nejde vymazať pci filerecovery

Informácie o software, ankety...
mito85
Star
Star

nejde vymazať pci filerecovery

Príspevok od používateľa mito85 »

zdravím mám taký problém, že minule bol u mňa kamoš a stiahol z megauploadu jeden súbor, malo to byť ževraj video ale ked to stiahol tak to bolo toto no a podľa mňa to určite nie je pci filerecovery lebo ten má inštalačku cca 5-6 Mb a nie 50MB! no a problém je v tom, že ked to chcem vymazať tak mi stále vypisuje že to nejde lebo ho používa nejaký proces alebo užívateľ:( lenže ja ten program nemám ani nainštalovaný, v správcovi úloh mám spustených veľmi málo programov a presne viem ktoré a on medzi nimi nie je, takže v tom riešenie nie je:( skúšal som hľadať v registroch, použil som aj cc cleaner a nič. ked ten súbor prebehnem NODom alebo spybotom tak hovoria že je ok ale ja ho chcem vymazať a mám taký pocit že on asi chcel stiahnuť pčko a stiahol nejaký sajrajt a ten nejde vymazať :evil:
neviete mi poradiť? a format F (mám ho na F-ku) moc nechcem lebo tam mám naištalované skoro všetky programy a nechcel by som to znova nanovo všetko inštalovať
diki ta každú radu!
Prílohy
Bez názvu.JPG
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

program Killbox...spustiš,najdeš si ten subor a mas tam tusim tri moznosti vymazania..najprv daj standard a ked nezabere tak daj delete on reboot restartne ti pc a subor by sa mal vymazať...uploadol som ti ten programTU

+ screen v prilohe
Prílohy
killbox.JPG
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

diki moc zabralo to, ten sajrajt je už preč! :D
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok