Blaznive sny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
chrobakos
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Blaznive sny

Príspevok od používateľa chrobakos »

nenasiel som tu taku temu tak zakladam novu ..snivaju sa vam nekedy brutalne sialene sny ? ak hej tak piste ake a pri akych situaciach sa vam snivaju (po blaznivom veceri , po hulive atd..)

mne sa napriklad z vcera na dnes snivalo ze som robil oslavu mojich menin..bolo to u tety na dome(nechapem preco unej) a z kliklak.sk sme objednavali neco na jedenie :D mal som tam kopu hosti .. objednal som cez net cez tonu kreviet :D ktomu nam doniesli este hracie automaty :D
dost od veci sen:D

alebo sa mi nedavno snivalo ze som sedel v buse..a zrazu ma nejaka fajna holka chytila za ruku a hladkala. ja som prve co zrobil jej z voleja kopol do hlavy :?

daju sa nejako vysvetlit co znamenaju take sny ? lebo v snoch sa nam vraj prejavuju potlacene tuzby atd.. ale nemam pocit ze by som holky chcel kopat do hlavy :roll:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

keby som mal napísať koľko som mal divných snov rátalo by sa to na tisíce ale dám taký čo samy sníval dneska: mal som sen že som mal švédsku trojku z dvoma veľmi príťažlívymi babami z triedy a potom z ničoho nič som sa objavil na koncerte Metallicy :lol: :D spojil som príjemné s príjemným :)
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

mavam :) az taky zavislak na PC nie som, ale predsa sa mi snivaju sny ako keby som bol ja PC a normalne vsetko klikam a sen sa konci tym, ze uz idem na net, ale napise ze sitovy kabel byl odpojen :lol: dalsi ze som v nejakej dinotopii a lietam medzi dinosaurami a mamutmi a z nicoho nic sa tam objavi Sophie Monk :smt023
a ked sa mi taketo sny snivaju nebyvam opity, ak by sa niekto zaujimal :D
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

mne sa snivaju divne sny vzdy ked zacnem ficat na dakom serialy a v kuse ho pozrem ako napr. Stargate pak si myslim ze som clenom SG timu to je terpv sranda :P :smt046
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

v poslednom case v snoch dost casto zomieram, moze to byt nejake znamenie? :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

treba hladat lepsie, tato tema tu uz je :)
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Mne sa snivalo ze kamrat mi vravel vtip zacal som sa smiat v tom sne, zobudil som sa o 3 rano a zacal som sa nenormalne smiat az zachvat celu polhodinu som sa smial..Neviem do teraz co to bol za vtip :D
Zamknuté