poradte co dalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
celaskon5
Light Expert
Light Expert

poradte co dalej

Príspevok od používateľa celaskon5 »

no mňa zaujima taka zbytocna vec a zbytocna pre to lebo nejde o zivot ale k teme
mam fajn kamaratku je to cim dalej tym lepsie fakt ziadne tajnosti vsetko ok da sa to nazvat vztahom ale len kamaratskym (a teraz ma roznesiete a budete chytat za slovicka) je to skor vztah na dialku sme malo spolu cca 1 krat do mesiaca ale zasa nechodime spolu to nie sice by som nebol proti takych ludi je fakt malo a na to aky som bol pred tym tak sa da povedat ze ma zmenila (nie v nazoroch ale v urcityvh situaciach a to som rad lebo vtedy som bol strasny) dost malo sme spolu pretoze casu je malo hlavne ona ma deficit no ale aj je po nej vidiet tu pracu no aj napriek tomu si kazdodenne najdeme chvilku pre seba. No v tomto ako ste si precitali je takmer vsetko ok no nieje: ja som typ cloveka ktory sa dost snazi no a tak mam pocit ze aj ked je vsetko super nieco k tomu chyba aj to aby sme boli castejsie spolu a mozno aj my dvaja sa dali dokopy (aj sa spoznali lebo net a telefon je predsa nieco ine odhali len 50% cloveka)
ona vie o vsetkom co pre mna znamena ako ju beriem a tak veci okolo toho no a vtedy zacala aj viacej uvazovat nad nami no aj ked s tazkym srdcom a ciastocne aj preto ze som dost na nu tlacil ( no nebolo jej to vsetko jedno ked mi povedala ze "nie" trosicku aj slza bola) spolu sa pozname takmer rok neda sa povedat ze by boli dake konflikty len ma zaujima ci je tam sanca (ano viem cital som aj ostatne ze je to "nemozne" a este a zaujima to co si myslite o tom ze clovek sa potrebuje "najst ze ma v hlave bordel a tak" a ked som sa aj spytal ci je to "nie " ako na mna alebo celkovo tak odpoved bola celkovo chce cas a bla bla
ano vsetci sa dobre bavíte ja viem ale blbosti si odpustite ja chcem racionalne nazory a preto som aj s nou a preto ma aj taka odpoved prekvapila (ciastocne) jeden "vztah" nedavno ukoncila skor sa ani nezacal od kedy ju poznam a ani neviem ci sa to da nazvat vztahom
co bude lepsie skusat alebo mat taku super kamaratku
a koho zaujima vek tak obidvaja 20
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

celaskon5: Pokiaľ teraz jeden vzťah prednedávnom ukončila, tak teraz potrebuje zrejme trošku od vzťahov pauzu - ako píšeš - aby si dala v hlave veci do poriadku. Teraz by si mal byť pre ňu oporou (čo určite aj si) a nepokúšať sa o niečo ďalšie, čo by ju po emotívnej stránke opäť zaťažilo. Na vyhliadky na vzťah sa dá pozrieť z dvoch uhlov. Jeden pohľad je, že vzhľadom na dĺžku trvania vášej známosti ste už pravdepodobne skĺzli do "kamarátskej roviny" - viete toho o sebe navzájom priveľa.
Druhý, optimistickejší pohľad je, že Ti aktuálne hrá do karát, že sa tak často nevidíte, takže ste si navzájom ešte nezovšedneli a práve preto ste neskĺzli do "kamarátskej fázy" a stále, keď sa stretnete je medzi vami akési iskrenie. Ešte skôr si písal, že si na ňu dosť tlačil - zrejme si jej nedal dosť času a preto bola odpoveď taká, aká bola - a žiadne bla, bla, bla - v tomto prípade holka zrejme potrebuje fakt viac času a zvlášť po ukončení vzťahu. Potom by si niečo opäť teoreticky mohol skúsiť, avšak už nebudeš tlačiť.
celaskon5 napísal:co bude lepsie skusat alebo mat taku super kamaratku
No a na túto otázku by som podľa svojho názoru volil "kamarátsku" alternatívu, zvlášť keď máte v tej rovine fungujúci a v istom ohľade veľmi zaujímavý vzťah. Ak by som totiž začínal osobný vzťah tak by mi v prípade takejto partnerky chýbali tie stovky malých prekvapení, ke´d sa o nej dozviem niečo nové, čo osm ešte netušil. Snáď vieš, ako to myslím :wink:
A prejsť hlavou si to nechaj ešte aj ty...
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Môj názor : Ked aj potom čo ti povedala,že "nie" a ste si takí istí blízky,tak podla mňa ťa ona má len na naozaj dobrého priatela...a tým,že ti to nepovedala tak presvedčivo,tak ti len nechcela až tak velmi ublížiť.
Písal si aj,že sa stretávate tak 1 raz mesiac,tak to je podla mňa dosť málo na vzťah,a aj na blízke priatelstvo,lebo ked napríklad budeš potrebovať pomocť,tak ona tam nebude a cez telefon to neni také.
Ja som mal jednu kamarátku,ktorá kde sme bývali,tak tam nemala priatelov a stále chcel byť len somnou a to nie preto lebo chcela mať somnou vzťah,ale že nemala iných priatelov,to sa po čase už zmenilo.Ked aj ona je ten prípad,tak to ber tak,ale ked nie, tak sa tomu dá pochopoť aj tak,že by stebou aj chcela byť,len sa ešte neviem rozhodnúť,či prieť z dobrého priatelstva na niečo iné,lebo v takých prípadoch je velké riziko straty priatelstva.
Ja to vidím tak :)
celaskon5
Light Expert
Light Expert

