ZVYSENIE RYCHLOSTI CHELLA NA 8 Mb/716 kbps
ZVYSENIE RYCHLOSTI CHELLA NA 8 Mb/716 kbps
Mate chello easy napr 2 Mb s 1 ip a chcete zvysit chello az na 8 Mb/716 kbps s 3 IP ( byvali program chello classic ) , BEZ TOHO ABY STE MUSELI PREIST NA VYSSI PROGRAM A TYM PADOM VIAZANOST PREDLZOVAT???
100% FUNKCNE , OTESTOVANE A SERIOZNE PO DOHODE , pisat na mail
[email protected]
OSOBNE NAKONFIGURUJEM PRIAMO U VAS!
100% FUNKCNE , OTESTOVANE A SERIOZNE PO DOHODE , pisat na mail
[email protected]
OSOBNE NAKONFIGURUJEM PRIAMO U VAS!
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
sorry.. ale zvysovanie a celkovo upravovanie programov teda rychlosti robia priamo v UPC a nie v krabici.. urobia to cez pocitac za par sekund.. cize nehovorim ze by to nemohlo ist cez kable.. i ked si to myslim ze by to nemalo tak ist.. ale zas.. na cierno sa daju odkodovat rozsirene stanice na kablovke cez krabicu
neni tato tema trosku illegal ?
neni tato tema trosku illegal ?
-
manager666
Star
to ti nepomoze, kede UPC ma sparovane zakaznicke cislo zmluvy s MAC+ID "modemu", teda toho splitteru signalu. Pri zapnuti sa cez TFPT nahra konfiguracia, rovnako sa overuje v nahodnych intervaloch (teda niekedy po zmene programu a pod nie je nutny restart modemu, trafite ten interval).TomAss napísal:tipujem ze tam supne niekoho ukradnuty alebo to uz je jedno aky login na chello classic a je to
smejem sa aky ste vy mudry kazdy jeden nazor
ked to poriadne neviete ako nato tak racej ticho
a za druhe nerobi sa to ZIADNOU PREREGISTRACIOU ANI PODOBNE co tu trepete
nakonfigurujte ,,UPC MODEM" a budete machry
jedine co tu je pravdive je ze kazdy modem ma vlastny konfiguracny subor podla ktoreho vam upc server prideluje rychlost a typ sluzby aku mate..
ked to poriadne neviete ako nato tak racej ticho
a za druhe nerobi sa to ZIADNOU PREREGISTRACIOU ANI PODOBNE co tu trepete
nakonfigurujte ,,UPC MODEM" a budete machry
jedine co tu je pravdive je ze kazdy modem ma vlastny konfiguracny subor podla ktoreho vam upc server prideluje rychlost a typ sluzby aku mate..