Pripojenie Sony Ericsson Z520i na pc
Pripojenie Sony Ericsson Z520i na pc
Chcel by som pripojit Sony Ericsson Z520i do pc cez kabel, ked ho pripojim tak ho ani len nenajde. Co potrebujem na to aby mi ho PC nasiel ? Cd s ovladacmi nemam. Staci mi aby som si mohol preniest fotky. Za odpoved dakujem.
ked ho zapojim do usb tak sa iba nabija baterka , nepyta sa nic. tie drivery som si stiahol a neviem to nainstalovat , neni tam ziaden spustaci subor , ako to spustim ? alebo nainstalujem ?Curuj napísal:ked ho pripojis k PC, na mobile daj prenos suborov ak sa pyta ( u mna nie, u kamosa hej). nainstaluj si drivery a malo by to ist
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
stiahni si tento subor rozbal ho v pc, pripoj telefon k pc a pockaj nez vyskoci okno "nasiel sa novy software"
tam si zvolis moznost instalovat zo zoznamu, najdes priecinok kde si ulozil ten subor, das dalej a pokracujes podla pokynov
instalacia chvilku trva tak neodpajaj telefon az dokym ti nevyskoci okno ze "instalacia bola uspesne dokoncena"
tu to mas po anglicky
tam si zvolis moznost instalovat zo zoznamu, najdes priecinok kde si ulozil ten subor, das dalej a pokracujes podla pokynov
instalacia chvilku trva tak neodpajaj telefon az dokym ti nevyskoci okno ze "instalacia bola uspesne dokoncena"
tu to mas po anglicky
Download the zip file to your computer. Remember where you place it.
Unzip the file to a temporary folder.
Connect your Z520 to the PC using the USB cable. This will initiate the Windows Found New hardware wizard to be used during the installation.
Follow the instructions in the wizard, and choose to "Install from a list ..", press "Next".
Browse to the temporary folder created under step 2 above to point to the driver to install and press "Next".
When the driver is installed, press "Finish".