Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
re
drzim palce trencinu nech vyradi ten zakerny slovan. v tychto chvilach sa ukazuje mentalita tych zakernych nepodarkov. viem ze ide o vela ale robit veci ako dome a spol to je uz trosku moc. nie ze by som bol na nich nejaky zasadnuty ale keby mam drzat palce takymto zakerakom tak sa prestanem povazovat za cloveka.
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
ako vobec nedrzim blavakom .. ALE nema to na Trencin, ked hral este proti Martinu .. tusim prvy alebo druhy zapas .. neviem teraz ..Monako2 napísal:drzim palce trencinu nech vyradi ten zakerny slovan. v tychto chvilach sa ukazuje mentalita tych zakernych nepodarkov. viem ze ide o vela ale robit veci ako dome a spol to je uz trosku moc. nie ze by som bol na nich nejaky zasadnuty ale keby mam drzat palce takymto zakerakom tak sa prestanem povazovat za cloveka.
To bolo zakerne resp. este minuly rok taktiez zapas Trencin - Blava ..
To boli zakerne fauly .. nie toto!
Re: re
urcite aj tn je agresivny ale ti slovanisti co predvadzaju a potom sa hraju ze oni nic... nepovedal by som na nich ani pol slova, ale nemam rad ked sa niekto hra na majstra len za to ze je to BA. taktiez hanzal z trencina to chlapca uz malo davno sediet v chladku a nie hrat hokej. ja keby zadrbem kamarata v aute a este som naliaty tak mi nepomoze ani svetena vodaskypej napísal:ako vobec nedrzim blavakom .. ALE nema to na Trencin, ked hral este proti Martinu .. tusim prvy alebo druhy zapas .. neviem teraz ..
To bolo zakerne resp. este minuly rok taktiez zapas Trencin - Blava ..
To boli zakerne fauly .. nie toto!
-
Sagittarius
Guru
Zaujímavý článok: The Slovakian talent factory
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
-
mirak2
Hardcore addict
gol nebol, uznal ho na zaklade toho ze puk je taky aky je a keby bol iny tak sa odrazi do brany? ko*ot! a zigo tak to je jeden vidlak debilny, chyta nervy zakazdym ho nejaky obranca cistym sposobom odstavi, on zakerne odplaca aj ked je puk uz niekde uplne inde a potom sedi na trestnej a macha rukami na rozhodcu...
plus o stv je tiez skoda reci
kto to nevidel nech sa paci:
plus o stv je tiez skoda reci
kto to nevidel nech sa paci: