pls, raz som videl na letaku zubne pasty z bieliacim ucinkom, boli tam tri od jednej znacky akurat sa lisili ze jedna mala 30 RDA, 50 a 100 RDA, na citlive, znecistene a velmi znecistene zuby. Aj som to hladal na nete ale nenasiel som nic, potreboval by som vedet kto to vyraba, ktora firma ? Dakujem
Mozno budem pisat trochu mimo temy, ale nepomoze ti pasta. Trebalo by si zaplatit bielenie subov u zubara a hlavne si castejsie umyvat zuby kvalitnou pastou.
Jak ja viem a jake mam informacie, tak kazda pasta obsahuje neake latky na bielenie zubov, ale niektora ma tej latky tam viac a niektora menej...........podla toho to aj biely.........ale ked si to videl v reklame, tak ja by som tomu az tak neveril, ale rob ako mylsis...
Lacalut White is da best
naozaj najlepsia pasta na bielenie zubov,inak ak chcete dobry navod ako si s touto pastou bielit zuby tak ss
btw: tato pasta isla aj v reklame...a najdes ju v kazdej lekarni
heker napísal:Mozno budem pisat trochu mimo temy, ale nepomoze ti pasta. Trebalo by si zaplatit bielenie subov u zubara a hlavne si castejsie umyvat zuby kvalitnou pastou.
Pasta urcite pomoze, len to je dlhodobejsi proces, u zubara to mas hned. Inak by som navrhoval skoncit s OFFTOPIC a venovat sa teme
Filipito napísal:Lacalut White is da best
naozaj najlepsia pasta na bielenie zubov,inak ak chcete dobry navod ako si s touto pastou bielit zuby tak ss
btw: tato pasta isla aj v reklame...a najdes ju v kazdej lekarni
To si uz rovno mohol napisat sem
Inak ja uz dlhsie pouzivam PARADONTAX. Len ma trochu cudnu chut... je slana
r2nger:
ok
tak myslim ze aj na druhe pasty to plati....
vecer pred spanin si vycisti zuby ale bez vody ani na zaciatku vobec, potom ako si ich vycistis tak to treba aspon 6-7 hod. nechat tak... a rano si iba vyplachni usta a vycisti si zuby normalne po 2 - 3 dnoch uvidis rozdiel