fakt velmi zaujimave názory a fakt vam dakujem a nenahnevam sa za dalsie :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Nuz celaskon, ked som si 3X precital tvoju temu :D stale poriadne nechapem o co tam ide, Ale KEd som poskladal iste odsekdy dokopy prisiel som na to ze mam podobny problem.Do bodky(s vynimkou toho ze druha strana neviem ci o tom vie) Ako tu bolo spominane v tychto chvilach by si jej mal byt oporou,A rozhodne by si nemal nic riesis, ja som to raz spravil a vsetko sa pokazilo, zeny su po emotivnej stranke dost labilne a hlavne ked maju taketo problemi. Ked ty prides s dalsim "problemom" tak to nieje nic prijemne pre nu. Odporucam zybtocne nevyrabat rozne situacie, pockja si kym sa to vsetko uklepe a ukludni.. A potom nastupujes na scenu ty ..GL...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ak mala "vzťah", čo ty by si ani vzťahom nenazval, takže skoro žiadny vzťah nemala, nevidím dôvod prečo by si nemal skúšať ďalej.
Toto by platilo ak by si s ňou mohol byť stále. Len je problém, že s ňou nie si.
Predstav si, že s ňou chodíš a predsa ju vidíš len raz za mesiac. Ja osobne by som to nevydržal. To nie je vzťah. Nemá to perspektívu a časom by to skončilo.
Poviem ti môj príbeh. Mal som priateľku a začal som pracovať. Moja práca bola, že som bol často preč. Chvíľu to bolo v pohode a bola vďačná, keď som občas prišiel za ňou. Časom mi začala vyhadzovať na oči, že s ňou nie som a že o ňu nemám záujem, že mi je moja práca prednejšia ako ona, že som si našiel inú atď. Aj keď som zarábal dosť a pravidelne som jej nosil darčeky z ciest a opakoval jej ako ju ľúbim, nestačilo to. Žena potrebuje mať chlapa pri sebe a ty potrebuješ mať pri sebe ju, inak to nejde. Zožeriete sa zaživa, už len pomyslenie na to čo robí, kam chodí a na to, že by si s ňou chcel byť a nemôžeš. To predsa nie je láska, ale trápenie.
Ja by som dal ruky preč na tvojom mieste, odmotal sa od nej. Dobrá kamarátka je niekedy viac.
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

NEAKTUALNE

dik za help.. je po tom :cry:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

PeterCA: Veď to je jasná pálka. Povedala, nech ju prídeš vyšibať (toto slovíčko sa mi bridí), tak choď a dovtedy fakt nič nerieš. Uvidí sa, čo bude po pondelku. Dva dni máš teraz na to, aby si premýšľal, čo môže byť za tým, prečo s Tebou opätovne nadviazala kontakt. Čo vieš o jej vzťahu s aktuálnym frajerom? Je moôné, že si na Teba iba tak spomenula pri prezeraní starých sms, ale môže za tým byť aj niečo viac, ale dokiaľ nezistíš niečo viac (ergo. v pondelok), dovtedy budeme iba irelevantne teoretizovať. Takže tam pekne o dva dni cho´d a daj vedieť!
GL :wink:

//edit: najstaršiu SMS vo fóne mám z dátumu 17.04.2006 :P
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dost pochybujem, zeby mala 10 mesiacov stare SMS v telefone :lol:

ale dik..

