NOKIA N96

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
majlo01
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

NOKIA N96

Príspevok od používateľa majlo01 »

no neviem ci vam uz prisla do usi informacia o tejto novej Nokii,ale vyzera to tak,ze to bude tiez fajna masinka...ja som uz bol rozhodnuty,ze si idem brat N82 a teraz toto...no zasa neviem :cry: cena bude o nieco vyssia ako u N82.co sa tyka funkcii tak je to skoro rovnake(zatial este nebol testovany cize toto nie je uplne presne).ale co viem bude mat vacsi display a vacsiu int.pamat az 16,3Gb a navyse sa budu dat vkladat aj microSD.samozrejme cely pracuje na Symbian 9.3 S60 3rd Edition, FP2.
takze uvidime co to bude...co si o nom myslite?
Prílohy
n96..
n96..
N96.
N96.
N96
N96
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

moze to byt dobry telefon podobyn n 95,nepaci sa mi na nej ten moc vycackany vzhlad ale inak je to dobry phone
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

zalezi od toho ci chces klasicku konstrukciu alebo vysuvacku... + vacsi display... neviem, osobne by som asi bral N96 ak by som chcel mobil skor na zabavu(citaj video - ten stojan je tam super podla mna) a N82 ak na normalnejsiu pracu
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

doplnam , bude podporovat aj dig.prijem dvb-h a na telefon tejto kategorie by som cakal xenon + optical zoom + fm transmitter ....... ale napriek to ze som zastanca n-series pojdem do Xperia X1 co je uz nieco uplne o inom ....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mne sa zasa viac paci tato nokia ako xperia...nokie nemavali pekne telefony ale teraz sa prekonali
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Vzlad pre mna na jednotku akurat sa stavim ,ze sa tam bude zle stláčať horny riadok čísel (1,2,3) ako u 5610,dufam že keď tu prídeš tak poriadne klesne N95...
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

no tak ja by som ten mobil za par tyzdnov urcite rozbil,.. myslim si ze toto nevydrzi nic.nahodou by miu raz padol na zem a je po nom.Ja by som ostal pri tej N82
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

low-rider napísal:doplnam , bude podporovat aj dig.prijem dvb-h a na telefon tejto kategorie by som cakal xenon + optical zoom + fm transmitter ....... ale napriek to ze som zastanca n-series pojdem do Xperia X1 co je uz nieco uplne o inom ....
len kedy pride X1 a kedy tato N96? SE moc neponahla, co je skoda :(
majlo01
Medium Star
Medium Star

pridavam podrobnejsi popis:
Quadband GSM, Dualband 3G (HSDPA)
DVB-H třídy C
103 x 55 x 18 mm, 125 gramů
16 GB interní paměť + slot na microSD!
950 mAh baterie
2.8" QVGA displej
WiFi
GPS
5 Mpx Carl Zeiss fotoaparát, VGA video, dvojitá přisvětlovací dioda
S60 3rd Feature Pack 2 (Podpora Flashe na internetu)
microUSB
3,5 mm jack pro audio/video
Podpora WMV (Windows Media Video)
128MB RAM, 256MB PIM(zprávy, kontakty, kalendář atd.)

no a podla toho co mi povedali v predajni Nokia by mal byt na trhu do mesiaca...takze uvidime ako Nokia splni termin a taktiez je vo hviezdach ci ked vyjde na trh v zahranici tak to neznamena,ze bude aj u nas...vid priklad Nokia N82 black vysla na trh 17.3.08 a v Nokii ani len netusil kedy bude aj u nich dostupna.no ale kazdopadne ma ten fon zaujal...hlavne ta pamat 16gb a este aj karty...jedine co ma stve je dost lesteny kryt a,ze je to vysuvacka :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Prisvetľovacia dioda ! :roll: radšej by som bral xenon...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

elegantny fonik,...bral by som ale skor nejaky MID END s wifi plus pdacko...tieto tehly prespikovane tonou zbytocnych funkcii nevyuzijem...
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

Joxxo napísal:Prisvetľovacia dioda ! :roll: radšej by som bral xenon...
ta dioda je podla mna lepsia- urcite sa bude dat vyuzit aj ako baterka co ja som kedysi na mojej K750i vyuzival ovela viac ako na osvetlenie pri foteni.A ked este dvojita tak to musi svietit jak svina
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kriste 16GB internej pamate? co je do mobilu napchat 16GB... :?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Uz v zivote nikdy Nokia + Symbian S60 vs3. Stacila mi N95 a E90, obe kraxne na pohladanie, uzas, ako mozu ludia naletiet na reklamu. Vecne to mrzne, ak ta N96 bude mat taky isty GPS modul ako spominane 2, tak dakujem krasne, to si mozu strcit s 5minutovym nacitavanim satelitov do riti (nehovoriac o tom, ze v podjazde, alebo kratuckym mostom signal v momente padne), dementny system instalovania programov s este dementnejsim podpisom, totalna neschopnost prehravat multimedia, hlavne filmy, nehovoriac o 700Mb plnom filme (ktory mi moj skoro 3 rocny Samsung I300 s wm2003se prehral bez sekania uplne v pohode), plus absencia dotykovej klavesnice, ako keby sa jej Nokia totalne vyhybala - to vsetko slubuje na figu telefon, ktory nalaka ludi vdaka 5mpx fotaku, XGB pamati (ktora je vam na hovno, kedze podpora multimedii je na faka) a polovicne fungujucemu GPS modulu (predpotopny Sirf Star II).
majlo01
Medium Star
Medium Star

takze to je tazko povedat...chodim aj na ine forum jedneho znameho ceskeho mob.portalu a tam N82 vychvalili a ti co ju maju tak nemaju ziadny problem.a este ku tomu je N95 Symbian 9.2 S60 3rd Edition, FP1 a N96 Symbian 9.3 S60 3rd Edition, FP2 takze aj tam moze byt rozdiel...uvidime aka bude realita
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

podla designu to vyzera uplne ako N81... a ta pamat? ze som nepockal chvliku, 16 je vzdy viac 8 :?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

ja vam neviem... je to asi absolutna spicka (tabulkovo je prva Xperia, ale to je iny segment ako toto) ale zase nieje to az zbytocny luxus? kto by chcel toto vsetko, za tu cenu ma notebook. recami o mobilnosti ma nepresvedcite, na NTB to mate plnohodnotne a na malom telefone tukat... som zastanca technickych hraciek ale co je vela...
majlo01
Medium Star
Medium Star

ved hej len notebook vela ludi nepotrebuje a resp nema kde vyuzit kdezto fon ma azda kazdy a ked si to moze dovolit tak preco nie.je lepsie ked mas funkcii viac ako potrebujes ako ked ti nejaka chyba.a ja by som si urcite radsej zobral fon ako NTB
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

majlo01 napísal:ved hej len notebook vela ludi nepotrebuje a resp nema kde vyuzit kdezto fon ma azda kazdy a ked si to moze dovolit tak preco nie.je lepsie ked mas funkcii viac ako potrebujes ako ked ti nejaka chyba.a ja by som si urcite radsej zobral fon ako NTB
urcite pokial nepotrebujes pisat nejake prace..na to ti fon nestaci
majlo01
Medium Star
Medium Star

tak to je jasne..ja mam aj notebook,ale su ludia,ktori maju stolny PC a ten im staci a takyto mobil im vynahradi vela funkcii NTB
Napísať odpoveď