Sony PSP

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pe3x
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Sony PSP

Príspevok od používateľa pe3x »

Zdravim, prosim piste len ludia ktori mate PSP alebo mate s tym skusenosti..

Da sa prepalit najnovsi FW na zdary? aby som mohol do toho tahat hry? dalej aku to ma pevnu pamat?

napiste svoje nazory, dalej kolko do toho investovat a tak mi poradit, chcem si to totiz kupit a hlavne koli tomu ze to ma wifi a u nas na skole je vela free sieti.. :)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

no ked nik nic nepise skusim nieco ja aj ked PSP nemam, myslim ze pevna pamat je minimalna, firmware sa da upgradovat, a hry sa daju stahovat na Memory card(odporuca sa GB)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

Pevná pamať na tom asi nie je bohviečo. Na hranie hier stiahnutých z netu potrebuješ firmware 1,50 na hry by stačila aj 512mb karta ale niektoré hry majú aj viac takže si treba zaobstarať väčšiu alebo kúpiť GIGA pack wifi to má prečo by to nemalo. cena čo som aspoň ja videl je asi takých 7000-8000sk aj s prepáleným softom a s gigovou kartou
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

nemam ho ale som niekde cital ze sa na stary soft neda prepalit cize ak mas novy sw tak starsi ako henten nedas normalne. skus http://www.playstation.sk/
usefull
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa usefull »

Matej18 napísal:Pevná pamať na tom asi nie je bohviečo. Na hranie hier stiahnutých z netu potrebuješ firmware 1,50 na hry by stačila aj 512mb karta ale niektoré hry majú aj viac takže si treba zaobstarať väčšiu alebo kúpiť GIGA pack wifi to má prečo by to nemalo. cena čo som aspoň ja videl je asi takých 7000-8000sk aj s prepáleným softom a s gigovou kartou
iso hry idu hrat aj na novsich fw. len nesmu byt original od sony ale napr od M33, cize Custom Firmware (CF) mal som PSP Fat, velmi dobra vec ak mas na to cas, napr ja som ju hraval v autobuse... a v skole sme mali tiez wifi
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

usefull napísal:iso hry idu hrat aj na novsich fw. len nesmu byt original od sony ale napr od M33, cize Custom Firmware (CF) mal som PSP Fat, velmi dobra vec ak mas na to cas, napr ja som ju hraval v autobuse... a v skole sme mali tiez wifi
uz je to cele inak ako som pisal pred vyše rokom :D ja som mal tiez fat a predal som ho ale bral by som teraz slimko dalo by sa to vyuzit :P
Napísať odpoveď