Za popieranie holokaustu dostal tri roky
Erytro najdem ti jeden dokument, ktory natocil zidovsky chlapec na exkurzii v jednom z taborov - robi rozhovor s predstavitelom osviencinu, dufam ze to tu zatial nieje... Je tam pekne vidno, ze tedajsi spravca osviencinu - zid - ktory svedcil aj na sude ohladom holocaustu, nevie a ma problem odopovedat na zakladne otazky, pripadne si odpovedami protireci... 
Mystique nebol to nahodou dokument od zidovskeho revizionistu Davida Coleho?
Ak ano nemusis sa obtazovat uz som to sem daval
http://www.hojko.com/post731471.html?highlight=#731471
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Dakujem za link, film som si pozorne pozrel.kali520 napísal:Mystique nebol to nahodou dokument od zidovskeho revizionistu Davida Coleho?
Jeho tvrdenia a argumenty sú na úrovni 11 ročného chlapca, preto tomuto filmu viac svoju pozornosť venovať určite nebudem. Neskôr zdôvodním prečo.
-
Sabo
Zablokovaný
VYVRATENIE KONSPIRACNYCH TEORII O HOLOKAUSTE
Link : http://www.sviecka.blogspot.com/
Pre vsetkych "odbornikov" na holokaust, ktory tvrdia ,ze sa nestal a pod.
// Temy spojene. Tomasito
// Temy spojene. Tomasito
Na toto tu uz temu mame...Sabo napísal:Link : http://www.sviecka.blogspot.com/
A precitaj si pravidlo c. 19
Dokonca aj autor blogu tu uz prispieval (teda myslim ze je autor kedze je tam podpisany rovnakyim menom)
http://www.hojko.com/post758781.html?highlight=#758781
http://www.hojko.com/post758781.html?highlight=#758781
Fakty o sprisahani zidov tu uz boli uvedenych pomerne dost, lenze vacsina ludi to bud odignoruje alebo jednoducho tomu verit nechce, lebo je to nejak v rozpore s ich vnutornym myslenim alebo cim.Sabo napísal:Laskavo si citaj fakty a nie konspiracne teorie (a pochybne jednostranne zameriane weby) o spisahani zidov ,ktorym neveri ani clovek s IQ 10
Ja nemam problem suhlasit po dolozeni adekvatnych argumentov s tym ze holokaust bol, a bol taky ako je vykreslovany v sucasnosti.
PS inak mohol by si byt konkretnejsi s tym sprisahanim, tazko sa na takyto prispevok reaguje.
-
Sabo
Zablokovaný
Popretie konsipracnych teorii o holokauste : http://www.sviecka.blogspot.com/
Myslis toto: http://jigalamir2.webpark.cz/ ?
Nedaj sa vysmiat, informacna hodnota je asi na takej urovni ako tie tvoje posledne prispevky co tu citam, ziadne odkazi, poznamky a davno vyvratene skutocnosti, napisane znamim teroristom a zidovskym extremistom ktory bol odsudeny za vrazdu premiera Jicchaka Rabina.
Napr hned ten 5 bod. Zvlastne, ze Talmud tvrdi nieco ine. Alebo ten 10 Israel ma stejna prava jako statni clenove OSN!!!!, a pritom stale nariadenia OSN porusuje.
Dvoverihodnost toho clanku je nulova, a myslim si ze uz nema vyznam sa dalej o nej bavit a brat ju vobec do uvahy.
Nedaj sa vysmiat, informacna hodnota je asi na takej urovni ako tie tvoje posledne prispevky co tu citam, ziadne odkazi, poznamky a davno vyvratene skutocnosti, napisane znamim teroristom a zidovskym extremistom ktory bol odsudeny za vrazdu premiera Jicchaka Rabina.
Napr hned ten 5 bod. Zvlastne, ze Talmud tvrdi nieco ine. Alebo ten 10 Israel ma stejna prava jako statni clenove OSN!!!!, a pritom stale nariadenia OSN porusuje.
Dvoverihodnost toho clanku je nulova, a myslim si ze uz nema vyznam sa dalej o nej bavit a brat ju vobec do uvahy.
Aspon ze tak.sabo napísal:A ak mas nieco proti Zidom tak je to tvoj problem...
