guess.whoo napísal:takze si skusil reflashnut bios alebo vybrat ramky popripade baterku?
toto vsetko som skusil
asi pri jednom z 50 pokusiv o nastartovanie pc mi nabehol aj monito ....
ako prve mi vzdy nacialo gragiku a teraz nie.....
vyskusam tu grafkiu aj v inom PC skor ako kupim novu
Sheep napísal:taky mam 6600GT a robila problemy no od vymeny chladica fici slusne
ja mam N-Vida 6600 256MB s aktivom tak tam problem nebude
aj pri dlhodobom hrani 6+hodin mala teplotu okolo 40-50 stupnov
sice pisi trosku pozde ale preci jestli neni pozde.... stejne to asi moc nepomuze..... u meho stareho PC kdyz jsem jednou cistil vetracky tak jsem je chtel testnout a zapl jsem PC bez monitoru.. vse ficelo.. vypl jsem.. zapojit monitor a vse ostatni a ono nic.. vse bezelo jen monitor stand-by..... zavolal jsem tedy znamemu, ktery prijel zapl PC a bez monitoru zacal bouchat neco do klavesnice az se rozsvitil a jel... proste bylo neco prehazene a chtelo to jen prenastavit, ale nevim jak to udelal jedine se nekoho zeptat... podle me by to take mohlo byt tim
Bolldar napísal:sice pisi trosku pozde ale preci jestli neni pozde.... stejne to asi moc nepomuze..... u meho stareho PC kdyz jsem jednou cistil vetracky tak jsem je chtel testnout a zapl jsem PC bez monitoru.. vse ficelo.. vypl jsem.. zapojit monitor a vse ostatni a ono nic.. vse bezelo jen monitor stand-by..... zavolal jsem tedy znamemu, ktery prijel zapl PC a bez monitoru zacal bouchat neco do klavesnice az se rozsvitil a jel... proste bylo neco prehazene a chtelo to jen prenastavit, ale nevim jak to udelal jedine se nekoho zeptat... podle me by to take mohlo byt tim
viem že to rada neni, ale aj mne to robi monitor.Mam novy Asus PW191 a niekedy mi proste nenabehne.Aj 2-3 dni...a potom z nicoho nic znova nabehne .A ked som mal klasicky crt monitor tak mi to nikdy nerobilo....Inam procak mam ten co aj ty(3200+) a zakladnu dosku Asus A8V
brm napísal:8500GT je o trošičku lepšia ako 6600ka..
Skús sa radšej pokukať po 1650/2600 od ATI alebo 7600GS/GT/8600GT od NVIDIE..
Možno by sa Ti hodilo kuknúť aj nejaké bazáre..
chcem sa spytat:
tato nvidia 7600GS je lepsia ako NX8500GT ???
kamos ma tu 7600GS athlon 4800+ 2gb ram ..dosku gigabyte uz neviem preste aky ma nazov...
proste medal of honor aiborne mu slo slabsie ako mne..a ma tiez vistu ale on ma 64bit ja zas 32bit......
aj fifa mu trosku posekavala...
a ja mam Intel core2 duo 4300 1gb ram vga nvidia NX8500GT...
tak ja uz neviem..
Fero270 mne sa praveze zdalo naopak ze kamaratovi co ma 7600GS islo CoD4 lepsie ako mne /bliss 8500GT/. Nie som s tou kartou moc spokojny cakal som od toho trosku viac no nic asi kupim 9600GT