Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
-
aughostino
Medium Professional
bol by niekto taky ochotny a spravil by mi banner na web stranku jednej autodopravy? rozmery priblizne 750x160. Predstavoval by som si tam aj daky kamion (ale nie tie americke trucky:-) ) a miesto kde by som mohol vpisat nazov firmy alebo sa cez SS dohodneme. stranka ma sedy background (konkretne #666666)
Keby si to napísal sem, mal by si väčšiu šancu, že to niekto urobí.majka0408 napísal:ahte all prosimvas nespravi mi niekto avatar pohiblivy prosim moc len mi napiste ci ano a ja vam poslem icq a veci co by som chcel mat prosiiiiiim dakujem
Čo ti bráni, aby si niečo urobil aj ty?Arthas06 napísal:Stále tu niekto píše že niečo chce ale nik to nespraví
Mohol by niekto prosím upraviť tento header?
Nnamiesto Clanname dať uNity.
Namiesto Finest Gaming Since 2007 dať Play Hard Go Pro.
Namiesto Welcome to name hier clanpage (vľavo hore) dať Welcome to uNity clanpage
A text Design by www.gamer-designs.de (vpravo hore) dať úplne preč?
Mne to v Corel Photo-Paint ktorý používam upraviť nejde a v Adobe Photoshop mi skončila free licencia.
Prosím, potom mi napíšte na ICQ. Aby sme sa ešte dohodli. Díky moc
Download: príloha alebo tu
//edit: Alebo vymažte Clanname, Welcome to name hier clanpage a Design by www.gamer-designs.de, uložte to vo formáte *.png a pošlite. Keď tak si to upravím sám už ako obrázok
Nnamiesto Clanname dať uNity.
Namiesto Finest Gaming Since 2007 dať Play Hard Go Pro.
Namiesto Welcome to name hier clanpage (vľavo hore) dať Welcome to uNity clanpage
A text Design by www.gamer-designs.de (vpravo hore) dať úplne preč?
Mne to v Corel Photo-Paint ktorý používam upraviť nejde a v Adobe Photoshop mi skončila free licencia.
Prosím, potom mi napíšte na ICQ. Aby sme sa ešte dohodli. Díky moc
Download: príloha alebo tu
//edit: Alebo vymažte Clanname, Welcome to name hier clanpage a Design by www.gamer-designs.de, uložte to vo formáte *.png a pošlite. Keď tak si to upravím sám už ako obrázok
- Prílohy
-
- header.rar
- (1.37 MiB) 114 stiahnutí
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
addictor
Medium Star
ake pozadie tam chces...???audiotrack napísal:potreboval by som od niekoho kto je photoshop pozitív aby mi zmajstroval malé logo, rozmery: 155*75 formát gif alebo jpg. Nápis audiotrack, farby lubovolné len nech to nie je kriklavé. Nejaký pekný efekt, aby to bolo niečo seriozne a nie nejaký detský nápis.. Ďakujem
-
audiotrack
VIP