o tom vztahu viem malo.. akurat, ze su spolu 8 mesiacov...

proste uz nechcem inu holku :wink: aj keby som mal cakat cely zivot

//hlasenie podam v pondelok (ak tam pojdem :lol: ) 8)

//jin: borec :smt023
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Kludne chod, ale o nic sa nepokusaj, ked ma uz 8 mesiacov vztah tak to asi bude uz cosi vaznejsie a keby si sa teraz o nieco pokusal mozes si zavriet dvere niekdev jej buducnosti bez frajera.
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

sorry za OT... ale bol by som rad, keby sa nejake baby vyjadrili :)
neviem, ci to mam brat ako sancu, alebo iba kamratske pozvanie :wink: predsa len maju baby rovnake(podobne) zmyslanie.. nie? :D

diiik
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

sry ale podla mna to vyznam nema :-/

pred pár dnami som zažil niečo podobné...akurat s tym rozdielom ze to bola spolužiačka a teda dialka nebola prekažkou... tiež som na nu dost tlačil a tiež aj slza bola...ale čo už...

nakoniec som rád, že zostalo medzi nami aspon kamarátstvo

toto odporúčam aj tebe

ale..... láska nepozná hranice :oops: aj v mojom prípade....
pinco
Darca
Darca

choď v pondelok k nej, veď je veľká noc a tebe sa patrí ísť ju vyšibať (ozaj hrozné slovo). Nemáš čo stratiť a aspoň ju možno kúsok viac spoznáš, možno sa ti podarí ju niekam vytiahnuť von.
Ale keďže má frajera a už pomerne dosť dlho, veľa by som od toho nečakal.

Mo ja rada na záver je taká: skús sa dostať bližšie do kontaktu s ňou, občas ju pozvi von na pokec, tvár sa akože o nič ti nejde, pritom občas jej daj najavo aká je úžasná, jej frajera urob oproti tebe totálnym debilkom a čakaj na správny moment. Tu sa toho nedá veľa spraviť.
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

pinco napísal:choď v pondelok k nej, veď je veľká noc a tebe sa patrí ísť ju vyšibať (ozaj hrozné slovo). Nemáš čo stratiť a aspoň ju možno kúsok viac spoznáš, možno sa ti podarí ju niekam vytiahnuť von.
Ale keďže má frajera a už pomerne dosť dlho, veľa by som od toho nečakal.

Mo ja rada na záver je taká: skús sa dostať bližšie do kontaktu s ňou, občas ju pozvi von na pokec, tvár sa akože o nič ti nejde, pritom občas jej daj najavo aká je úžasná, jej frajera urob oproti tebe totálnym debilkom a čakaj na správny moment. Tu sa toho nedá veľa spraviť.
a teraz si predstav, ze ty by si bol tym "frajerom" :)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

po zvazeni vsetkych faktorov som sa rozhodol, ze nebudem stuchat do hovna pokial nesmrdi...
este som sa k tomu aj nieco dozvedel... diky vam vsetkym za pomoc :wink:
mozte lock ak to ma vyriesene ten druhy typek

//nemam chut vypravat.. snad niekedy v buducnosti
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

ak ti to pomoze tak ja mam podobny problem :?
Pred nedavnom som sa priznal spoluziacke ze som do nej blazon (no bolo to troska inak sformulovane :wink: ) a ona ze je rada ze sme strane dobri kamarati, ale ze nie, ze to aj tusila, ale nechcela sa mi to povedat lebo sa bala aby som sa na nu nenahneval co by nehcela...boze moj, ked ja som do nej tak bachnuty... :cry:
pinco
Darca
Darca

R.I.P. napísal:a teraz si predstav, ze ty by si bol tym "frajerom" :)
mňa by zaujímala ona a nie jej frajer. Silnejší vždy vyhrá. Zákon džungle nepustí :)
celaskon5
Light Expert
Light Expert

co je co sa to tu deje daky pordel je tu mam taky pocit ze sa tu riesilo nieco nove ale co uz tak pls venujte sa mne potrebujem viac nazorov na to ci skusat alebo vykaslat sa na to a hladat si nieco nove
sice sa to lahko hovori
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ja myslim ze sme ti povedali dost....vyjadrilo sa tu dost ludi
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man: mal som tu ja prispevky... sorry celaskon5
riesili sa tu moje problemy.. ale tie som vdaka vasej pomoci vyriesil...
celaskon mal 2 odpovede samizdat...
Napísať odpoveď