genialny film.....pozeral som ho len dvakrat a to bolo uz hoodne davno. Stale ho mam na disku, ale bojim sa ho zapnut, lebo by som si uvedomil, ze nie je az take cool byt single, aky som bol k** v poslednej dobe a najblizsich par tyzdnov by som sa necitil najlepsie ...
dost dobry film no uzil by som si ho viac keby tu niekto nehadzal spoilery (ze azimut3 ? ) ... vcera som hladal nejaky dobry film tak som tu isiel kuknut a vidim tento topic a hned 3. prispoveok tusim spoiler takze som vedel co sa stane...ludia robte to aspon tak ako tusim su-do ze napisete ze ide o spoiler...ale dobry film.. //erytrocyt: ten príspevok som vymazal
nijako ma nenadchol... kamarati mi ho odporucili vraj perfektny.. ale tak celkom pekna kocka no smutne to skoncilo
ale tak co uz.. videl som lepsie...
a ked uz s kvazi smutnym koncom tak forrest gump
No... podla mna to bolo strasne klise, vobec nic originalne, vsetko predvidatelne, sladke. Romanticky film si sem tam mrknem ale toto bol cisty koncentrat cukru a sirupu. Nebyt toploader tak tomu nedam ani desat percent. A teraz ma bite!
musím povedať, že polovica dokonca možno aj trištvrtina filmu bola strašne fádna, dej predvídateľný, herecké výkony nijako oslňujúce, ale koniec už ušiel, dokonca ma aj hlavný predstavitelia celkom presvedčili
druhý krát sa to však pozerať nechystám...
65-70%
stella8 napísal:bože ľudia spamätajte sa..ten film je uplne o ničom je hrozne nudny...ja vam to neberiem...čo už s vami ked sa vam to pači..ale važne je to hrozný gýč
pre niekoho nudný, pre niekoho pekný romantický film plný myšlienok A už viem čo dám svojej láske ku výročiu vzťahu...je to predsa len "náš" film
ked som ho pozerala prvykrat prezivala som to naplno ..bolo to fakt srdcervuce..:)ale odvtedy som tro videla asi 15 krat a stale viac si myslim ze je to slabsi a slabsi film. ..asi preto ze taka tematika tu bola a je a bude stale..)..ale je to jeden z najlepsich toho zanru
VAMPIRKA_XY napísal:nie som sice Eritrea, ale podla mna podobne crty ma aj Jesen v New Yorku
...a ešte aj Sweet November. V jednom podobnom filme hral aj Kevin Spacey ale na názov sa už nepamätám, videl som pred niekoľkými rokmi. (Nie Pay It Forward..)