Kur*enie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:] napísal:brm: mam problem, ze mam viacero dobrych kamaratok, ale ked sa opiju nespoznavam ich.. vesaju sa na kazdeho muza v okoli 10 m, aj inde sa im potom vesaju.. a tak proste
POcuvaj pod ty na sukromne spravy lebo tato tema PRESNE popisuje veci ktore mam s kamaratkami na diskoteke ja... :cry: rozpis tuto temu nejako aspon budem vediet ze nie som sam taky co je konzervativny v tomto smere.
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

"musite zadat text prispevku", myslim ze netreba :-)
Prílohy
liga.jpg
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ono tento problem je sirsi ako sa nam zda, Len sa o tom zbytocne moc nerozprava...A myslim ze ani nema moc rieseni....
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

jin napísal:Neverím.

Každý má právo na minulosť a aj na zmenu. Ak však zastávaš takto striktný názor potom by si mal očakávať podobnú potenciálnu reakciu od opačného pohlavia. Popravde som zvedavý, ako by si reagoval, keby sa s Tebou nejaká baba rozišla kvôli minulosti. Pokiaľ niekoho fakt ľúbiš, tak nehľadíš na budúcnosť, ale tešíš sa na budúcnosť...
Toť" môj názor...

//dík
My sme sa asi nepochopili. Ja som mal na mysli, ze keby som sa dozvedel ze ten incident sa stal niekedy davno ALE uz sme boli spolu. Keby to bolo predtym, cize ked este bola sama, tak by to asi "len" zmenilo moj pohlad na nu a na niektore veci toho sa tykajuce.
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

suhlasim je velmi maalo rieseni, tu nezaberie dohovor, navsteva psychologa ani nic podobne, ved co! ide predsa o zabavu, vsetci mi ju chcu zakazat, myslia si ze nemam nato: zbalit chalana a mat ho cely vecer ako hracku, vyspat sa s nim, no predsa ho len vyuzijem, co sa moze stat...stat sa moze to: co mojej priatelke, tiez jej bolo vsetko jedno, spala s tym, spala s nim....az skoncila na gynekologi s verdiktom: tehotnaa....dala si ho zobrat...preplakala mesiac, stazovala sa - skratka obrovske trapenie...a preco? pre "nazov tejto temy"...

...jedno take drasticke - myslim ze ucinne riesenie ma napada: zasit pi*u!
...ospravedlnujem sa uzivatelkam hojka a "ne*urvam"...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

OdinHel: Ale niečo podobné by sa dalo praktizovať aj takých chlapov...Ale myslím, že podľa tvojho dvojzmyselného avataru, tebe na to nevadí, že sú také... :lol:
Napadla ma ďalšia vec, prečo to môžu robiť. Spomenul som si na rozhovor s jednou spolužiačkou...a môže to byť aj s nenávisti k chlapom: obtočia si ho okolo prstu a potom ho odkopnú atď. dookola...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

OdinHel napísal:...jedno take drasticke - myslim ze ucinne riesenie ma napada: zasit pi*u!
...ospravedlnujem sa uzivatelkam hojka a "ne*urvam"...
Ale preco? je to ich zivot, my im mozeme akurat povedat, ze to je blbost a tym to konci. Maju slobdny zivot, nech si robia co chcu, ked ich potom kvoli tomu nebude chciet ziadny chlap milovat, tak sa mozno uvedomia, alebo...alebo... mlady clovek sa malokedy necha poucit od inych, pouci sa az na vlastnych chybach, tak ako ta tvoja kamaratka.
Sagittarius: to iste som si vsimol aj u muzov, takze to je na rovnako :)
//a uprimne: ta liga proti kur*am...to je trapne, ved vas vobec nemusia zaujimat, ani sa s nimi nemusite rozpravat, tak preco proti nim bojujete? To je ako keby som ja zakladal ligu proti uplnym abstinentom. (nesuhlasim s tym co robia, ale tak sa s nimi nebavim a obidve strany su spokojne :) )
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

GothaR: To s tými mužmi je mi jasné, len práve u žien je troška nezvyčajnejšie a ja som ich v podstate obraňoval. :) Ale máš odo mňa K+.

