Ako zmenit prioritu nabootovania WIN alebo ubuntu
-
satelitik11
Medium Professional
Ako zmenit prioritu nabootovania WIN alebo ubuntu
za vsetko odpoveda Predmet nadpisu a screen tak mi prosim poradte ... ked tak najlepsie krok za krokom ked sa to vobec da ..... to prve je hlavny spustac Ubuntu moc to nevidno ale toto tam je ... a ide o tom ze ja linux pouzivam malo a pri zapnuti chcem aby spusatalo vetsinu Win ... teraz spusta hned unix ked to neprepnem ..dik zaradu
kedze tvoj nick sa mi za ten kratky cas ktory ta tu vnimam velmi vryl do pamati, zacal som patrat cim ze to asi...
Clovece ty si musel byt v predoslom zivote nejaky zakladatel, lebo behom tohto roka (a to mame prec este len polku marca), sa ti podarilo zalozit 22 tem len v sekcii pomoc
.. Sry ze som sa obtazoval ratat ti to, miesto odpisania serioznej odpovede, ale mozno by si si zasluzil samostatnu temu s priznakom Dolezite, nazov by bol "satellitik11 a jeho problemy" .. myslim ze by sa plnila rychlo 
pre porovnanie - za vyse dva roky tu mam na celom fore nejakych 16 zalozenych tem - ono netreba mat vzdy len tu svoju temu na riesenie prave tvojho problemu, ktory uz sa tu riesil, pripadne bol aspon podobny
Clovece ty si musel byt v predoslom zivote nejaky zakladatel, lebo behom tohto roka (a to mame prec este len polku marca), sa ti podarilo zalozit 22 tem len v sekcii pomoc
pre porovnanie - za vyse dva roky tu mam na celom fore nejakych 16 zalozenych tem - ono netreba mat vzdy len tu svoju temu na riesenie prave tvojho problemu, ktory uz sa tu riesil, pripadne bol aspon podobny
http://wiki.ubuntu.cz/GRUB/Zm%C4%9Bna_v ... C3%ADho_OS
KoCi.. jj.. chlapec mal stále ten istý problém, niečo vyskúšal a hneď zakladal novú tému. Nevie pochopiť, že keď mu niekto chce poradiť s jedným problémom, že je dobré to mať v jednej téme, aby "radca" mal prehľad o všetkých veciach s tým súvisiacich. Ja som tie jeho posledné témy už ani poriadne nečítal.. iba z rýchlika prebehol a jak som našiel, že sa jedná o 250GB a 320GB disky, tak som hneď šiel ďalej.
KoCi.. jj.. chlapec mal stále ten istý problém, niečo vyskúšal a hneď zakladal novú tému. Nevie pochopiť, že keď mu niekto chce poradiť s jedným problémom, že je dobré to mať v jednej téme, aby "radca" mal prehľad o všetkých veciach s tým súvisiacich. Ja som tie jeho posledné témy už ani poriadne nečítal.. iba z rýchlika prebehol a jak som našiel, že sa jedná o 250GB a 320GB disky, tak som hneď šiel ďalej.
-
satelitik11
Medium Professional
dikes Brm a uz sa polepsim s tymi Temamybrm napísal:http://wiki.ubuntu.cz/GRUB/Zm%C4%9Bna_v ... C3%ADho_OS