28 marca myslimEnduro3333 napísal:Neviete kedy ma vyjst ten ozajstny opravny pack teda RLS pre PC verziu ? uz si ten jeruzalem chcem zahrat ..
Assasin`s Creed
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Hulkm
Professional
jeruzalem sa dal hrat iba po rusky, bud si ma rusku verziu celu alebo sa da stiahnut rusky patch co ti ang verziu zmeni na rus.....mne napr ten patch nesielRetne napísal:Cize ak si chcem normalne zahrat Jeruzalem, tak musim, cakat, neexistuje ziadny patch, nic?
//Sory ale ja a hryToto je prva hra po roku
to je blbost..ja som tu hru mal normlane cracknutu a hral som ju potom som prisiel po ten jeruzalen vypol nepreinstaloval ale som tam dal ten patch a bolo ziadne origos exe netrebaEmkej napísal:nesiel ti mozno preto, ze si hru predtym crackol mne to tiez neslo a potom som niekde nasiel, ze tam musia byt origos exe a uz to slo
-
Sokolik969
Medium Expert
-
Emkej
Light Professional
ziadna blbost to nieje omg mne to tak slo a viem co pisem mozno si mal len inu verziu hry takze tak a neskusal som o razevee napísal:to je blbost..ja som tu hru mal normlane cracknutu a hral som ju potom som prisiel po ten jeruzalen vypol nepreinstaloval ale som tam dal ten patch a bolo ziadne origos exe netreba![]()
-
webmasterr
Medium Professional
Ja som nasiel tento datum US RELEASE - 08-Apr-2008, je na tom nieco pravdy?Šu-Do napísal:ano.. po jeruzalem.. proste.. jeruzalem nejde hrat v anglickej verzii.. len v tej ruskej.. cize je treba nahodit rusku verziu jeruzalemu.. imho zbytocnost sa trapit s ruskou verziu kde aj tak nic neni rozumiet... a predsa onedlho bude full (funkcna)
-
AXO
Professional
podla TEJTO stranky vyde 11.4.2008 aj EU aj CZ verzia assassins creed, vratane dabingu
keby ste to tam nevedeli najst, tak sem hodim aj v code:
keby ste to tam nevedeli najst, tak sem hodim aj v code:
Kód: Vybrať všetko
Jak dnes informoval server Tiscali Games i oficiální stránky českého distributora Cenegy, česká verze včetně dabingu už je zcela hotová, právě probíhá finální testování a příprava gold masteru. Z toho vyplývá velmi příjemné zjištění, a to takové, že česká verze výjde ve stejnou dobu jako evropská, tedy 11. dubna.