dikes za rady
Kvalitny nemecky autobazar
-
nejakymarko
Addict
Kvalitny nemecky autobazar
Obdoba mobile.de popripade slovenskeho autovia.sk
dikes za rady
popripade ci mate aj nejake osobne skusenosti
dikes za rady
ťažko povedať, záleží to na konkrétnom aute.
Ujo toto leto kúpil Peugeot 307 donesené z D a už na servise do neho nasypal toľko peňazí, že mohol rovno kúpiť auto aj tu, a ešte stále by sa niečo našlo. Alebo zas to mohlo dopadnúť aj opačne, že kúpil by auto tu, a tiež by stálo o dosť drahý servis.
Lenže u jazdeného auta je to stále lotéria podľa mňa, teda pokiaľ to auto nepoznáš.
Ujo toto leto kúpil Peugeot 307 donesené z D a už na servise do neho nasypal toľko peňazí, že mohol rovno kúpiť auto aj tu, a ešte stále by sa niečo našlo. Alebo zas to mohlo dopadnúť aj opačne, že kúpil by auto tu, a tiež by stálo o dosť drahý servis.
Lenže u jazdeného auta je to stále lotéria podľa mňa, teda pokiaľ to auto nepoznáš.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Hotwire
Addict
tak v nemecku mas isto najlepsi vyber siroko daleko, ak mas na to gule tak by si to skusit mohol, ide o to ze nie kazdemu sa chce trepat az tak daleko a preto vacsina ludi kupuje ojazdene auta doma...co sa tyka cien tak to byva rozne, ale teraz by sa to malo oplatit odkedy sme v schengene (ci jak sa to pise), neviem teraz, este stale sa plati za clo a prihlasenie u nas tolko? lebo predtym to tych poplatkoch cena potom bola zhruba rovnaka akoby sa to kupilo priamo u nas. a vraj co sa tyka cien a stavu auta najlepsie je kupit vo svajciarsku, kopa ludi potvrdila ze tam su fakt priaznive ceny a auta vacsinou vo vdelmi dobrom stave 
-
erytrocyt
VIP
Ale to nie je problém autobazáru. Problém je v ňom samom, pretože kúpiť Peugeot 307 je výsledok buď neskúsenosti, alebo vyslovenej hlúposti. To je ten posledný verkel, za ktorý by som nedal ani euro.m4jor napísal:ťažko povedať, záleží to na konkrétnom aute.
Suffel: http://tinyurl.com/yzbnyek (davam to takto skratene, povodny link to tu akosi roztahoval...v novom Firefoxe mi to nerobilo, v IE ano
)
Na mobile.de vyber pri Beschädigte Fahrzeuge moznost Nur anzeigen.
Ak nevies po nemecky, tak si nechaj celu stranku prelozit cez translate.google.com.
//aughostino: heh, dobre vediet
Na mobile.de vyber pri Beschädigte Fahrzeuge moznost Nur anzeigen.
Ak nevies po nemecky, tak si nechaj celu stranku prelozit cez translate.google.com.
//aughostino: heh, dobre vediet
-
aughostino
Medium Professional
mobile.de je aj v cestine
http://www.mobile.de/home/index.html?lang=cz#
http://www.mobile.de/home/index.html?lang=cz#