zadr, chcem sa spýtať či budu spolu komunikovať tieto zariadenia ...
mam Nokiu E50 a v tom aplikáciu :
TomTom ver. 6.020
GPS ovládač ver. 1.20
Mapa: PL_CZ_HU_SK ver.675.1409
a tento celkom šikovný a lacný GPS modul : http://www.bibo.sk/?page=viewProd&prodI ... dkat=false
ja si myslím že by to malo komunikovať ale pre istotu chcem vedieť váš názor rozmýšlal som ešte nad gps modulom nokia LD-3W ale ten je dosť drahy ...
Daval som to dakemu zakaznikovi a pouziva to s dakou kakanou Nokiou a je velmi spokojny. SW ale neviem presne aky pouziva, isto nie TomToma kvoli pokrytiu, ale daco spominal ...
Iste je, ze to ale s Nkami funguje ...
a viete o nejakom navigačnom softvére do mobilu ktorý ma fakt dobre pokrytie slovenska ostatne štáty ma momentálne nezaujmaju ...
a aby bol ten program dobre zohnatlny !!!
nokia maps nie lebo to ide cez internet ...
ja by som chcel program ktorý iba nainštalujem do mobilu a spojim sa s gps modulom ... určite je viac programov ako TomTom
len z väčšiou pokritostou slovenska... poradťe prosím
No na symbian zasa az taky vyber nie je. TomTom, pripadne Garmin (ten ma vyborne SK pokrytie). Ostatne navigacne programy povacsine pouzivaju rovnake mapy ako tomtom (teleatlas) a tak pokrytie bude rovnake. A iGo (miomap, myguide) zasa na symbian nie je...
Dobry den!
Mam nokiu E51 nedavno som si ju kupil, mam mozno velmi banalnu otazku ale predsa sa spytam, musim si kupit nejaky GPS modul alebo uz mam vsetko potrebne na navigaciu a urcovanie polohy v telefone? dik
stiahni si Nokia Maps a uvidis.
alebo este jednoduchsie: v tools connectvity by mala byt moznost GPS data. teda aspon ja to tak mam na N81. Ked tu aplikacku spustis a naskoci daka chyba, vies ze potrebujes kupit modul. Rovnako ako ja.
Stifo16 napísal:Dobry den!
Mam nokiu E51 nedavno som si ju kupil, mam mozno velmi banalnu otazku ale predsa sa spytam, musim si kupit nejaky GPS modul alebo uz mam vsetko potrebne na navigaciu a urcovanie polohy v telefone? dik
Nemáš GPS modul. Musíš kúpiť.
Ja som si dal na E51 Garmin mobile XT a spokojnosť nadovšetko
Modul GPS mám negarminovský.
Čo sa týka máp Garmin sa mi ľúbi pokrytím, ale na rovinu Toma som neskúšal