Dieg0 napísal:Shagratov cisty vokal je krasny.Vypocuj si Invaluable darkness od 1:50.Som kapal ked osm to prvy krat pocul.Ved on ma nadherny hlas
Sklamem ťa ale v Dimmu Borgir spieva čisté vokály basák Vortex. Spieval ich aj v starších pesničkách a aj v Invaluable darkness je to rozhodne jeho hlas
Vesper napísal:Sklamem ťa ale v Dimmu Borgir spieva čisté vokály basák Vortex. Spieval ich aj v starších pesničkách a aj v Invaluable darkness je to rozhodne jeho hlas
Heh pomylil som sa.Shagrath spieva hlavny vokal ... Ale nic to nemeni na tom ze je krasny !
1. Alestorm ma aj nejaké tie demá ale to pod menom battleheart...
2. ICS Vortex ma najgenialnejsi cisty vokal na svete... preto sa mi paci serpentine offering... 3:00 najkrajsia cast...
3. Najlepsie albumy su aj tak Victory songs a With oden by our side... len dufam ze Amon Amarth nepojdu do mainstreamu lebo to si slucku hodim:D
Sorgblad napísal:pozri ako dopadli DB s mainstreamom... su komercni kazdy sa tvari drsnym,ze ich pocuva... a pritom ISD je nahorsi album od nich....
No tak o Dimmu Ti toho moc nenarozpravam, lebo to fakt nemam skoro vobec napocuvane. Viem, ze "polavili", ale to neznamena, ze je to hned zle. Presli od klasickeho blacku k sympho blacku a stavim sa, ze u kapiel, ktore priamo zacinali ako sympho black Ti to nevadi. To, ze sa kapela vyvyja je dobra vec, sice nejakych fanusikov strati, ale nejakych zas ziska. Lepsie ako keby mali stagnovat a vydavat dookola ten isty album ako Manowar.
axXis napísal:No tak o Dimmu Ti toho moc nenarozpravam, lebo to fakt nemam skoro vobec napocuvane. Viem, ze "polavili", ale to neznamena, ze je to hned zle. Presli od klasickeho blacku k sympho blacku a stavim sa, ze u kapiel, ktore priamo zacinali ako sympho black Ti to nevadi. To, ze sa kapela vyvyja je dobra vec, sice nejakych fanusikov strati, ale nejakych zas ziska. Lepsie ako keby mali stagnovat a vydavat dookola ten isty album ako Manowar.
co ja viem dimmu som nikdy nejak extremne nemusel.. ale taky craddle.. podla mna je cim dalej tym lepsi aj ket ortodoxni to hadzu do hnoja.. mne je tak jedno ze su komercni.. ket na to maju tak preco nie
Jedna vec ze su komercny , ale aspon keby ta ich hudba trosku bavila , prekvapila , Puritanica a Stormblast sa ako tak dali , ale inak je to dost nuda.
axXis napísal:No tak o Dimmu Ti toho moc nenarozpravam, lebo to fakt nemam skoro vobec napocuvane. Viem, ze "polavili", ale to neznamena, ze je to hned zle. Presli od klasickeho blacku k sympho blacku a stavim sa, ze u kapiel, ktore priamo zacinali ako sympho black Ti to nevadi. To, ze sa kapela vyvyja je dobra vec, sice nejakych fanusikov strati, ale nejakych zas ziska. Lepsie ako keby mali stagnovat a vydavat dookola ten isty album ako Manowar.
oni boli sympho vzdy... pozri sa na puritanical... to bol podla mna genialny album...
ICS Vortex je rozhodne talentovany vokalista, ale aj tak mi jeho hlas ide dlhodobo na nervy. Jaj, ked si este stale spomeniem ako som ani raz nebol schopny dopocuvat posledny Arcturus do konca prave kvoli jeho otravnemu vokalu. Aspera Hiems Symfonia... to boli casy.