A ešte niečo, musíme si zvyknúť, že svet ani ľudia nie sú takí, akí by sme chceli, aby boli...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

po dokladnom precitani tejto temy mi nedalo na to zareagovat(+ mal som s tym v poslednej dobe nepekne skusenosti :( )
boli tu spomenute dovody, preco sa to robi. ak nepocitam stetky stojace pri ceste, tak to podla mna s peniazmi nebude mat nic spolocne, je to proste o puberte a o dokazovani si niecoho. horsie uz je, ak to robi pomaly dospela zena len kvoli tomu, aby sa tym pomstila chlapom(moj pripad :/, resp. osoby, ktoru dobre poznam) ... ale ak sa to tak vezme, ani sa necudujem, ze sa v dnesnej dobe robia take veci, ak sa dievca nauci roztahovat nohy uz od 13 alebo 14, tak sa necudujem, ze ju to do 18, do 20 prejde a potom sa deju rozvody a podobne veci. doslova sa tym nasyti, ale to plati aj o opacnom pohlavi.
a co sa mna tyka, tak niekedy aj mam na nieco take chut a praktizujem to, no to byva len vtedy, ak mam blbe obdobie(po zlych skusenostiach), no pravdupovediac, ja na take nie som. mozno niekto povie, ze som sentimentalny a pod., ale takto si to niekedy hovorim aj ja. fakt neviem.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

GothaR napísal:Ale preco? je to ich zivot, my im mozeme akurat povedat, ze to je blbost a tym to konci. Maju slobdny zivot, nech si robia co chcu, ked ich potom kvoli tomu nebude chciet ziadny chlap milovat, tak sa mozno uvedomia, alebo...alebo... mlady clovek sa malokedy necha poucit od inych, pouci sa az na vlastnych chybach, tak ako ta tvoja kamaratka.
Sagittarius: to iste som si vsimol aj u muzov, takze to je na rovnako :)
//a uprimne: ta liga proti kur*am...to je trapne, ved vas vobec nemusia zaujimat, ani sa s nimi nemusite rozpravat, tak preco proti nim bojujete? To je ako keby som ja zakladal ligu proti uplnym abstinentom. (nesuhlasim s tym co robia, ale tak sa s nimi nebavim a obidve strany su spokojne :) )
je to tak preto lebo ked si mysli ze roztiahne nohy v 14 tak vsetci budu nad nou saliet, a je to tak, zenska o muza nebojuje, to oni sa biju o nu a tu je kamen urazu, skratka zdvyha im to sebavedomie a brutalne... :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:je to tak preto lebo ked si mysli ze roztiahne nohy v 14 tak vsetci budu nad nou saliet, a je to tak, zenska o muza nebojuje, to oni sa biju o nu a tu je kamen urazu, skratka zdvyha im to sebavedomie a brutalne... :wink:
Mne je to jasne, ta otazke ze preco patrila citovanemu prispevku, nechapal som preco ich chce zasivat.
A mozno aj kvoli tomuto sa zena, ktora ma vela chlapov povazuje automaticky za ku*vu a chlap ktory ziska vela zien zas za odbornika. Vsetko je to dane tym, ze ked zena chce, tak si velmi rychlo nabali hocikoho "vo svojej kategorii," zatialco muz, ktory si chce nejaku rychlo zohnat, musi ist o kategoriu nizsie. Rovnake a vyssie musi dobyjat :)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

civilizacna choroba nic ine... zijeme jeden zivot, ale kazdy ma jeho cast len a len svoju, naco ich riesit
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

