monitor scerna (zas)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kels
King
King

monitor scerna (zas)

Príspevok od používateľa Kels »

zdravim mam mensi problem na druhom pc... doteraz fungoval uplne normalne ziadne problemi potom ale sa kupil novy stol tak som ho odpojil a preniesol k novemu stolu a znovu zapojil (nic ine sa tam nerobilo medzitym ) no lenze ked ho pustim -a vsetko je pozapajane jak ma - tam nabieha win to je vsetko vidiet ale potom monitor scerna...zelene svetielko sa zmeni na oranzove a nejde... men sa toto stavalo tuna na pc bolo to tym ze som mal trosku vysunutu grafiku tam som skusal zasunut poriadne a nic... neviete wtf pls ? (do nudzoveho rezimu sa da dostat tam neni obrazovka cierna)
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

urcite si s monitorom nic nerobil? mne toto spravilo ked som na tetinom skusal kolko hz zvladne na najvyssom rozlisku :D out of input abo co mi to vyhodilo.. na slepo som musel ist do biosu loadnut optimalen nastavenia ulozit a spustil som komp
Kels
King
King

praveze nie nic som nerobil ...ale vsimol som si jednu vec neviem co to vadi alebo co ale ako sa koncovka z monitoru zasuva do grafickej tak na bokoch su taky male skurtky ktore treba utiahnut ... no tak jedna je tam vadna resp nejde to zatiahnut pretoze neni do coho asi je to ulomene ci co ..ale to si nemyslim ze by to vadilo nie?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Kelko napísal:praveze nie nic som nerobil ...ale vsimol som si jednu vec neviem co to vadi alebo co ale ako sa koncovka z monitoru zasuva do grafickej tak na bokoch su taky male skurtky ktore treba utiahnut ... no tak jedna je tam vadna resp nejde to zatiahnut pretoze neni do coho asi je to ulomene ci co ..ale to si nemyslim ze by to vadilo nie?
podla mna nie, ja som tak na jednom pc tiez mal ulomenu tu srubku a v pohode siel monitor...
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

2Pacaveli napísal:podla mna nie, ja som tak na jednom pc tiez mal ulomenu tu srubku a v pohode siel monitor...
tie srubky maju to koncovku iba upevnovat, ziadny iny vyznam nemaju, cize v nich to nieje
Kels
King
King

okej takze cim to moze byt?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Skus preinstalovat ovladace na grafiku-mozno pomoze..
Kels
King
King

ale nechapem preco ? ved tam sa nic nerobilo nemyslim si ze to bude v ovladacoch...ale skusist to mozem ale podla mna blbost. .. ziadne ine napady inak ?(:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ad k sroubkam.... spoluziakov monitor som zapojil u neho na PC a nic... proste cierna obrazovka, monitor zapnuty... ... dotlacil som uplne - ziadna zmena... vupol som PC, zaskrutkoval, zapnem a monitor fici....

kelko: inak netusim...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Kelko napísal:ale nechapem preco ? ved tam sa nic nerobilo
Odpajal si predsa hardware..Ak to ide v safe mode ako ma,tak chyba bude zrejme v OS..
Kels
King
King

problem vyrieseny ... fakt to bolo tymi ovladacmi :? sice toto asi nekdy nepochopim preco ale vdaka anyway :wink:
Napísať odpoveď