-
erytrocyt
VIP
Dôveryhodnosť tohto článku je nulová takisto ako dôveryhodnosť všetkých "dôkazov" a "argumentov", ktoré tu boli uvedené. U mňa momentálne vedie film Davida Cola. Blud za bludom účelovo uvedený v tomto filme je len výsmech tohoto človeka. Osobne som bol na tých miestach, ktoré tento človek navštívil. Presviedčal, že zelené auto nie je zelené, je červené aj napriek tomu, že všetci vidia že je zelené, no on vehementne a bez dôkazu sa snaží presvedčiť že zelená je červená. A keďže takýto človek sa nemôže presadiť inak, natočí o tom film a presviedča masy. Tieto masy obsahujú jedincov podobne zakomplexovaných ako je on, a presne tí tento film uvádzajú ako priamy dôkaz toho, že holokaust bol vlastne synonymum letnej rekreácie na utešenom vidieku juhozápadného Poľska.kali520 napísal:Dvoverihodnost toho clanku je nulova, a myslim si ze uz nema vyznam sa dalej o nej bavit a brat ju vobec do uvahy.
Čas 07:59 : "Budova života"- nezmysel. Mr. Cole zabudol pri svojom veľavravnom rozprávaní dodať, že Oswiencim Auschwitz I bol pracovný tábor, Oswiencim Auschwitz II bol vyhladzovací tábor. Nedezinfikovalo sa preto aby boli židia zdraví, ale preto aby sa epidémia nerozširovala medzi pracujúcich väzňov, väzňov ktorí boli použitý na lekárske pokusy a medzi vojakov a dôstojníkov ktorí v I čke pracovali..
Čas 12:06 : Pánovi Coulovi rád odošlem e-mailom x fotografií, videí a iného materiálu, ktorého je aj v samotnom Oswiencime enormné množstvo. Rád dodám,že z vojenského obdobia.
V samotnom Oswiencime sa nachádzajú nespočetné množstvá pôvodných spisov, rozkazov, novinových článkov dokazujúcich potláčanie ľudských práv židov.
//tento príspevok dopíšem keď sa vrátim
Ano dobry napad, lebo pan Cole je len hlupi clovek ktory take fotky nikdy este nevidel, myslim si ze ty mu to celkom jasne vysvetlis.erytrocit napísal:Pánovi Coulovi rád odošlem e-mailom x fotografií, videí a iného materiálu, ktorého je aj v samotnom Oswiencime enormné množstvo. Rád dodám,že z vojenského obdobia.
A kto tvrdi opak?erytrocit napísal:V samotnom Oswiencime sa nachádzajú nespočetné množstvá pôvodných spisov, rozkazov, novinových článkov dokazujúcich potláčanie ľudských práv židov.
Taka ista nie.erytrocit napísal:Dôveryhodnosť tohto článku je nulová takisto ako dôveryhodnosť všetkých "dôkazov" a "argumentov", ktoré tu boli uvedené.
-
erytrocyt
VIP
Kali520: Uviedol som čas vo filme, v ktorom to tvrdí. Tvrdí to on sám. A áno je to hlúpi človek, a ešte hlúpši človek ho berie ako relevantný dôkaz toho, že oswienčim vlastne ani nebol. Ale on bol. A on je aj dnes.
Dáme si základnú otázku, ak je pravda čo tvrdí Cole:
1: Prečo tam vlastne židia boli?
2: Prečo sa tam dostali slobodní ľudia, slobodní židia, poliaci, ukrajinci, slováci, česi, homosexuáli, rómovia
3: Sám tvrdí, že v Auschwitz I je a bol "barak života" v ktorom väzňom dezinfikovali ošatenie, tým sa vlastne starali o ich zdravie. No na druhej strane žili v katastrofálnych podmienkach
4. Len vybrakovaný idiot uverí tomu čo píše o /ne/tajnosti plynovej komory v ktorej plynovali v Auschwitz II väzňov z Auschwitz I. Sám vyvracia to, čo hovorí.
5. Stále sa tu berie do úvahy iba Oswiencim. Ideme si vymenovať pár ďalších, ktoré tu nikto do úvahy neberie.
Treblinka
Maydanek
Bergen Belsen
Dachau
Terezín
Buchenvald
Sobibor
Jasenovac
Sachsenhausen
Babij Jar
Lvov
a mnoho iných
6. Uvediem príklad, keď už mali tak dobrú starostlivosť, prečo ich mučili v stácich celách, pokusy na nich by dr. Mengele /ani jeden z "revizionistov" ho nespomína/
7. Dôverihodnosť vašich zdrojov? Rozumný človek sa len zhovievavo pousmeje
Dáme si základnú otázku, ak je pravda čo tvrdí Cole:
1: Prečo tam vlastne židia boli?
2: Prečo sa tam dostali slobodní ľudia, slobodní židia, poliaci, ukrajinci, slováci, česi, homosexuáli, rómovia
3: Sám tvrdí, že v Auschwitz I je a bol "barak života" v ktorom väzňom dezinfikovali ošatenie, tým sa vlastne starali o ich zdravie. No na druhej strane žili v katastrofálnych podmienkach
4. Len vybrakovaný idiot uverí tomu čo píše o /ne/tajnosti plynovej komory v ktorej plynovali v Auschwitz II väzňov z Auschwitz I. Sám vyvracia to, čo hovorí.
5. Stále sa tu berie do úvahy iba Oswiencim. Ideme si vymenovať pár ďalších, ktoré tu nikto do úvahy neberie.
Treblinka
Maydanek
Bergen Belsen
Dachau
Terezín
Buchenvald
Sobibor
Jasenovac
Sachsenhausen
Babij Jar
Lvov
a mnoho iných
6. Uvediem príklad, keď už mali tak dobrú starostlivosť, prečo ich mučili v stácich celách, pokusy na nich by dr. Mengele /ani jeden z "revizionistov" ho nespomína/
7. Dôverihodnosť vašich zdrojov? Rozumný človek sa len zhovievavo pousmeje
Co si mysli Cole ja neviem, ale mozem ti odpovedat ze tam boli zdvovodu riesenia zidovskej otazky ktora sa mohla riesit aj uz spominanym vystahovanim na Madagskar. A myslim si ze by bolo rozumne sa spytat preco sa vlastne zidovska otazka riesila a preco voci zidom bol taky odpor nie len v nemecku? Urcite to nebolo kvoli im nesympatickemu vzhladu a dlhemu nosu.erytrocyt napísal:Prečo tam vlastne židia boli?
Toto je dost demagogicka otazka, hromadne vrazdenie ak bolo prebiehalo len na zidoch mozno na homosexualoch. Zavreti slovaci cesi poliaci zrejme boli nejaky zlocinci alebo komunisti atd, neviem o ich hormadnom vrazdeni alebo rieseni nejakej polskej ceskej slovenskej otazke.erytrocyt napísal:Prečo sa tam dostali slobodní ľudia, slobodní židia, poliaci, ukrajinci, slováci, česi, homosexuáli, rómovia
Niekde som cital ze tie pokusi sa robili na roznych kriminalnikoch a zlocincoch (bohuzial teraz neviem kde to bolo). A celkvo k tym pokusom to tiez treba brat z rezervou, co som vsetko okolo toho uz pocul napr rozne rozmlazdenie kolien kladivom a doreznaie tiel atd, proste veci uz moc pritiahnute za vlasi, ktore vlastne ani nemalo vyznam robit iba ak sa nejednalo o nejakeho uchylaka.erytrocyt napísal:Uvediem príklad, keď už mali tak dobrú starostlivosť, prečo ich mučili v stácich celách, pokusy na nich by dr. Mengele /ani jeden z "revizionistov" ho nespomína/
Oficialne verzie su tiez na pousmiatie.erytrocyt napísal:Dôverihodnosť vašich zdrojov? Rozumný človek sa len zhovievavo pousmeje
-
erytrocyt
VIP
Oficiálne verzie sú smiešne preto, lebo sa na rôznych miestach uvádzajú rôzne čísla. Prvé odhady dali rusi, potom američania, potom židia a nedá sa vymenovať kto ešte všetko.
Tábor je obrovských rozmerov, katastrofálne hygienické podpmienky, nestavali ho preto aby v nich židia mali rodinnú rekreáciu. Bol to vyhladzovací tábor s plynovými komorami v ktorých sa našiel cyklon B. Menší obsah cyklonu B v zbombardovaných komorách ako je v dezinfekčných miestnostiach je spôsobený 60 ročným pôsobením poveternostných vplyvov na steny zbombardovaných komôr.
K slovenskému a českému vyhladzovaniu nedošlo, boli zabíjaní "len" politický väzni, židia slovenského pôvodu a to už číta niekoľko desať tisíc osôb.