GothaR napísal: //a uprimne: ta liga proti kur*am...to je trapne, ved vas vobec nemusia zaujimat, ani sa s nimi nemusite rozpravat, tak preco proti nim bojujete? To je ako keby som ja zakladal ligu proti uplnym abstinentom. (nesuhlasim s tym co robia, ale tak sa s nimi nebavim a obidve strany su spokojne :) )
gothar, it's just fun, don't try to find something deeper in it ;-)

//ta liga vznikla tak, ze kamoska bola raz fest nasrata na jednu zensku a tiez ako i niektorym z vas, jej vadilo ako sa v poslednom case kazdy s kazdym ku*vi, a tak ma napadlo ako by vyzeral taky logotyp kur*y, a to bolo prve co ma napadlo....btw, nema niekto prepracovanejsi napad?
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:" zatialco muz, ktory si chce nejaku rychlo zohnat, musi ist o kategoriu nizsie. Rovnake a vyssie musi dobyjat :)
jj, tak to mas pravdu a ked sa tak popozerame po meste a pod. ako sa pary prechadzaju, tak maloktory par je v zlozeni, ze muz a zena v rovnakom veku alebo ze je zena starsia :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

matus121 napísal:jj, tak to mas pravdu a ked sa tak popozerame po meste a pod. ako sa pary prechadzaju, tak maloktory par je v zlozeni, ze muz a zena v rovnakom veku alebo ze je zena starsia :?
No to do toho tiez spada, ale ja som myslel skor vzhladove kategorie :)
//no jasne, ale to je dane uz tym, ze zeny (pravdepodobne) potrebuju chlapa, ktory ich ma aj ochranovat
//no to hej, ale to je uz ine hladisko, ja som to bral pre rovnaky vek. Lebo potom sa to zas berie tak(hovorim iba o nabaleni, nie o vztahu) skaredsi chlap lahsie zbali peknu a mladsiu, pricom pekny moze zbalit aj starsiu. A mlada pekna radsej pojde so starsim ako s nejakym cucakom z triedy :) Je to zlozita teoria na vysvetlovanie, ale snad ma chapes :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja len k tomu veku..zober si že ideš po meste a vidíš chlapa okolo 21 a baba 15-16..opačne som ani nevidel :?
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:No to do toho tiez spada, ale ja som myslel skor vzhladove kategorie :)
//no jasne, ale to je dane uz tym, ze zeny (pravdepodobne) potrebuju chlapa, ktory ich ma aj ochranovat
//no to hej, ale to je uz ine hladisko, ja som to bral pre rovnaky vek. Lebo potom sa to zas berie tak(hovorim iba o nabaleni, nie o vztahu) skaredsi chlap lahsie zbali peknu a mladsiu, pricom pekny moze zbalit aj starsiu. A mlada pekna radsej pojde so starsim ako s nejakym cucakom z triedy :) Je to zlozita teoria na vysvetlovanie, ale snad ma chapes :)
ved jasne, to chapem, na take veci nie som zas stupid a mas pravdu, je to trochu zlozite na opisanie, no v mysli sa to da jednoduchsie vyjasnit

To Opak: hm, to ani ja, ale ked uvidim, tak ti dam vediet ... ked sa toho dozijem :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no ja neviem okolo mna su 17 rocne baby ..ci spoluziacky/kamaratky ale takyto "problem" u nas aPsolutne neni ...jasne daky piatkovy oliz ale je toho ako šafranu :)
fateless
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fateless »

v nasom malom pajzliku je to vlastne urcita forma sutaze...
za kazdu poriesenu holku ma chlap 1 bod a za kazde okusovanie s :smt096 chlapom (emaci.. proste ti si naberaju body na tom) je 0.5 boda...
a kto ma viacej bodov je borec ;)
dost trapne... ja viem... cloveka to casom prestane bavit.. popripade uz neni co riesit...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

a to tam mate akoze aj nejaku "porotu" a si to zapisujete, alebo co? :roll:
okrem ineho je to prinajmensom velmi divna "sutaz"
Napísať odpoveď