mmmm myslim ze boli aj lepsie...a na to kolko mali casu na tu cast, to mohlo byt aj lepsie...alebo som mal az prilis velke ocakavania po takom dlhom case?
Gangy napísal:Uplne suhlasim so ZAPom. Hadam to na buduce bude lepsie.
potesilo by ma keby bola buduca cast lepsia ale podla mna je tato cast najlepsia z 3 serie tak to uz by bola bomba keby bola lepsia a uz su aj tite tak SUPER
ako tu uz bolo spominane, tak celkom taka normalna cast(vzhladom na tie ostatne), no stale je to kvalita, to sa musi uznat . koniec bol fakt perfektny, typicky pre HIMYM a je to jedna z veci, ktore su na tomto seriali super.
No uvidime ako budu dalsie casti. som uprimne zvedavy
hahaha... super cast... kvalita serialu urcite neklesla...
ale je to na rit cakat tak dlho na jednu 20 minutovu cast.. -.-
lepsie bolo ked som si pozrel viac casti za sebou..
Šu-Do napísal:hahaha... super cast... kvalita serialu urcite neklesla...
ale je to na rit cakat tak dlho na jednu 20 minutovu cast.. -.-
lepsie bolo ked som si pozrel viac casti za sebou..
tak pockaj par tyzdnov a potom budes moct popozerat viac casti naraz. hoci cakat par tyzdnov by bolo deprimujuce
matus121 napísal:tak pockaj par tyzdnov a potom budes moct popozerat viac casti naraz. hoci cakat par tyzdnov by bolo deprimujuce
Ja som sa rozhodol ze do dalsej casti tj v pondelok si pozrem od zacitaku 1 serie az po tento posledny diel..lebo my to trz pripadalo takeeee...mno uz som vidiel z toho serialu musel som sa znovu ztotznit z hercami a tak vsetko co sa toho tyka predsa len 3 mesiace je dost dlha doba
evee napísal:Ja som sa rozhodol ze do dalsej casti tj v pondelok si pozrem od zacitaku 1 serie az po tento posledny diel..lebo my to trz pripadalo takeeee...mno uz som vidiel z toho serialu musel som sa znovu ztotznit z hercami a tak vsetko co sa toho tyka predsa len 3 mesiace je dost dlha doba
ja som to uz davno urobil ze som si to pozrel druhy krat all serie ...
inak mam pocit ze ich mama bude "asi " ta do ktorej narazil....... ( mozno )
Robbie42 napísal:Jaaaaaaj, pravdaze, preco inac by to tam bolo? Normalne sa mi to zdalo cudne, ale s tvojim vysvetlenim to uz dava zmysel
Ale kdeze Ja som to uz pisal na stranke howimetyourmother.webz.cz - tvorcovia podla mna chceli po dlhom case rozprudit diskusie na forach
/inak je mozne, ze by to bola ona, pretoze od baru smerovala prave tam, kde potom Ted nasiel ten dazdnik
GothaR napísal:Ale kdeze Ja som to uz pisal na stranke howimetyourmother.webz.cz - tvorcovia podla mna chceli po dlhom case rozprudit diskusie na forach
/inak je mozne, ze by to bola ona, pretoze od baru smerovala prave tam, kde potom Ted nasiel ten dazdnik
jj presne tak to bude a ten koniec ma fakt dostal.AWESOME
mam rozpozerany tento serial. nieje to zle, bohuzial musim povedat ze na My name is Earl (ten serial som dopozeral predtym, preto ho spominam) to nema, ale na druhej strane som sa na to celkom "namotal". vadi mi tam jedna vec, resp. postava Teda Mosbyho. ten herec mi prijde taky nesympaticky. Naopak Barney je t-pek ako sa patri ma dobre fory a ocividne sa na nom bavia aj ostatni pocas natacania. dakujem za tip. mal som o zabavu pocas prazdnin postarane
Šu-Do napísal:ani nehovor.. aj ja sa na to tesim.. a to len kvoli britney... som zvedavy ako bude vyzerat
Nakoniec celkom v pohode, aj ked mi to pripadalo, ze tam je velmi nasilu(jej povaha posobila dost umelo, ale to bolo aj v predchadzajucich dieloch, len tu sa to nejak blbo spojilo ) Inak celkom fajn diel, ale velmi rychlo mi zbehol No zda sa mi, ze predchadzaujuci bol lepsi.
"Aren't you interesTED?"