mirecgametel napísal:aj ja to hladam uz dlho, neviete nahodou niekto co to je? myslel som ze lil john ale neviem to najst ... poradte, dakujem ..
pomoze niekto, pls .... k+
neviete niekto pls nazov pesnicky, dost hravana na parties .. refren je takto dako ... who fuc*in me out, who fuc*in me out ,out out ... dakujem za pomoc..
neviete niekto pls nazov pesnicky, dost hravana na parties .. refren je takto dako ... who fuc*in me out, who fuc*in me out ,out out ... dakujem za pomoc..
nie je to nieco od Fatman Scoop?
je to podobny hlas ?:)
neviete niekto nazov pesnicky chodi to na Ucku v telke co tam typek donesie pizzu potom ho reziser odfajci no a potom tam zacne na mole tancovat a spievat taka "tepla" pesnicka
Prosím vás neviete niekto názov tejto pesničky???
Kvalita je "trochu" horšia pretože som to nahrával mobilom keď som šiel popod ROZHLAS ĎE TOTO HRALI
Počul som to pár krát na dovolenke a sa mi to zapáčilo, takže ak to niekomu stačí a spoznal to prosím napíšte...
diki...
Juri1990 napísal:Neviete od koho je a ako sa volá tá pesnička z pár pařmenú, je v prvej časti(cd1) ku koncu, ako ide kamera na osadu elfov
na toto nikdo neodpovidal a me to tez zajimalo, jen upresnim ze hrala od te doby co je celkovy pohled na Roklinku (ci jak se to jmenovalo to udoli) a pak se ztlumila a hrala skoro nepostrehnutelne asi 40 sekund
aha tak stacilo 5minut na youtube: Adiemus - Adiemus
Bolldar napísal:na toto nikdo neodpovidal a me to tez zajimalo, jen upresnim ze hrala od te doby co je celkovy pohled na Roklinku (ci jak se to jmenovalo to udoli) a pak se ztlumila a hrala skoro nepostrehnutelne asi 40 sekund
Teraz ma to napadlo ako som zapal v telke film niekto to rád blod na JOJ-kea chcem z tade tu pesnicku čo si spievali v aute !! vie niekto ako sa volá dakujem v klipe ho hrá baba na klaviri DIK