Tlaciaren HP 1215 netlaci v celej skale farieb

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Tlaciaren HP 1215 netlaci v celej skale farieb

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim, po kratkom case som tu s dalsim problemom. :? Priatelka ma multifunkcne zariadenie HP 1215. Minula sa jej farebna napln, tak sme najprv kupili plniacu sadu, s ciernou tak bezne fungujeme. Naplnilo sa to, ale pri tlaci tlacilo len v skale dvoch farieb. Napr. na testovacej stranke je vytlacena cierna, tam kde ma byt, ale farebne plochy nie su vytlacene len nazlto a to vsetky. Kupili sme teda novu kazetu, preinstaloval som tlaciaren, ale nic nepomohlo. Prosim o akekolvek rady. Nie je mozne dako resetnut tie tlaciarne, alebo cokolvek skratka. Dakujem

p.s.: Rovnako to robi aj u mna doma, mam HP 1510.
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

skus ju spustis pod inym OS,,prepokladam ze to spustas pod windowsom,,skus to pustit pod linuxom,,hod tam ovladace,,a akbude robit to iste,,,tak s tym ti uz neporadime asi nijako,iba tak ,ze zajst do opravovne,,,a poradit sa s chlapom co sa do toho vyzna,,bude asi chyba v tlaciarni
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

v systeme pochybujem ze bude problem ...
ak som spravne pochopil je tam original cierna (nenaplnana) a original farebna (nenaplnana) ano ?
ak je doplnana farebna problem je v tom ...
problem este moze byt v tom ze je zaschnuta tryska na farebnej ... daj trosku clin-u na papierovu vreckovku a pretri trysky na farebnej napni ...
pato83
Addict
Addict

Dakujem obom, na kluci mam Damn Small linux, no nevedel som sa dostat do biosu asi kvoli usb klavesnici, aj ked to by malo ist vzdy. Ale to je to najmenej, takze dneska skusim nejake distro a uvidim.

To Obelix: Ciernu naplnam vzdy, len farebna je tam cisto nova originalna napln.

Edit: Takze v systeme chyba nie je, som sem nahodil Ubuntu a tlaci rovnako. Takze je to tlaciaren. Nejake napady? Vdaka
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

skus tu farbu vo svojej tlaciarni ak bude stale zle tlacit tak chod reklamovat je na to zaruka 6 mesiacov sa mi zda...
pato83
Addict
Addict

To odskusanie bude problem, bo ja mam 1510 a tam tie naplne nepasuju. Ale niekto radil priatelke, aby skusila vycistit trysky. Mozno to rozoberiem a povytieram cele vnutro liehom, neviem :) V ubuntu mi hlasilo, ze cierna je prazdna, tak este tu skusim dneska doplnit a uvidim, vies, ci by to nemohlo miesat aj ciernu s farebnou, abo ja neviem. Aj ked sa mi to da hlupost.

Edit: Problem stale nevyriesený :? Napady ziadne..... hmmm
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

ja mam HP 1410... tiez som plnil cartidge(ci tak nejak sa to pise) a netlacila mi voobec aj ked bolo plno :? kupil som novy cartidge a fici ako ma :wink:

inac poznam par ludi co maju HP 1410, 1510 a este som sa nestretol s takym, kt. by sa podarilo naplnit... naplnit sa podari ale stale pise, ze je prazdny.. nechapem ja ani nitko v okoli

//pato83: zaruka na tlaciaren ziadna?
a nebudem nieco na tom cartidge-u zle? (malo pravdepodobne.. ba az vobec... ale nahoda je blbec)
pato83
Addict
Addict

Lenze mne aj priatelke tlaci po naplneni v skale zltej a zelenej. Kupil sa novy cartridge a tlaci vsetko pekne odtienovane v cervenej. Takze problem je, ze ani novy cartridge nepomohol :? a neviem, co dalej. Nova tlaciaren, mozno aj dve sa mi nechce moc kupovat. Ale dakujem za odpoved.
Napísať odpoveď