo by sa to prirovnat k Massovi a Coulthardovu z Melbourne kde ma podla mna tiez najvcasi ak nie celkovy podiel viny jazdec Ferrari Massa
lenze kazdy najprv pozre na statistiky a az potom na okolnosti
tak predsa len to nebolo posledne k tejto teme co som pisal
inak dalo by sa to prirovnat k Massovi a Coulthardovu z Melbourne kde ma podla mna tiez najvcasi ak nie celkovy podiel viny jazdec Ferrari Massa
lenze kazdy najprv pozre na statistiky a az potom na okolnosti
tak predsa len to nebolo posledne k tejto teme co som pisal
V tom prip. dalej nemame o com- obe situacie vnimam podobne.PACO8 napísal:Tomasito fandil som Schumimu snad od mojich 7rokov ale po opatovnom zhliadnuti videa (naposledy som ho videl pred cca 4rokmi) z Adelaide som stale nezmenil nazor a Hill na vine jednoznacne nebol
To vsak nevylucuje to o com som pisal vyssie ; ) Inak o5 suhlas.PACO8 napísal:lenze kazdy najprv pozre na statistiky a az potom na okolnosti
-
PACO8
Light Professional
vidim to tak ze som sa konecne s niekym z McLarenu v tejto teme zhodol
Co myslis ako sa bude vyvijat VC Malajzie? dufam ze Ferrari opat nepohori na zlyhani techniky a Kimi ukaze Hamimu ako jazdi sucastny majster sveta
oba monoposty Ferrari zradil motor po 227 pretekoch, len tak pre zaujimavost
Co myslis ako sa bude vyvijat VC Malajzie? dufam ze Ferrari opat nepohori na zlyhani techniky a Kimi ukaze Hamimu ako jazdi sucastny majster sveta
oba monoposty Ferrari zradil motor po 227 pretekoch, len tak pre zaujimavost
-
DanielDevil
Addict
-
theBliZZard
Star
Ak sa podari kvalda a Ferrari nebudu mat ziadne technicke problemy, tak to vidim na suboj Kimi - Hamik. Neviem preco ale s Massu nemam dobry pocit, a som velmy zvedavy na Kubicu. Dufam ze Ferrari do zas nedose*ie, tuto velku cenu im odpustam, kedze som to nevidel (co je dobre:)) ale teraz pred mojimi ocami mi to musia ukazat! 
Co sa Malajzie tyka, prekvapuje ma tunajsi pesimizmus Ferrari fans. Pokial si totiz Ferrari vyriesi problemy s motormi a ich jazdci nepoklasu start ako minuly rok, ide o trat, ktora ich monopostom vyhovovala a mala by vyhovovat aj teraz. Dve dlhe rovinky by im mali priat najma pokial ide o kvali, pricom nezabudajte, ze v Malajzii nastupuju s novymi motormi- pravdepodobnost zlyhania motorov je tak v pripade Ferrari teoreticky nizsia, ako v pripade teamov, ktore do Malajzie nastupuju s motormi z Australie.
-
PACO8
Light Professional
o pesimizmus tu ani nejde, za vsetko hovoria fakty
Kimmimu davam sance na bednu, ale co sa tyka Felipeho tak tam som neni ani zdaleka optimistom, stacilo vidiet co stvaral za tych cca 30kol ktore odjazdil do zlyhania techniky, pri nom je vidiet ze je bez TC a EBS takmer strateny
a ano Ferrari nastupuje s novymi motormi lenze to nastupovali aj v Australii, zostava nam dufat ze smolu si vycerpali na niekolko rokov dopredu
dost napovie uz aj kvalifikacia a mozno aj treningy, ved uvidime v nedelu
dufam ze tentokrat nepride do ciela tak malo jazdcov a ocakavam viac subojov ako mali Kovalainen s Alonsom
pacil by sa mi vysledok 1. Kimmi, 2. Massa, 3. Alonso
ked mam byt realistom tak 1. Hami/Kimmi 2.Hami/Kimmi 3.Kovalainen/Alonso
Kimmimu davam sance na bednu, ale co sa tyka Felipeho tak tam som neni ani zdaleka optimistom, stacilo vidiet co stvaral za tych cca 30kol ktore odjazdil do zlyhania techniky, pri nom je vidiet ze je bez TC a EBS takmer strateny
a ano Ferrari nastupuje s novymi motormi lenze to nastupovali aj v Australii, zostava nam dufat ze smolu si vycerpali na niekolko rokov dopredu
dost napovie uz aj kvalifikacia a mozno aj treningy, ved uvidime v nedelu
dufam ze tentokrat nepride do ciela tak malo jazdcov a ocakavam viac subojov ako mali Kovalainen s Alonsom
pacil by sa mi vysledok 1. Kimmi, 2. Massa, 3. Alonso
ked mam byt realistom tak 1. Hami/Kimmi 2.Hami/Kimmi 3.Kovalainen/Alonso
Alonso sam povedal, ze ak nebudu mat ferrari mclaren a bmw problemy, tak na body si v malajzii renault tazko siahne
Pokial ma pamat neklame, tak Villeneuve zostreleny nebol a ak mam byt uprimny, tak radsej by som doprial vtedy titul schumimu aj za cenu zostrelenia, lebo Villeneuve toho vela nedokazal a kazdemu je jasne, ze titul ziskal len preto, ze jazdil vtedy na aute s najlepsim podvozkom a motorom... inak boli jeho vykony bieda a v dalsej kariere zosrotoval urcite viac aut ako schumacher. Pokial ide o Hilla tak tiez len dalsi zabudnuty majster, ktory si nevedel dat rady v 94 so slabuckym benettonom a doteraz narieka ako ho schumi zostrelil. Ak je to take jednoduche byt 6krat majster sveta, tak preco je doteraz len jeden.Tomasito napísal:Hold, cista prasaren, nehovoriac o zostreleni Villenueva v Jerez 97
-
PACO8
Light Professional
musim ta poopravit Schumacher je 7nasobnym majstrom svetalacko napísal: Ak je to take jednoduche byt 6krat majster sveta, tak preco je doteraz len jeden.
a k tej kolizii s Villeneuveom, nezostrelil ho ale ak si si pozrel video tak bola od neho velka spinavost ako mu narazil do boku vozidla aj ked ku kontaktu nic neviedlo, ziadne blokovanie alebo skrizenie cesty proste nic, nabural donho naschval a vypomstilo sa mu to tak ze zapadol v strku
// ak si to video nahodou nevidel, tak TU si ho pozri