toto je pravda ci je to dalsi oj*bMc-Mio napísal:Užívateľ pimp_c
neseriózny prístup v obchodovaní
nesplnenie jasnej dohody pri obchodovaní, následne nepochopiteľné vyhováranie
rank : Čierna listina Bazáru
...čiže zákaz obchodovania na fóre
Nasiel som na pretaktovanie.sk Nedoveryhodna osoba
PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
Re: PIMP C
no Pimp ne najlepsia reklama pre tebaMc-Mio napísal:Užívateľ pimp_c
neseriózny prístup v obchodovaní
nesplnenie jasnej dohody pri obchodovaní, následne nepochopiteľné vyhováranie
rank : Čierna listina Bazáru
...čiže zákaz obchodovania na fóre
Nasiel som na pretaktovanie.sk Nedoveryhodna osoba
vitaj mc_harh (***)missskooo napísal:toto je pravda ci je to dalsi oj*b
dakujem..
Pimp_C napísal:vitaj mc_harh (***)![]()
dakujem..
chalani nemyslite ze uz sme totalne OT?? Zalozim temu Black List v sekcii Volne diskusia tam vas rad privitam
edit: nech sa vam paci uz je vytvoreny:
http://www.hojko.com/black-list-podvodnici-t91249.html
edit: nech sa vam paci uz je vytvoreny:
http://www.hojko.com/black-list-podvodnici-t91249.html
pre koho ako posratych, ja nemakam, tak si peniaze cenim... ja kupujem od iceCream-a, ked nebude on tu, ale nordscan, tak sa urcite obratim na nho...GgDag napísal:Takze kupeny ucet od nordscana. Predlzeny ucet od nordscana. Prvo zalozil ucet a potom som mu poslal peniaze. Aj ked my dvaja si uz doverujemeProste vidno kto je seriozny a komu ide len ako zarobit posŕatych 200sk
Neda mi to neupozornit kupujicich na jeden zasadny problem: NEZDIELAJTE konta s ludmi, ktorych kde-tade postretavate na forach! HESLO, ktore si nastavite na vas rapidshare ucet si nedavajte "IBA" cisto ciselne alebo tvorene "IBA" z pismen, pripadne (co je este horsie) cele anglicke slova! HESLO nastavte tak, aby malo minimalne 8 znakov a aspon 2 cislice v hesle (nie na konci ani na zaciatku).
V poslednom case riesim cim dalej, tym viac ukradnutych accountov
Dokonca, ked si dam poslat hesla generovane na moj email, dojde mi asi 5 hesiel, niektore maju len 6 ciselnych znakov co je fakt bieda. Fakt neviem kedy sa ludia uz uvedomite. Kym rapidshare zasle nove heslo, trva to niekedy aj tyzden. Takto sa sami pripravujete o megabajty, ktore ste si zaplatili.
V poslednom case riesim cim dalej, tym viac ukradnutych accountov