Čo sa týka mučenia, ja som čítal že Santa Claus býva na Severnom póle, vedel si o tom? Pokusy ktoré na židoch robili pre potreby výsadkárov a bombordovacích pilotov o nich nevieš nič? Človek zatvorený do tlakovej komory z ktorej bol vyčerpaný vzduch, simuloval sa tak tlak atmosféry vo veľkých výškach. Pitvy dr. Mengeleho, slekcia detí, výber dvojčiat na pitvy. Vstreknutie nafty i.v. , pokusy bojovými plynmy, biologickými zbraňami.... atď atď...
A zasa, stále upierate oči na oswienčim a na vaše teórie.
Znova sa zopakujem, Dachau, Bergen Belsen, Treblinka, Sobibor...atď.... Nič? To už sa do úvahy neberie? Či to nie veľmi pasuje do vašich výpočtov, takže prečo si veci komplikovať, že ano?
Čo sa týka Irwinga. Najprv tvrdil jedno, odsúdili ho, rýchlo pretočil svoje tvrdenia len na nesúhlas s počtom obetí a rozsah zodpovednosti niektorých nemeckých dôstojníkov. Kde vietor tam plášť...
Tábor je obrovských rozmerov, katastrofálne hygienické podpmienky, nestavali ho preto aby v nich židia mali rodinnú rekreáciu. Bol to vyhladzovací tábor s plynovými komorami v ktorých sa našiel cyklon B. Menší obsah cyklonu B v zbombardovaných komorách ako je v dezinfekčných miestnostiach je spôsobený 60 ročným pôsobením poveternostných vplyvov na steny zbombardovaných komôr.
K slovenskému a českému vyhladzovaniu nedošlo, boli zabíjaní "len" politický väzni, židia slovenského pôvodu a to už číta niekoľko desať tisíc osôb.
Čo sa týka mučenia, ja som čítal že Santa Claus býva na Severnom póle, vedel si o tom? Pokusy ktoré na židoch robili pre potreby výsadkárov a bombordovacích pilotov o nich nevieš nič? Človek zatvorený do tlakovej komory z ktorej bol vyčerpaný vzduch, simuloval sa tak tlak atmosféry vo veľkých výškach. Pitvy dr. Mengeleho, slekcia detí, výber dvojčiat na pitvy. Vstreknutie nafty i.v. , pokusy bojovými plynmy, biologickými zbraňami.... atď atď...
A zasa, stále upierate oči na oswienčim a na vaše teórie.
Znova sa zopakujem, Dachau, Bergen Belsen, Treblinka, Sobibor...atď.... Nič? To už sa do úvahy neberie? Či to nie veľmi pasuje do vašich výpočtov, takže prečo si veci komplikovať, že ano?
Čo sa týka Irwinga. Najprv tvrdil jedno, odsúdili ho, rýchlo pretočil svoje tvrdenia len na nesúhlas s počtom obetí a rozsah zodpovednosti niektorých nemeckých dôstojníkov. Kde vietor tam plášť...
Pokial sa nemylim tak take male mnozstvo bolo aj v komore ktora bombardovana nebola a je ukazovana verejnosti.erytrocyt napísal:Menší obsah cyklonu B v zbombardovaných komorách
Zid slovenskeho povodu je zid nie slovak a preto je povazovany za zidovsku obet. Ale ty budes asi jeden z tych ktorym je zatazko pochopit ze zid neni viera.erytrocyt napísal:židia slovenského pôvodu a to už číta niekoľko desať tisíc osôb.
Nie, ja ich beriem do uvahy a nikde som netvrdil ze v tych taboroch nedochadzalo k vrazdeniu atd. Lenze je tam vela nejasnosti ktore sa kvoli tomuto systemu nedozvieme a tym smerujem k zatvaraniu ludi ktori s vyskumom dospeli k inym zaverom. Mozno ak by holokaust nebol zakonom chareny tak vysvytnu na svetlo ine zaujimavejsie skutocnosti. Mne osobne nerobi problem brat na vedomie nacisticke zverstva, mna skorej trapi to co som pisal v tomto prispevku http://www.hojko.com/post726348.html?highlight=#726348 a odpovede na tie otazky moje otazky, koniec koncov ved predsa prave o tom je tato tema.erytrocyt napísal:Či to nie veľmi pasuje do vašich výpočtov, takže prečo si veci komplikovať, že ano?