METAL,METAL...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ale no zase naprikald taky behemoth, marduk.. alebo trebars aj rotting christ, arch enemy.. stale lepsie a lepsie :P
Sorgblad
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sorgblad »

hej ale jedine 3 albumy co sa mi pacili boli ensiferum,amon amarth a alestorm...

prosim ta tie shagratove vokaly nestoja vobec za nic... a hlavne v sacrilegious scorn... vsetky piesne su rovnake... az na tu prvu teda...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nema nahodou Alestorm len jeden album?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Shagratov cisty vokal je krasny.Vypocuj si Invaluable darkness od 1:50.Som kapal ked osm to prvy krat pocul.Ved on ma nadherny hlas
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

v poslednej dobe počuvam veľa folk metal: korpiklaani, fintrol, alestorm, turisas, ensiferum, eluveiete.. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

axXis napísal:Nema nahodou Alestorm len jeden album?
jeden full a dve EPs..takze teoreticky su to 3 albumy
ale on to inac myslel
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dieg0 napísal:Shagratov cisty vokal je krasny.Vypocuj si Invaluable darkness od 1:50.Som kapal ked osm to prvy krat pocul.Ved on ma nadherny hlas
Sklamem ťa ale v Dimmu Borgir spieva čisté vokály basák Vortex. Spieval ich aj v starších pesničkách a aj v Invaluable darkness je to rozhodne jeho hlas :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Podľa mňa je aj tak najlepší IRON MAIDEN.. :wink: proste fakt klobúk dolu..sú to namakaní ľudkovia.. :)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nikdy sa neda povedat , ze je niekto najlepsi :) vec vkusu ja napr od ironov mozem iba par pesniciek i ked pred mam pred nimi respekt :o)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Vesper napísal:Sklamem ťa ale v Dimmu Borgir spieva čisté vokály basák Vortex. Spieval ich aj v starších pesničkách a aj v Invaluable darkness je to rozhodne jeho hlas :wink:
Heh pomylil som sa.Shagrath spieva hlavny vokal ... Ale nic to nemeni na tom ze je krasny ! :)
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

1. Alestorm ma aj nejaké tie demá ale to pod menom battleheart...
2. ICS Vortex ma najgenialnejsi cisty vokal na svete... preto sa mi paci serpentine offering... 3:00 najkrajsia cast...
3. Najlepsie albumy su aj tak Victory songs a With oden by our side... len dufam ze Amon Amarth nepojdu do mainstreamu lebo to si slucku hodim:D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ach jaj aj s vasim mainstreamom :D
ako keby AA alebo Dimmu borgir neboli mainstream uz teraz. :D
co ale neznamena, ze su zle
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Za to ze to pocuva skoro kazdy to nemusi byt mainstream.Mozno je to "len" dobre ;-)
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

axXis napísal:ach jaj aj s vasim mainstreamom :D
ako keby AA alebo Dimmu borgir neboli mainstream uz teraz. :D
co ale neznamena, ze su zle
pozri ako dopadli DB s mainstreamom... su komercni kazdy sa tvari drsnym,ze ich pocuva... a pritom ISD je nahorsi album od nich....:(
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sorgblad napísal:pozri ako dopadli DB s mainstreamom... su komercni kazdy sa tvari drsnym,ze ich pocuva... a pritom ISD je nahorsi album od nich....:(
No tak o Dimmu Ti toho moc nenarozpravam, lebo to fakt nemam skoro vobec napocuvane. Viem, ze "polavili", ale to neznamena, ze je to hned zle. Presli od klasickeho blacku k sympho blacku a stavim sa, ze u kapiel, ktore priamo zacinali ako sympho black Ti to nevadi. To, ze sa kapela vyvyja je dobra vec, sice nejakych fanusikov strati, ale nejakych zas ziska. Lepsie ako keby mali stagnovat a vydavat dookola ten isty album ako Manowar.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

axXis napísal:No tak o Dimmu Ti toho moc nenarozpravam, lebo to fakt nemam skoro vobec napocuvane. Viem, ze "polavili", ale to neznamena, ze je to hned zle. Presli od klasickeho blacku k sympho blacku a stavim sa, ze u kapiel, ktore priamo zacinali ako sympho black Ti to nevadi. To, ze sa kapela vyvyja je dobra vec, sice nejakych fanusikov strati, ale nejakych zas ziska. Lepsie ako keby mali stagnovat a vydavat dookola ten isty album ako Manowar.
co ja viem dimmu som nikdy nejak extremne nemusel.. ale taky craddle.. podla mna je cim dalej tym lepsi aj ket ortodoxni to hadzu do hnoja.. mne je tak jedno ze su komercni.. ket na to maju tak preco nie :P
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Jedna vec ze su komercny , ale aspon keby ta ich hudba trosku bavila , prekvapila , Puritanica a Stormblast sa ako tak dali , ale inak je to dost nuda.
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

axXis napísal:No tak o Dimmu Ti toho moc nenarozpravam, lebo to fakt nemam skoro vobec napocuvane. Viem, ze "polavili", ale to neznamena, ze je to hned zle. Presli od klasickeho blacku k sympho blacku a stavim sa, ze u kapiel, ktore priamo zacinali ako sympho black Ti to nevadi. To, ze sa kapela vyvyja je dobra vec, sice nejakych fanusikov strati, ale nejakych zas ziska. Lepsie ako keby mali stagnovat a vydavat dookola ten isty album ako Manowar.
oni boli sympho vzdy... pozri sa na puritanical... to bol podla mna genialny album...
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

ICS Vortex je rozhodne talentovany vokalista, ale aj tak mi jeho hlas ide dlhodobo na nervy. Jaj, ked si este stale spomeniem ako som ani raz nebol schopny dopocuvat posledny Arcturus do konca prave kvoli jeho otravnemu vokalu. Aspera Hiems Symfonia... to boli casy.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:D
Prílohy
metalfan.jpg
Napísať odpoveď