web n walk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

web n walk

Príspevok od používateľa 1C3 »

Takze problem tnie takto kedze mam nokiu 6300 tak tam ma ten web n walk...a obcas chodievam na net a a na pokec zvacsa ale neviem podla coho to berie kredit...v akom mnozstve nieco otom na nete som nenasiel nic..Kde by som popripade nasiel v telefone kolko som preniesol alebo ako to??funguje??Dakujem...
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

predpokladam ze mas easy :arrow: http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=121311

ak pausal tak :arrow: http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=1204

cize berie to kredit podla prenesenych dat. pozri si v mobile pocitadlo GPRS
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Web'n'Walk su 2 varianty...jeden je za cca 120 SK a mas tam predplatenych 10MB na prenesenie (predpokladam ze mas ten) a druhy stoji cca 240 mesacne a mas tam 20MB predplatene + mail...ked prekrocis limit tak platis pri prvom pripade za kazdy dalsi MB cca 30SK pri druhom pripade je to tusim menej okolo 20 alebo 15 sk...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Lenze problem je v tom ze nic som si neaktivoval a ten web n walk mi ani nesiel ked som si kupil telefon a vcera len tak zo srandy ze aj tak mi to nejde a co nevydim ide mi to......tak neviem ako to je mozne??
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

a kedy si si kupoval telefon ? viem ze prvy mesiac je zadarmo a ak to nechces tak mas tusim potom poslat nejaku sms a oni ti to zrusia alebo tak nejako...aspon tak to bolo ked som si kupoval ja telefon
1C3
Medium Professional
Medium Professional

TomAss napísal:a kedy si si kupoval telefon ? viem ze prvy mesiac je zadarmo a ak to nechces tak mas tusim potom poslat nejaku sms a oni ti to zrusia alebo tak nejako...aspon tak to bolo ked som si kupoval ja telefon
telefon minuly rok cez leto...ale mne ten web n valk vobec nesiel...ze predplatte si paketove data..a len tak zo srandy som skusil a ide:)ako je to mozne neviem :P
zdeno15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zdeno15 »

ja som tam xodil a za 1 mb platíš 100 sk pokiaľ nemáš predplatenú túto službu.... toto iste robilo aj mne ... najskor neslo a teraz ide.... Počet prenesených dát najdes v dennik - Počítadlo dát....
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

musim ta trosku poopravit ak si si neaktivoval ziadny objem predplatenych dat tak platis 49Sk s DPH za 1MB, mam to iste a zvacsa to vyuzivam na icq ale 1MB som este za mesiac nedosiahol
Napísať odpoveď