Autoškola

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Leo15951
Light Star
Light Star

Autoškola

Príspevok od používateľa Leo15951 »

piste sem vtipne prihody z autoskoly, alebo take nad cim sa rozum zastavuje, ja dam tiez jednu:

Kamarat z AS, volajme ho Peter mal jazdu s instruktorom. Kedze instruktorovi sa chcelo šťat, povedal ze nech zastavi. Akurat boli niekde pri kolajisku na ktorom boli odstavene nakl. vagony, tak inštruktor prisiel k vagonom a zacal...Peter si zatial rozkvasil ruky na volante fiatu punto, ked naraz zacal trubit. Instruktor sa ostal, lebo myslel, ze trubia policajti aby nestal na tie vozne. Nadavajuc dokoncil potebu a vratil sa do auta a pustil klimatizaciu na plno aby uschol.

A rozum sa mi pozastavuje nad tym ako ma kazdy instruktor ucil nieco ine, mam v tom trocha bordel, pri radeni do pruhov na krizovatke mi jeden instruktor povedal ze sa mam radit vzdy do toho najblizsieho. Na dalsej jazde na tej istej krizovatke som to spravil tak ako mi to hovoril, lenze to som mal ineho instruktora, ktory mi zas vynadal ze sa radim do najblizsieho aj ked viem ze tam parkuju auta a potom blikam jak vianocny stromcek. Ked som mu povedal ze som to predtym tak robil, ale druhy instruktor mi to zatrhol, spustil sprsku nadavok na jeho adresu a dodal ze on to uci zle. Na dalsej jazde som mal tetieho instruktora ktory mi to zas vysvetlil tak ako ten prvy instruktor.

Aj vas kazdy ucil nieco ine? A este napiste ako vas ucili blikat na kruhovych objazdoch, kazdy ma vraj svoju metodu.
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

myslim, ze to patri Tu :wink:

:lock:
Zamknuté