Pouličné osvetlenie - Ako je to u vás?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pouličné osvetlenie - Ako je to u vás?

Príspevok od používateľa Online »

Ako je to u vás? Je postačujúce alebo nepostačujúce?

Na našom sídlisku je také motto: " Pod lampou je najväčšia tma "
Svietidlá svietia ako za "dušičky", všade tma. Proste odpudzuje to človeka. Večer to vyzerá ako v Petržalke. Samý feťák, kinder mafia, bordel a smrad.

\\ Pre nezmámeho darcu k-. To bolo dosť nečestné takto napísať do popisu, že odkial som ja. Úbohé... Porozmýšľaj nad sebou. ;-)
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

u nas v BB je to celkom fajn.., poulicne osvetlenie je pri kazdom panelaku a kedze je ich tu na sidlisku na marnost tak je to fajn..
s tymi kinder mafianmi je to podobne, ale ked sa zotmie tak idu spat :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tomek00: loooool
asi ako na kazdom sidlisku, svieti horko tazko kazda druha lampa a aj ked svieti je tma. nie su tam dake super ziarovky a urcite viac zeru akos vietia...
u nas je uz dlhe roky popularne vykradat cievky z lamp. minule na nasej ulici zhasli komplet vsetky lampy po celej dlzke tak som zavolal policajtov, nech si to pridu pozriet. jasne ze nic nevyriesia, ale aspon sa mi pokojnejsie zaspavalo, ked som videl ze prisli policajti a "hliadkovali" po okoli
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zalezi co je pre teba postacujuce a co nepostacujuce ... vacsinou je to navrhovane aj tak iba ako take orientacne svetlo, den ti to o polnoci nevycaruje :-) ...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

U nas mame osvetlenie paradne vidno aj v tme cele sidlisko.Sem tam nejaky usek kde vidno poslabsie alebo sem tam vyhodena polka sidliska a v tme (tak raz za pol roka).Hodnotim velmi pozitivne
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

u nas na ulici pri jednom parkovisku sa da toto osvetlenie krasne vypnut, cize cele parkovisko a vsetky ulice okolo mozu byt v tme az sa niaky zlodej rozhodne..
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...u nas byva osvetlenie funkcne, ale len cca pol dna, rano ho totizto opravia - ved preds, aby mali co chuligani vecer pokazit...takze vlastne osvetlenie nemame, nuz svietime si baterkami a telefonmi :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kedze byvam hned vedla sidliska ako tomek tak si domyslite :D - ale nie, u nas je to ok, my sme taka vpodstate dedinka v meste, postarsi ludia a tak... takze svetla vpohode a kindermafie niesu
Hanibal_King
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hanibal_King »

Osvetlenie kolo nasho sidliska je take akurat aj ked by mohlo byt lepsie........ Ale celkovo v meste je to dost bieda bo lampy nesvietia na niektorych dolezitych miestach
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

u nas v celom meste asi pred 2-3 rokmi dali take nizkoenergeticke pseudoziarovky co svietia na cerveno-orandzovo, a osvetluju to vsetko tak pol na pol...ale co je horsie, (teda pre kriminalnu cinnost asi aj lepsie) ze pod tymi svetlami nie je mozne rozoznat akukolvek farbu....
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

V Prievidzi svietia lampy cez den a v noci je tma
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:zalezi co je pre teba postacujuce a co nepostacujuce ... vacsinou je to navrhovane aj tak iba ako take orientacne svetlo, den ti to o polnoci nevycaruje :-) ...
Ja viem ale keď boli staré svietidlá tak to bolo v pohode ale ak dali nové je väčšia tma ako bola. Celé Košice vysvietené len Furča v tme.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Online napísal:Ja viem ale keď boli staré svietidlá tak to bolo v pohode ale ak dali nové je väčšia tma ako bola. Celé Košice vysvietené len Furča v tme.
Ale zasa až tak nie, no zasa pár krát sa mi stalo, že som autom šiel o 3 ráno domov, a Furča proste nebola. Komplet všetky svetlá od Tesca po Furču a celá Furča boli vypnuté, kukal som jak puk, kam to vlastne idem :lol:
//edit: njn, u vás na B_u_zerantskej asi pre istotu nesvietia nikdy :D Pozdravuje ťa Alfonz :wink:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Maki napísal:kedze byvam hned vedla sidliska ako tomek tak si domyslite :D - ale nie, u nas je to ok, my sme taka vpodstate dedinka v meste, postarsi ludia a tak... takze svetla vpohode a kindermafie niesu
ty si z rudlovej? :D
lebo ak hej tak tam to byva v noci v zime dost brutalne... stale ma mykne ked idem po tme.. lebo stale tam steka daky pes.. :aasmile23:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ZAP napísal:u nas v celom meste asi pred 2-3 rokmi dali take nizkoenergeticke pseudoziarovky co svietia na cerveno-orandzovo, a osvetluju to vsetko tak pol na pol...ale co je horsie, (teda pre kriminalnu cinnost asi aj lepsie) ze pod tymi svetlami nie je mozne rozoznat akukolvek farbu....
toto iste spravili aj u nas v TN. svieti to ako tak, ale staci to. aspon ze to menej zere
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

erytrocyt napísal:Ale zasa až tak nie, no zasa pár krát sa mi stalo, že som autom šiel o 3 ráno domov, a Furča proste nebola. Komplet všetky svetlá od Tesca po Furču a celá Furča boli vypnuté, kukal som jak puk, kam to vlastne idem :lol:
//edit: njn, u vás na B_u_zerantskej asi pre istotu nesvietia nikdy :D Pozdravuje ťa Alfonz :wink:
To kedysi urobili aj u nas v dedine :) Clovek by sa divil aka tma dokaze zavladnut, ked nesvietia poulicne lampy a v domoch sa uz tiez velmi nesvieti...
Inak som spokojny, v Prahe je to skoro ako cez den a doma celkom v pohode, rozhodne sa neda povedat, ze by bola tma :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

U nás mi to pripadá celkom v pohode. Občas nie čo nesvieti, občas sa stane, že nesvieti vôbec nič, ale to asi tak všade. :D Len niekde by mohlo byť aj viac lámp, najmä v takých tmavších a pustejších miestach...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Ale zasa až tak nie, no zasa pár krát sa mi stalo, že som autom šiel o 3 ráno domov, a Furča proste nebola. Komplet všetky svetlá od Tesca po Furču a celá Furča boli vypnuté, kukal som jak puk, kam to vlastne idem :lol:
To fáákt? Raz sa stalo, že vypadla elektrina. Furča nebola a ani Ťahanovce.
Aj ja jeho pozdravujem. :)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ja by som zas zaviedol aby sa medzi niektorymi nocnymi hodinami nesvieteilo vobec alebo by svietila iba kazda druha lampa setri to zivotne prostredie...a zac hvilu bude tma lkuxus ked sa pozriete na druzicove nocne zabery vsak je cely svet vysvieteny ako lampa
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

u nas ide vsetko, zasrani zvyknu rozkopavat svorkovnice v lampach takze vtedy ich zopar nesvieti, a co pamatam tak v lete 2005 do trafa vrazil blesk a cela Trieda SNP bola polhodinu v totalnej tme, v noci pocas burky :wink:
Napísať odpoveď